Şimdi Ara

invoker Quas Wex (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nickbaron

Pardon abi abi bi kusura bakma abi.bir daha bulasmayiz abi biz ettik sen etme abi

Uza şimdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar dotaya başlayalı biraz zaman oldu . Çoğu heroyu denedim sonlara karmaşık herolari bıraktım. Invoker gerçekten çok eğlenceli bir hero. Çok fazla alternatifi Skili var oyundaki en güçlü değil ama en çok yönlü hero sup carry her formata girer. Combolarina hastayım. Tornardo meteor güzel yapıyorum. Yada Tornardo 3 wex li skilin adını unuttum :D mana silen yanma hasarı veren şey Tornardo ve onu güzel combi ediyorum. Ama daha hala skilleri tam öğrenemedim. Hala botlarla oynuyorum . Acaba alisana kadar sadece başlarda quas wex versem exort hiç karistirmasam nasıl olur. Supp carry arası birsey olur herhalde. Rasyonal sosyalist arkadaşın namini duydum en yakın zamanda onuda izleyeceğim . Item build olarak phase force agahanim çıkıyorum skillere yoğunlastigim için item build bakmadım bile doğru dürüst. Seviyeli sorunlarınızı esirgemeyin lütfen. Quas wex kullansam supp mu olur invo acaba ?

Kardeşim Dendiyi izle bunu o yapıyor q vererek baslıyo lvl 2 de direk qqq yapıp harasa geciyo 4 oldumu gank atan biriyle temiz kill alıyo sonrada full w veriyo her combatta tornado+emp atıyo .Ben tornado+emp den cok csnap+alacrity+fsprit öneririm arkasından ice wall acar bide emp atarsan combat biter ztn

• quote:

Orijinalden alıntı: KantaWizard

quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

quote:

Orijinalden alıntı: KantaWizard

quote:

Hocam Tornardo yu beğeniyorum forge sprint güzel meteor favorim birde 1 exort 1 wex 1 quas ile yapılan skil çok güzel gerek kaçış için gerek combatlarda çok iş görür gibi. Invo ile alıştırma yapmaya başladıktan sonra aslında oyun oynamadığımi fark ettim diğer herolar o kadar basitmiski anlatamam zevk asıl invoda riki ile fena oynamam at smoke sonra arkasına tp ol gg wp genelde sıkılıyor insan bir süre sonra rubick te hoşuma gider skil çalması felan değişiklik katıyor heroya

Dota 1 de invoyla yaptigim hareketi anlatim sana :D (25 leveldim feedlenmistim ve aghanimliydim )
    adamlar toplu duruyorken tornado attim kendime force staff basip altlarina girdim emp koyup ice wall actim defeaning blast meteor yapip rampage atmistim o gunden sonra dedim ki ben invoker oynayabiliyorum. Bir sorun olursa invoker hakkinda yardimci olurum. Dota 2 ye yeni basladim invokerla 6 oyunda 4 win 2 lose sanirim.

Ve sordu. "Bir insan evladın da bile BKB yok muydu da sen 25 Level'da böyle bir kombo yaptın."

Hatirlamiyorum vardir belki ama weplada oynardim
    rate im fazla degildi. 5 carry alan takimlarla
    oynuyorduk.

Bana ordan iki tavuk döner kes ikide arkadaşa babalık

• quas wex invo adamı deli eder
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.