Bildirim
İntihar Ettiren Oyun !!!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Mağara soğuk muydu hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mağaranın nerede olduğunu
Bu oyun hala güncel ve insanlara zarar veriyor, daha geçenlerde haber çıkmıştı bursada. Ayrıca forumda kimse konusunu açmayınca açayım dedim, diğer üyeler mağarada asıl.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Intihar ettiren oyun yoktur yazilima esir düşmüş beyinler vardır
-
Torrent linki var mi
Ben anlamadım şimdi o oyunda en fazla nasıl bir şantaj olabilir ki. İntihar görevi verilmiş diyelim intihar etmesen o adam dünyanın öbür ucunda sana en fazla yapabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim
Bu olaylar patlak verdiğinde önce haber sitelerine yansıdı sonra burada ardı ardına konuları açıldı, ya kapanmıştır konular yanlış bölümde açıldığı için ya da başka bi kural ihlali olduğu nedeniyle kapatılmıştır belki açık olan bile vardır
Açıkçası forumda konu açıldıysa da ben denk gelmedim ve güncel konu göremedim, süreklilik göremedim ve açtım. Mağarayla bir alakası yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: bredensiz
Ben anlamadım şimdi o oyunda en fazla nasıl bir şantaj olabilir ki. İntihar görevi verilmiş diyelim intihar etmesen o adam dünyanın öbür ucunda sana en fazla yapabilir
Kişinin bilgileri ele geçiriliyormuş ve ifşa ile şantaj yapılıyormuş. Ayrıca kurbanlar genelde çocuk seçildiğinden ailesine zarar vermekle tehdit ediliyormuş. Çocuklar zaten birçok şeye kanar. -
Eskiden "bakan kişinin intihar ettiği fotoğraf" diye saçma sapan şeyler paylaşılırdı şimdi de millet bu saçmalığa inanıyor.
Ama iyi birşey aslında. Bu korkuyla çocuğuyla adam akıllı ilgilenir belki ebeveynler. -
lanet sosyal medyanın zararları
şu sosyal medyalar kapatılsa zerre üzülmem resmen dünyada ki bütün gençleri yozlaştırdı adamlar , hepsi birer köle haline geldi. -
Biri pmden balinaya link salsın pls
Bu bildiğimiz denizde yüzen balina mı yoksa kulina gibi birşey mi -
istedikleri kadar tehdit etsinler niye intihar edeyim.
dont challange someone who has nothing to lose -
intihar mı ettirir bilmiyorum ama o şarkısı çok güzel -
bu oyunu indirdim de crack istiyor. Sevabına up yapacak var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Navy Blue
bu oyunu indirdim de crack istiyor. Sevabına up yapacak var mı?
oyun değil ki
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X