Şimdi Ara

İntihar eden kişinin psikolojisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir türlü anlamadığm konu hep intiharı düşündüm cesaret edemedim geriye dönememek sevdiklerimizi bir daha görememek peki nasıl bu insanlar canına kıyıyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çünkü sen korkaksın.Ayrıca intihar edenler o insanları görmemek için geri dönmemek için intihar ediyorlar.
  • İntihhar eden kişinin psikolojisi olamaz.

• intihar eden kişi, her şeyini kaybetmiştir, kalanlar da kaybettiklerinin yanında bir anlam ifade etmez.

hoş biz ne söylesek boş, o durumdaki kişiyi anlamak imkansız.
  • intihar eden kişi intiharla cektigi acilara, bunalimlara son vericegini düşünür. Bi bilse asil acinin daha yeni başladigini.. Mantikli, inançli adamin birakin yapicagi, aklinin ucundan bile geçirecegi bi düşünce degildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zenci ruhlu Beyaz

Çünkü sen korkaksın.Ayrıca intihar edenler o insanları görmemek için geri dönmemek için intihar ediyorlar.

Sende korkaksın hadi camdan atlıyabılıyormusun bakim

• intihar edecek kişinin kaybedecek hiç bişeyi yoktur.

kendimden biliyorum bazen düşünmüyor değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İntihar düşüncesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kendini çaresiz ve güçsüz hissetmesinden, düştüğü durumdan çıkamama kaygısı yaşamasından yani çökmüş psikoloji nedeniyle intihar ederler genelde.
    (parasızlık,borç)

aşktan falan intihar edenleri bende bilmiyom. onlar uzaylı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keras -- 23 Aralık 2012; 14:37:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halloween13

quote:

Orijinalden alıntı: Zenci ruhlu Beyaz

Çünkü sen korkaksın.Ayrıca intihar edenler o insanları görmemek için geri dönmemek için intihar ediyorlar.

Sende korkaksın hadi camdan atlıyabılıyormusun bakim

Ben intihar etmeyi düşünmedim niye atlıyımki ne güzel yaşarken ama sen düşünüpde yapamaman biraz tuhaf değilmi?
  • Basit hesap ;

Kurtulacağım acı > Geride bırakacağım mutluluk + Yaşatacağım mutsuzluk.
  • Allah'ın verdiği canı almak benim haddim değil. ama aksi birşey olsaydı bu samimiyetin nadir bulunduğu yalan dolan kolpa dümenle yürüyen bir dünyada yaşamımı sürdürmektense 1 dk düşünmez en kısa yoldan acısız bir şekilde kendimi imha ederdim
  • yav çıkar hayatın tadını kal yalnış başına tüm yaşananları sil aklından çıkar yarına yeni bir kapı açılıcak
  • kardeş evin çatısından mı yazıyorsun ?
  • İntihar > Yaşamak. Riskli mi riskli. Ama orda huzur ihtimali var. Bu yeterli bir neden

• Eğer yorgunsa her yaşadığı güzel şeyin sonunda düşüp kalkmaktan fazlası ile bıktıysa yeni ve güzel hiç bir şey yaşamak istemeyip yataktan ölmek için yalvrarak kalkıyorsa etrafında ki insanlar yeterince destek olmuyor ise psikolojik tedavi görmüş ancak cevap alamamış ise bu kişi intahar eder ve ettide
  • bir çok denedim ama başaramadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında intihar etmek ani bir karardır. Misal şahıs boğaz köprüsünden intihar edecek, boşluğa kendini bırakır düşerken yaptığından pişmanlık duyar ancak çok geçtir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 24 Aralık 2012; 1:50:11 >
  • En güçlü güdüdür, yaşam kalım. O yüzden intihar edecek birisinin akli dengesi tam olarak yerinde olmaması lazım. Uyuşturucu veya alkolle desteklemesi lazım. Yoksa başka türlü beceremez.
    Ama intihar eden adam tutunacak bir şeyi kalmadığı için intihar etmiştir.
    Senin bahsettiğin konu ise bambaşka. Niye geri dönmek isteyesin ki? Senin ki daha çok odak noktası olmak istermişcesine bir çaba gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

intihar edecek kişinin kaybedecek hiç bişeyi yoktur.

kendimden biliyorum bazen düşünmüyor değilim

Aman hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.