Şimdi Ara

intihar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazotçu -- 12 Eylül 2019; 20:16:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• insanlar nasıl intihar ediyor anlamıyorum. bazen benim de moralim bozluyor. tam o an aklıma lanet olası hardstyle, techno.. genel olarak elektronik müzikler, rock müzik, metal geliyor. ve tam o anda sanki bir düğme atıyor ve diyorum ki; HAHAHAHAH YEAAAAAAAAAAAAAAAH
    https://www.youtube.com/watch?v=xNB453D5Ukg

edit: bu arada az çok anlıyorumdur belki seni. ben ne hayırlı evlat olabildim ne de hayırsız ama en azından hayatın keyfini çıkarabilen biri olabildim. sadece zarar ziyanım yani. hem kendime hem de başkalarına eş zamanlı. ama şu müzik yok mu... hayatta beni tutan iki şey var biri spor, diğeri bir şeyi yapamadığımda biraz obsesifimsi hale gelmem, diğeri de şu MÜZİK.

edit2: üç tane şey saymışım hahahahah wooooooooooh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 12 Eylül 2019; 20:5:29 >

• aga senin derdini ben sana söyliyim.
    senin çözümün hap map değil.
    senin çözüm gireceksin tavuk dönerciye, 6 nolu masaya soğansız yarım tavuk, 3 nolu masaya turşulu et dürüm diye bağırıcan. ooohooouuwwww gel abi gel gel sıcak sıcakkkkk diyceksin, ordan biri diycek bir ayran alabilir miyim, 4 e 1 ayran çeeeeek diye bağırıcan. arada yola gidicen, biyrün efenim biyrün biyrün biyrüüün diycen, çayı bitene tazeliyelim mi diycen. o da yok teşekkürler diycek, afiyet olsun efenim der demez hemen yine yapıştırcan biyrün efenim biyrün biyrüüün. 1 hafta böyle kadıköyde tavuk dürümcüde takıl,arada wahhhh kasalar elma kasalarıııı de kızlara bakarak, hapları falan unutursun birader.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

aga senin derdini ben sana söyliyim.
    senin çözümün hap map değil.
    senin çözüm gireceksin tavuk dönerciye, 6 nolu masaya soğansız yarım tavuk, 3 nolu masaya turşulu et dürüm diye bağırıcan. ooohooouuwwww gel abi gel gel sıcak sıcakkkkk diyceksin, ordan biri diycek bir ayran alabilir miyim, 4 e 1 ayran çeeeeek diye bağırıcan. arada yola gidicen, biyrün efenim biyrün biyrün biyrüüün diycen, çayı bitene tazeliyelim mi diycen. o da yok teşekkürler diycek, afiyet olsun efenim der demez hemen yine yapıştırcan biyrün efenim biyrün biyrüüün. 1 hafta böyle kadıköyde tavuk dürümcüde takıl,arada wahhhh kasalar elma kasalarıııı de kızlara bakarak, hapları falan unutursun birader.
    Adamla niye dalga geçiyorsun bilader?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    dalga değil. yapması gereken şey, tam olarak anlattığım şeyler.
  • İntihar sorunları çözmez çünkü sorunlar öldüğün zaman seninle birlikte yok olurlar. Olmayan bir şeyi çözemessin. Ölünce "eveeet başardım artık sorun yok" diyemeyeceksin.

Hayat bazen çok karanlık bir hâle bürünebilir ama emin ol herkes bu zor noktalardan geçmiştir. Zamanla, senin de çabalamanla umduğun bir hayatı yaşayabilirsin.

Ellerine kollarına bak. Yaşıyorsun ve sadece 1 hakkın var. Dışarı çıkıp havayı içine çekebiliyorsun. Kuşların seslerimi duyabiliyorsun. Bunlar yaşamaya değecek bazı ayrıntılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.