Şimdi Ara

İntihar bi çözümmü sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten yapmayı düşünüyorum kaç yıldır evdeyim sosyallik felan hayatta yok kız desen beğendiğim var ama olmuyacak bir iş gibi ailem zaten yok sıkıldım diyip kendini öldürmekte çok boş duruyor ama bi kızın yanına gidip hem onu hem kendimi öldüresim var.evet pek bi suçu yok onun ama lisenin başlarında onu sevmeyen şerefsizlere gidip benim yetim olduğumu söylemişti birazda intikam alasım var yani bilmiyorum ne yapacağımı okul yok iş yok para yok hayatımın yarısı boş boş geçti belki para olurda arabalara felan sararım dedim ama o da yok ne yapayım kardeşler fikriniz varmı önereceğiniz şeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazı durumlarda
  • Çözüm falan değil,diğer dünyada Rabbinin karşısına öyle çıkmak istemezsin.

• İntahar bir çözüm değil ama onu emerek öldürebilirsin

• BORN TO DİE.
  • Kafasibulananzenci kullanıcısına yanıt
    Abiside beni emer bi güzelce

• Doğru söylüyorsun güzel kardeşim ama hiç desteğim yok bu hayatta sırtımda beni kollayacak veya başımı okşayacak kimsem yok öyle kendi halimde takılıyorum bende

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunlar Virüs mü? Normal mi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sabret bi gun kendi aileni kurarsn

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Abiside beni emer bi güzelce

• Deep DH'nin kurucusu da intihar etmeye kalkıştı hırsından, ama şimdi çok zengin, öyle düşün
  • Neyin cozumu kardes bu dunyadan yok olup gitsen kime cozum olacak sana mi bana mi baskasina mi geride biraktigin es dost akrabaya verecegin uzuntu ve kahirdan cozum mu olur mus adam gibi aklini basina toplayip ozguvenini yerine getirip is mi istiyorsun bul calis okul mu okumak istiyorsun otur calis kiz mi istiyorsun elde etmeyi bileceksin yok o bu benle dalga gecti intihar edecemde ne kac yasindasin sen

• quote:

Gerçekten yapmayı düşünüyorum kaç yıldır evdeyim sosyallik felan hayatta yok kız desen beğendiğim var ama olmuyacak bir iş gibi ailem zaten yok sıkıldım diyip kendini öldürmekte çok boş duruyor ama bi kızın yanına gidip hem onu hem kendimi öldüresim var.evet pek bi suçu yok onun ama lisenin başlarında onu sevmeyen şerefsizlere gidip benim yetim olduğumu söylemişti birazda intikam alasım var yani bilmiyorum ne yapacağımı okul yok iş yok para yok hayatımın yarısı boş boş geçti belki para olurda arabalara felan sararım dedim ama o da yok ne yapayım kardeşler fikriniz varmı önereceğiniz şeyler.

Hayırlı bayramlar arkadaşım bu dünyada herkesi seveceksin ama bağlanmayacaksın Sadece ALLAHA bağlı kalacaksın o zaman tüm olumsuzluklar zamanla düzeliyor.

zaten bu dünyada cehennemi yaşıyoruz intihar edipte cennettende olmayalım biraz daha sabırlı olalım.

hiç bir canlıyı öldürmemek lazım zaten canlı cenaze gibi olmuş insanlar ruhsuzlar.

• Yaşadığın şeyin sorun olduğunu mu sanıyosun intihar et de bak bakalım sorun gerçekten neymiş

• Bırak şimdi kız işlerini çalış kendi paranı kazan evlenme boşver bak rahatına

• BEYENMIYORSAN BASKA ULKEYE GIT!

• quote:

Doğru söylüyorsun güzel kardeşim ama hiç desteğim yok bu hayatta sırtımda beni kollayacak veya başımı okşayacak kimsem yok öyle kendi halimde takılıyorum bende

Herkesin derdi var hocam ama bu hayata 1 kere geliyoruz.Mücadele etmemiz lazım.İnançlı biriysen bu hayattan sonra sonsuz bir hayatın seni beklediğini unutma.Ve sonsuz bir hayatıda yaptığın bir hata yüzünden yanarak geçirme.Allah yardımcın olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.