Şimdi Ara

İntihar etmemem için sadece 2 sebebim var.. :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hala minicik de olsa bi umudum var hayatımın düzene gireceğinden ilerde mutlu olursam da iyiki öyle bir şey yapmamışım dersem diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gece gece saçma sapan konular çama kardeşim.bu saate liseliler olmaz biliyorduk daha ilkokullular yatmamış
  • TipsizSap kullanıcısına yanıt
    Buyrun..

İntihar etmemem için sadece 2 sebebim var.. :(
  • Hayat her türlü yaşamaya değer. Hiç mi merak etmiyosun 50 sene sonra teknoloji nereye gelicek. bunun için bile yaşamaya değer.
  • Vertigo G kullanıcısına yanıt
    Takatim kalmadı.
    Boktan. Ama. Gerçekten boktan bi hayatim oldu.5 senedir sevdigim 3 senedir sevgili olduğum kız terk etti hem de şu an beni lanetbirisi olarak tanıyor. Aşırı duygusalım aramizdaki en büyük sorun buydu.Kendimi degistirme ihtimalim yok.Tipim çok şükür iyi ama karakterimi ben. Bile cozemedim.Karaktersiz gibiyim. Suhayatta en çok istedigim sevdigim kadindan bi cocuk.yolda baba cocugu görünce icim kan. Ağlıyor. Ama varikoselden dolayi testislerim de sorunlu .Teki ufak.kac senedir üniversite deniyorum 13 yillik arkadasim izmirde hukukta ben anca 325puan alabildim.Hicbir beklentimkalmadi.Bi destekcim sevdigim vardi ama o da beni cekemedi terk etti.Daha onlarcasey sayabilirim.söyle ne yapayım ben.

• neye bu kadar dert yandın bilmiyorum ama sağlık problemin yoksa herşeyin üstesinden gelebilirsin bu hayatta, denedim olmuyor işte diye mızmızlanma demek ki yeterince çabalamıyorsun.

intihar etmek için hiçbir sebep yoktur.

troll olmadığı varsayarak yaptım bu yorumu
  • ayfon kullanan adam A kullanıcısına yanıt
    Kardeş bunlar sana mantıklı geliyor mu harbiden ciddi ciddi?
    Alevli akreplerin mızraklı buffalolara binip dübürüne lavdan topuz sokması filan?
    Yunan mitolojisini bile solladın maşallah.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Rollins

neye bu kadar dert yandın bilmiyorum ama sağlık problemin yoksa herşeyin üstesinden gelebilirsin bu hayatta, denedim olmuyor işte diye mızmızlanma demek ki yeterince çabalamıyorsun.

intihar etmek için hiçbir sebep yoktur.

troll olmadığı varsayarak yaptım bu yorumu

Parasiz nasil olacak?

• Henry Rollins kullanıcısına yanıt
    Dostum trollük peşinde değilim. Insanlar canımı sıkıyor. Dünyanın gidişatı canımı sıkıyor.Sevgili işi geçici diyelim ama beni buna asıl iten geleceğin iyi şeyler getireceğine inanmadığımdan.

• Turbo senin o halde olman bile beni karamsarlığaitiyor.

• bir gün kimsemiz kalmadıgında işte o gün gitme vakti.
  • la olm niye herkes bu kadar intihar konusu açıyo la ne yaşadınız da bu kadar soğudunuz hayattan ? yakında geleneksel donanımhaber toplu intiharları başlıcak asdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-246FC0C8F -- 19 Nisan 2016; 0:31:45 >
  • O kadar umutsuz olmayın

bazı şeyler her an değişebilir...

Umut var gibi...

Tıkla da gör !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 19 Nisan 2016; 0:40:56 >
  • ben etsem kimse umrumda olmaz kim üzülmüş kim sevinmiş
  • İlk önce kendini seveceksin kardeşim ben bunu anladım.
    Sonra aile kuracaksın aileni seveceksin
    Sonra dostlarını seveceksin.
    Seni bırakıp terkedip giden birine zamanını vermeyeceksin.
    En kıymetli paran zamanındır onu çaldırma.
  • Bir koyacam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.