Şimdi Ara

Inventory'de sağ taraftaki yüzüğü nerden bulacağız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar takılardan sağ alt taraftaki (necklade'in altında bulunan) kısma takılacak yüzüğü nerden bulacağız?
    Zamanında nerden bulduysam 8 level bir yüzük takmışım, o gün bu gündür aynı yüzükle idare ediyorum, npc'den aldığım da olmaz herhalde oraya.

• Soldaki ile aynı
  • Ben zamanında denemiştim ama hep soldaki slota atıyordu yüzüğü meğer önce sağdakini çıkarmak gerekiyormuş eyvallah arkadaşım sağolasın

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jas0n_b0urn3 -- 2 Nisan 2010; 23:32:38 >
  • 4 YIL ÖNCE SRO YA İLK BAŞLADIM GÜNLERİ AKLIMA GETİRDİN FULL STR WİZARD AÇMIŞTIM O ZAMAN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: effsane_61

4 YIL ÖNCE SRO YA İLK BAŞLADIM GÜNLERİ AKLIMA GETİRDİN FULL STR WİZARD AÇMIŞTIM O ZAMAN.

4 yıl önce avrupa varmıydı
  • quote:

4 YIL ÖNCE SRO YA İLK BAŞLADIM GÜNLERİ AKLIMA GETİRDİN FULL STR WİZARD AÇMIŞTIM O ZAMAN.

Bizim arkadaşta oyunu 9 yıldır oynadığını savunuyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

quote:

Bizim arkadaşta oyunu 9 yıldır oynadığını savunuyo

biri dort yıl once avrupa dior biri 9 yıldır oynadıgını savunuyor koptum gulmekten

• herhalde 4 yıl önce avrupa vardı herhalde avrupa vardı sro yeni keşfetti avrupa yı orası ayrı dava.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RAPTOR_ -- 5 Nisan 2010; 16:56:20 >
  • 4 yıl önce avrupa vardı doğru . 2006 da avrupa gelmişti

ama şöle birşeyde var 2010'a yeni girdik sayılır buna göre yorum yapmış olabilir arkadaşlar..
  • 2006 da avpupa yokdu bn 2006 haziranda basladım oyuna ve oyun 80 capına yeni geçmişti...
    2007 desen daha doğru olur.77 Lv charım vardı o arada gelmiştti..
  • Avrupa karakterleri Legend 3 ile oyuna eklendi diye biliyorum ve onun da yılının 2008 olması lazım.

Dipnot:Gamershell'e Legend 3 Client; 17 Mayıs 2008'de eklenmiş.

Edit: Yalnız aklıma geldi, ben bilgisayarı 2007 aralık gibi falan almıştım, tam senenin sonuna doğru, 1 hafta falan da interneti bağlatmayla geçti ama sonuç itibariyle en kötü ocak 2008'de evimde internete bağlı bilgisayarım vardı ve ben rogue charımla sro oynuyordum (diye hatırlıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sano -- 6 Nisan 2010; 18:23:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.