Şimdi Ara

invoker Quas Wex

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dotaya başlayalı biraz zaman oldu . Çoğu heroyu denedim sonlara karmaşık herolari bıraktım. Invoker gerçekten çok eğlenceli bir hero. Çok fazla alternatifi Skili var oyundaki en güçlü değil ama en çok yönlü hero sup carry her formata girer. Combolarina hastayım. Tornardo meteor güzel yapıyorum. Yada Tornardo 3 wex li skilin adını unuttum :D mana silen yanma hasarı veren şey Tornardo ve onu güzel combi ediyorum. Ama daha hala skilleri tam öğrenemedim. Hala botlarla oynuyorum . Acaba alisana kadar sadece başlarda quas wex versem exort hiç karistirmasam nasıl olur. Supp carry arası birsey olur herhalde. Rasyonal sosyalist arkadaşın namini duydum en yakın zamanda onuda izleyeceğim . Item build olarak phase force agahanim çıkıyorum skillere yoğunlastigim için item build bakmadım bile doğru dürüst. Seviyeli sorunlarınızı esirgemeyin lütfen. Quas wex kullansam supp mu olur invo acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entüisyonist -- 11 Haziran 2014; 18:56:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Support Invoker diye bir şey yok rahat ol. Bazen Quas Invoker deniyorum botlara karşı ben. Öyle de tank-semi carry oluyor ancak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence mid gidip exort quas ver 7 ol direk roam yap. Boyle hem kullanicak fazla skilin oluyor hemde saglam gank atiyorsun.
    Forge spirit
    Cold Snap
    Ice wall
    Defening Blast
    Meteor
    Sun strike

bunlari cok rahat kullanabilirsin quas exort gidersen 4 quas 4 exort 1 wex ver sonra exort fulle sonra wex fulle ben cok verim aliyorum bu sekilde

• 1-2 kere quas wex invoker denemiştim lanede sup olarak fena olmadı ama bence yeterli değil yinede
  • KantaWizard K kullanıcısına yanıt
    Hocam Tornardo yu beğeniyorum forge sprint güzel meteor favorim birde 1 exort 1 wex 1 quas ile yapılan skil çok güzel gerek kaçış için gerek combatlarda çok iş görür gibi. Invo ile alıştırma yapmaya başladıktan sonra aslında oyun oynamadığımi fark ettim diğer herolar o kadar basitmiski anlatamam zevk asıl invoda riki ile fena oynamam at smoke sonra arkasına tp ol gg wp genelde sıkılıyor insan bir süre sonra rubick te hoşuma gider skil çalması felan değişiklik katıyor heroya

• Jupiter517 kullanıcısına yanıt
    Hocam meteor açınca belki biraz daha iyi olabilir de amatör olarak oynanacak bir hero değil takımı dibecekerim girsem :D hakkını veren adamlar oynamalı sadece

• invoker disabledir quas wex kanser eder adami

zaten listteki en iyi herom

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POPPY
    8 yıl önce açıldı
    Staff Combosu
    18 yıl önce açıldı
    Shadow Gambit
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

Hocam Tornardo yu beğeniyorum forge sprint güzel meteor favorim birde 1 exort 1 wex 1 quas ile yapılan skil çok güzel gerek kaçış için gerek combatlarda çok iş görür gibi. Invo ile alıştırma yapmaya başladıktan sonra aslında oyun oynamadığımi fark ettim diğer herolar o kadar basitmiski anlatamam zevk asıl invoda riki ile fena oynamam at smoke sonra arkasına tp ol gg wp genelde sıkılıyor insan bir süre sonra rubick te hoşuma gider skil çalması felan değişiklik katıyor heroya

exort quas ve quas wex invoker farklı amaçlara hizmet eder mid game için, latede tüm invokerlar aynı ama. son zamanlarda exort quas neredeyse hiç oynamadım quas wex daha çok iş yapıyor gibi geliyor. exort quasta necro çıkıp rat dotoya vurabilirsin(sürekli push yani) yada eul kasıp hızlıca düşük hpli solo (etrafında creepte olmaması gerek daha yüksek damage için) birisini buldugunda ona eul atıp sunstrike meteor blast combo yapabilirsin(karsıda storm tarzı bir hero varsa cold snapte olabilir blastden önce) quas wex içinse orchid rushlayıp ghostwalk gank atabilirsin. ayrıca quas wexte cok saglam bir anti initiate oluyorsun ve cok güzel push durduruyorsun(oyun ortalarında karşı takıma güzel bir tornado emp yaparsan karşı takım combata girmek istemicektir ve pushu bırakıcaktır)

• Kacmasikortil kullanıcısına yanıt
    Nick süper :D

• Ne supu yahu ak git. Exort oynamak zorunda değilsin ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jrparazit0

quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

Support Invoker diye bir şey yok rahat ol. Bazen Quas Invoker deniyorum botlara karşı ben. Öyle de tank-semi carry oluyor ancak.

Sen nerden bilcen la invoyu xD

-5 yemişsin le.

• quote:

Dota 1 de invoyla yaptigim hareketi anlatim sana :D (25 leveldim feedlenmistim ve aghanimliydim )
    adamlar toplu duruyorken tornado attim kendime force staff basip altlarina girdim emp koyup ice wall actim defeaning blast meteor yapip rampage atmistim o gunden sonra dedim ki ben invoker oynayabiliyorum. Bir sorun olursa invoker hakkinda yardimci olurum. Dota 2 ye yeni basladim invokerla 6 oyunda 4 win 2 lose sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: KantaWizard

quote:

Dota 1 de invoyla yaptigim hareketi anlatim sana :D (25 leveldim feedlenmistim ve aghanimliydim )
    adamlar toplu duruyorken tornado attim kendime force staff basip altlarina girdim emp koyup ice wall actim defeaning blast meteor yapip rampage atmistim o gunden sonra dedim ki ben invoker oynayabiliyorum. Bir sorun olursa invoker hakkinda yardimci olurum. Dota 2 ye yeni basladim invokerla 6 oyunda 4 win 2 lose sanirim.

Ve sordu: "Bir insan evladında bile BKB yok muydu da sen 25 Level'da böyle bir kombo yaptın."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 11 Haziran 2014; 22:43:51 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

quote:

Orijinalden alıntı: KantaWizard

quote:

Ve sordu. "Bir insan evladın da bile BKB yok muydu da sen 25 Level'da böyle bir kombo yaptın."

Hatirlamiyorum vardir belki ama weplada oynardim
    rate im fazla degildi. 5 carry alan takimlarla
    oynuyorduk.

• Jrparazit0 kullanıcısına yanıt
    Rasyonel ile invo kapisicak forum da tanimiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Aiginas

Şaka yapıyorum kankam o benim
  • Jrparazit0 kullanıcısına yanıt
    Şimdi acıdım o çocuğa

• quote:

Orijinalden alıntı: Aiginas

Eyvo.

• quote:

Şimdi acıdım o çocuğa

Bulaşmayın Eren qamqime.

• Rasyonal Sosyalist kullanıcısına yanıt
    Pardon abi abi bi kusura bakma abi.bir daha bulasmayiz abi biz ettik sen etme abi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.