Şimdi Ara

:.İNWİN B2 Stealth Bomber Mod Finish.: (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
8.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BishgeN

arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın burada iki tane In - Win sergilenmektedir sarı boyalı olan benim kasam siyah olan kuzenimin kasası

aLcat[R]aZ,,,acele etmemek gerek diye düşünüyorum(maddi nedenlerden dolayı) ama dediğin gibi ya uv yada daha uzun bi şerit led düşünüyorum

Bende ikisini aynı kasa sanıyodum..
    Bu arada şerit Led alacaksan UV duyarlı bir şerit led al..

• yanlis anlama kardas da sen ekran kartina iki tane fan mi taktin ve bunu bandaj la mi tutturdun.peki ekran kartini kendi sogtucusunu cikartin mi....sonuclar neyi gösteriyor ekan kart icin.benim ilgimi ceken o.ama siyaha zehir sarisi güzel olmus yani renkleri uymus sadece gigabyte yerine asus siyah ana kart olsaydi :D
    yinede devamina basarilar.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tr.LEGIONER

yanlis anlama kardas da sen ekran kartina iki tane fan mi taktin ve bunu bandaj la mi tutturdun.peki ekran kartini kendi sogtucusunu cikartin mi....sonuclar neyi gösteriyor ekan kart icin.benim ilgimi ceken o.ama siyaha zehir sarisi güzel olmus yani renkleri uymus sadece gigabyte yerine asus siyah ana kart olsaydi :D
    yinede devamina basarilar.....

yok arkadaşım naptın sen bandajla ekran kartı fanı mı tutturlr!!!ekran kartının kendi soğutucusunu çıkarttım. orda 2 tane değil 3 tane fan var..şeritler tutuyo bu soğutucu için a.c twin cooler ın yeniden doğuşu diyebilirim.onun bakırının üstüne montajını yaptık kuzenimle.sıcaklık değerlerine gelince masaüstü 40 C yükte 60 civarı.. ve bu sıcaklık değerleri 4870 dee teşekkkürler...

• arkadaşlar cuma günü fikirtepe'de bulunan bi tabelacıya 2 adet 38 cm'e 32 cm plexi kestirildi.plexiye 3 tane yan yana lazer kesimle 8 cm'lik delik açıldı.montajı bugün tamamladım.şimdi sıra geldi fan monjına yakın bi zamanda xigmatek marka fanları satın alınca plexiye montajını gerçekleştiricem.

geçen haftada güç kaynağını değiştirdim en sonunda. kasa rengi ile güzel bi uyum gösterdi

:.İNWİN B2 Stealth Bomber Mod Finish.:

''bishgen'''in ise montaj sırasında plexisinde oluşan ciziklerden dolayı bu hafta yeni bi plexi kestirip montajını muhtemelen haftasonu tamamlıcak!!

ghan87 inwin b2 images ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 27 Nisan 2010; 19:38:46 >

• Çok güzel durmuş, devamını bekliyoruz. Kolay gelsin.
  • Keşke bir tane Fan deliğini İşlemcinin üzerine paralel bir şekilde kestirseydin..Direk işlemcinin üzerine hava üflerdi sıcaklıklar bir nebze düşerdi.3 tane yan yana Fan deliği bence biraz aşırıya kaçmış.. Takipteyim..
  • Mod gayet güzel bu arada birşey sorucam klavyenin modeli nedir hoşuma gittide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Mod gayet güzel bu arada birşey sorucam klavyenin modeli nedir hoşuma gittide

Benimde şimdi gözüme çarptı klavye gerçekten güzelmiş..Modeli nedir bunun..
  • Aklıma gelmişken, kasa iskeletini boyadığın mat siyah boyanın markasını ve nereden aldığını yazarsan sevinirim.
  • gayet güzel temiz iş , yan taraftaki alev desenleri olmamış ama, onun yerine daha güzel stickerlerler bulabilrsn ,

bu arada bu pilastik cam çıtası denilen şeyi nerden buluruz ? benim kasamdada bi cam çıtasına benzer malzeme kullandım ama tam olarak ondan değil , hırdavatçının bitine girip pilastik hortum benzeri , cam çitasına benzer pilstiklerden gördüm 3 metre almıştım , ama benimki dikdörtgen seninki yuvarlak sanırım ,
    o dükkan pimapencide olabilir tam hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 28 Nisan 2010; 2:37:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

Keşke bir tane Fan deliğini İşlemcinin üzerine paralel bir şekilde kestirseydin..Direk işlemcinin üzerine hava üflerdi sıcaklıklar bir nebze düşerdi.3 tane yan yana Fan deliği bence biraz aşırıya kaçmış.. Takipteyim..

aslına bakarsan işlemci fanı ile arkadaki 12 cm'lik fan arasında pimaş boru dirseğine benzer katlanabilen bi boru da kullanılarak işlemci'ye hava sağlanabilir.çünkü senn dediğin kısma yazı işleyebilirim eğer fan koyarsam bu bozulbilirdi.eğer düşündüğüm şeyi gerçekleştirebilir isem plexiye işlemci için deliğe gerek yok bnce.
    3 tane fan görsel açıdan bnce gzl olucak zaten orj 2 tane vardı okısımda 1 tanede bnden olsun.ileride 2.el 1 tane daha his 4770 bulabilir isem crossfire yapıcam ve 2 4770'de de overclock olacağı için o kısımdaki soğutmanın yeterli olması lazım.tabi 3 adet 8 cmlik fan bunu karşıyabilicekmi soru işareti.

@Furkan

sağol klavyenin modeli: creative spectre

@PIA

boyanın markası polisan mat siyah 400mL.optimum KOÇTAŞ'dan yanılmıyosam 8.90tl'ye almıştım.

@DungeonKeeper

alev desenlerini makasla kesip yaptık ama yapışkan kağıt çok buruşuk olduğu için tam anlamıyla olmadı.yeni bi kaplama kağıdı alınıp yenilenmesi gerek tabi o resimdeki kasa ''bishgen'' e ait olduğu için onun isteğine bağlı.

cam çıtasını ise göztepe sanayi girişinde bulunan bi oto camcıdan satın aldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 28 Nisan 2010; 17:34:40 >

• @DungeonKeeper

o kasa bana ait dostum sadece mod gereksinimlerini karşılasın diye geçici olarak yapılmıştı kaldı öyle,,tamamen sıkıntı ama o kadarda kötü durmuyo behh
  • ghan87 = kuzen bu pleksiyi geçici olarak takmıştık ya silikonlu bi şekilde,hatırlarsan o silikonları çıkarmak için baya bi uğraşmıştık kasanın sıcaklığını görünce kendiliğinden ayrıldı çoook sinirlendim bu c.tesi diğer b2 de bitecek inşş!! bu arada senden bi fikir çaldımmm,,, o lastik süper olmuşş

• Arkadaşlar cumartesi akşamüstü kasanın son hali ...

• Arkadaşlar cumartesi akşamüstü kasanın son hali ...

• Güle güle kullan dostum...

Darısı başımıza
  • Bu ne hız kanka ya

güzel olmuş eline sağlık
  • @PIA teşekkürler dostum inşallah

@ghan87 yalnız kanka fanlar aşırı ses çıkartıyor o yüzden iptal ettim.Şuanda sadece görüntü olarak duruyorlar en kısa zamanda fankontrol şart yoksa durulmaz yanında normalde sessiz bi fan ama pleksinin üstüne geldimi kötü oluyor

düşündüğüm fankontrolde bu:

• bishgen dediğin fan kontrol çok pahalı bea.cooltek düşünüyorum ben 30tl

bnde dün 3 tane ACRYAN Blackfire4 CrossUV Led Fan 92MM siparişi verdim cuma günü elimdeler.pazar günü montajını yapıcam büyük bi ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 6 Mayıs 2010; 9:53:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ghan87

bishgen dediğin fan kontrol çok pahalı bea.cooltek düşünüyorum ben 30tl

bnde dün 3 tane ACRYAN Blackfire4 CrossUV Led Fan 92MM siparişi verdim cuma günü elimdeler.pazar günü montajını yapıcam büyük bi ihtimal.

daha önce havya kullandıysan fan kontrolü kendin yap 4 lü fan kontrol sana max 15 tl ye patlar hem sonuçta burda mod yapıoz dimi kendi fan kontrol devremizi kendimiz yapmak daha bi hoş olur ama işçiliğinizi beğendim elinize sağlık
    eğer kendiniz yapmak isterseniz http://www.darkhardware.com/makale/fan_kontrol-01 bura çok ii anlatmış

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.