Şimdi Ara

inventus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, ben genel olarak forumdan edindigim kadariyla en ucuz ve kaliteli sitewww.inventus.com.tr . Burdan yeni bir bilgisayar toplamayi dusunuyorum. Konya'da oturuyorum. İzlemem gereken adimlar nelerdir? Telefon acip donanimlari mi soyliycem bir bir? Kurulum isini kim yapacak mesela?

• up
  • Bildiğm kadarı ile net üzerinden sipariş yapıcaksın o şekilde geliyo kargo ile. Kurulumu bilmiosan yapmayı bilen biri yapar
  • kim mesela kargoyu getiren mi?
  • Eaheuah onlar sadece teslimatcı arkadaşım. Büyük ihtimalde kargoda sana ait olucak.

Bi bilgisayarcıya götürürsen onlar toplar veya bi arkadaşın.

Hangi parcaları almayı düşünüyorsun.
  • sen ne istediğini iletiyorsun kargo ile getiriyorlar,toplama işi sana ait.Kapıda ödeme yapıyorsun.Aslında sen bunları inventusun ücretsiz danışma servisini arayıp sorabilirsin.
  • Siteyi biraz gezerseniz belli parçaların birlikte alınmasıyla montajı da yapabildiklerini görebilirsiniz.

quote:

Sistem Montajı

Sistem montajı statik elektriğe dikkat edilerek ve bileşenlere zarar vermeden yapılmaktadır. Monte edilen donanımların kutu ve içerikleri eksiksiz teslim edilmektedir.

Aşağıdaki ürünlerin tamamını tarafımızdan temin etmeniz durumunda sistem ücretsiz monte edilecektir:
    İşlemci,
    Anakart
    Ekran kartı (eğer anakart üzerinde bulunmuyorsa)
    Bellek
    Kasa
    PSU (eğer kasa üzerinde bulunmuyorsa)

http://www.inventus.com.tr/politikalarimiz.htm

Firmaya aşağıdaki e-mail adresleriyle ulaşabilir ve ups kargoyla kapıda ödeme yapabilirsiniz.

Genel bilgi: info@inventus.com.tr
    Destek: support@inventus.com.tr
    Satış: sales@inventus.com.tr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus RTX 3080 TUF Gaming OC
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcman5334

Siteyi biraz gezerseniz belli parçaların birlikte alınmasıyla montajı da yapabildiklerini görebilirsiniz.

quote:

Sistem Montajı

Sistem montajı statik elektriğe dikkat edilerek ve bileşenlere zarar vermeden yapılmaktadır. Monte edilen donanımların kutu ve içerikleri eksiksiz teslim edilmektedir.

Aşağıdaki ürünlerin tamamını tarafımızdan temin etmeniz durumunda sistem ücretsiz monte edilecektir:
    İşlemci,
    Anakart
    Ekran kartı (eğer anakart üzerinde bulunmuyorsa)
    Bellek
    Kasa
    PSU (eğer kasa üzerinde bulunmuyorsa)

http://www.inventus.com.tr/politikalarimiz.htm

Firmaya aşağıdaki e-mail adresleriyle ulaşabilir ve ups kargoyla kapıda ödeme yapabilirsiniz.

Genel bilgi: info@inventus.com.tr
    Destek: support@inventus.com.tr
    Satış: sales@inventus.com.tr

tesekkurler cok yararli oldu

iyi forumlar...

• İnventus sistem toplar ayrıca 24 saat test de eder. Sağlam firmadır ama büyük kurumsal firmalar kredi kartı indirimleri yaptığı için tercih edilmesi az olabiliyor.
  • Güvenilir bir firma mıdır? İşlemci siparişi vermeyi düşünüyorum.Fiyatlar uygun görünüyor.En ucuz fiyat burada diyebilirim.Sağlam bir firmadır umarım.Telefonla görüşmeyi düşünüyorum yarın.Siz ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LokmanHekim

Güvenilir bir firma mıdır? İşlemci siparişi vermeyi düşünüyorum.Fiyatlar uygun görünüyor.En ucuz fiyat burada diyebilirim.Sağlam bir firmadır umarım.Telefonla görüşmeyi düşünüyorum yarın.Siz ne dersiniz?

inventus güvenilir bir yer çok kez alışveriş yaptım bir keresinde arıza sonucu ürün gönderdiğimde hiç sorun çıkarmadan yenisini gönderdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 13 Mart 2008; 19:05:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LokmanHekim

Güvenilir bir firma mıdır? İşlemci siparişi vermeyi düşünüyorum.Fiyatlar uygun görünüyor.En ucuz fiyat burada diyebilirim.Sağlam bir firmadır umarım.Telefonla görüşmeyi düşünüyorum yarın.Siz ne dersiniz?
    ben çok alışveriş yaptım.
    süper güvenilir ve sattıkları malın kesin arkasındalar.
    hele kargoyla gönderdikleri mallara yaptıkları özel kutulara bittim.
    üzerinden dozer geçse bi şey olmaz...
  • @kızılejder,@metin abi:
    Bilgi için teşekkürler arkadaşlar.
  • hazır konusu açılmışken sorayım inventustan sistem toplayacağım ama tek yapmam gereken topladığım sistemi ve adresimi eposta olarak göndermek mi? siparişin kabul edildiğini falan nasıl anlayacağım? biraz garip geldi
  • kargon yola cıkınca zaten mail atarlar.
  • Benim bildiğim tüm sistem bileşenleri olunca toplayıp 1 gün test ediyorlardı.

quote:

***ÜCRETSİZ TEST Kendi başına çalışabilen donanımlar veya toplanan bilgisayarları 4 ila 12 saat test ediyoruz. Test sırasında bir hataya rastlamazsak ürünü teslim ediyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eblek

hazır konusu açılmışken sorayım inventustan sistem toplayacağım ama tek yapmam gereken topladığım sistemi ve adresimi eposta olarak göndermek mi? siparişin kabul edildiğini falan nasıl anlayacağım? biraz garip geldi

bir mail at toplamak istediğin parçaları, sana geri dönecekler ve fiyat teklifi sunacaklar. sen de kabul edersen bir mail gelecek gerekli bilgiler istencek. sen yeterki toplamaya karar ver ve istediğin bileşenleri belirle.

1 günlük teste tabi tutuluyor. sonra yollanıyor sistemin.

inventus'a kesinlikle güvenebilirsin. bu işi hakkıyla yapıyorlar. hem de diğerlerinden daha ucuza.

• invenyusdan kasa ekran kartı hdd ram işlemci ve anakart aldım bedava monte ettiler ve gonderecekler ben istanbulda oturuyorum benim elime geçtiğinde ne kaar + para oderim acaba eger ki kargoyla aynı fiyata gelirse bulaşmıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.