Şimdi Ara

İnventus Montaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ekra kartı olmadan sistem topluycam elimde ekran kartı var işlemci,ram,anakart,kasa,psu,işlemci soğutucu,ssd,hdd,okuyucu alıcam bunun montajını yaparlarmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kablo duzenlemesini ona gore yapsinlar
    Siz sadece e.kartini takin

E.karti montajini yapmamakla iyi yapiyorlar
    Onerilen bu zaten
    Tasima esnasinda e.karti cikartilmali

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba, ben bilgisayarımı Inventus'dan aldığım için bu konuda bilgi sahibiyim. Montaj hizmetini vermek için kasanın çalışacağı ve parçaların teste tabi tutulacağı asgari bileşenleri kendi mağazalarından almanızı bekliyorlar, parçalar problemli ise testlerde çıkması için. Müşteri hizmetleri çok kolaylık sağlıyor psu yu götürüp oradan almama konusunu danışabilirsiniz.

Edit : Bu parçalar nelerdir? Diye bir soru gelmesin diye yazmış olayım : Kasa,Psu, Anakart, Ram, İşlemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afrogs08 -- 7 Temmuz 2016; 16:57:17 >
    Intel Core i5 6600 | Gigabyte GTX 1060 G1 Gaming | Zalman ZM Z1 | MSI H110M PRO VD | Kingston HyperX Fury 8 GB 2133 MHz | Zalman ZM 600 LX | HP W2007V | Western Digital Caviar Blue 1 TB | Samsung 860 EVO 500 GB |
  • Hocam yaparlar tabi ki neden yapmasınlar. Ekran kartını da kendin takarsın zaten baya basit.

İntel Skylake i5 6600k---Asus Maximus VIII Ranger---Kingston 8 GB DDR4 2666 Mhz Ram---EVGA GTX 970 SSC ACX 2.0---Thermaltake Core V51---Thermaltake 80 Bronze 750W---WD 500 GB 7200 RPM HDD---Corsair 128 GB SSD---Cooler Master Seidon 120V V2 Sıvı Soğutma---Asus VN247H 23.6 Gaming Monitör
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Montajı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • afrogs08 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam forumda bilgi sahibi olanların içinden yardımseverlerden birisiniz.

Intel Core i5 6600 | Gigabyte GTX 1060 G1 Gaming | Zalman ZM Z1 | MSI H110M PRO VD | Kingston HyperX Fury 8 GB 2133 MHz | Zalman ZM 600 LX | HP W2007V | Western Digital Caviar Blue 1 TB | Samsung 860 EVO 500 GB |
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.