Şimdi Ara

Interstellar (2014) | Yıldızlararası (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.744
Cevap
49
Favori
190.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gerx_16

Ne fark eder adam zati ödülünü kitlesi ile alıyor yemiş medyayı Nolan bilen bilir dünya kabul etmiş bir yönetmen literatürde kült yönetmen olmaya aday neymiş medyayı pek takmamak lazım ama insan istiyor yine oscar veya bir kaç ödül almasını

tamam da yazık be kardeşim o kadar emek var.

Adam eksikleri vardır yoktur ayrı, gerçekten baş yapıta yakın bir film ortaya koymuş karşılığınıda almak isteyecektir.(nolan aşmıştır böyle şeyleri ama)

eminim ki adamlar film hakkındaki çoğu objektif yada değil eleştirileri bu tür foru sitelerinden saatlerce okuyup feedback alıyordur ... Çünkü ödül organizasyonlarına siyaset,ideoloji yansımaktadır ve yönetmen ,yapımcılar bunun farkındadırlar.

şimdi objektif soruyorum MATHEW bir ödülü hak etmedi mi, yapımcısı yönetmeni,senaristi vs. vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkmert737

quote:

Orijinalden alıntı: nuovocinemaparadiso

quote:

quote:

Oscar'lara neden bu kadar çok takılıyorsunuz ki? Madem sizin gözünüzde Oscar'ın değeri yok o zaman hiç yokmuş gibi devam edin. Kendi istediğiniz aday olmadığı için ergen gibi ona buna laf atmanıza gerek yok bence. Bunun haricinde Interstellar'ı beğendim. Gayet iyiydi. Inception'dan da iyiydi bana göre. yani en iyi film, senaryo, kurgu bunlara aday olabilirdi. Ama yönetmen ve özellikle Matthew hiç hak etmedi. Bunu belirtmek lazım. Bu arada Interstellar zaten Amerika'da öyle bir fırtına yaratmadı. Bizim ülkede daha çok sevildi. Aday olmaması beklenen birşeydi.

bu NOLAN , MEL GIBSON gibi yahudilerin ayağına falan mı bastı, demeci,açıklaması laf çakması falan mı oldu bunlara karşı

bu adamın filmleri efsane kardeşim ama hakettiği değeri bulamıyor

töbe töbeee

oscar'a aday olmakla film efsane olmuyor ki. Cannes da ya da başka festivallerde yarışan nice iyi filmler var.

aslında oscar iyi filme ödül verir ancak burada kesin birşey var ne olursa olsun IMDB de ilk 20 de (daha yukarıda olması lazım ayrı)...

cannes ,altın portakal,altın ayı, vs vs bunların verdiği hiçbir ödüle inanmıyorum.. En azından IMDB dede sıkıntılar olsa da her filme aynı haksızlık yapılabilir herkes tarafından bunlar birbirilerini nötürlese yine karşımıza belkide en objektif değerlendirme çıkıyor.

%100 katılıyorum , en büyük sebebide IMDB'de kullanıcıların birilerine hoş görünmek için şov yapmaları gibi bir olayın olmaması.Tabii keşke alsa ama dünyada böyle bir sistem varken oscarda olmasa şaşırmak gerekirdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

adam aşmış

bu arada filmin muzigi hala beni alip goturuyor yildizlararasina bir daha izleyeyim ben en iyisi

Bu biraz hatali olmus. Cooper gargantuadan cikinca zamanda geriye gitmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Değilsiniz..... AYNEN!
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Oscar'lara neden bu kadar çok takılıyorsunuz ki? Madem sizin gözünüzde Oscar'ın değeri yok o zaman hiç yokmuş gibi devam edin. Kendi istediğiniz aday olmadığı için ergen gibi ona buna laf atmanıza gerek yok bence. Bunun haricinde Interstellar'ı beğendim. Gayet iyiydi. Inception'dan da iyiydi bana göre. yani en iyi film, senaryo, kurgu bunlara aday olabilirdi. Ama yönetmen ve özellikle Matthew hiç hak etmedi. Bunu belirtmek lazım. Bu arada Interstellar zaten Amerika'da öyle bir fırtına yaratmadı. Bizim ülkede daha çok sevildi. Aday olmaması beklenen birşeydi.

bu NOLAN , MEL GIBSON gibi yahudilerin ayağına falan mı bastı, demeci,açıklaması laf çakması falan mı oldu bunlara karşı

bu adamın filmleri efsane kardeşim ama hakettiği değeri bulamıyor

töbe töbeee

oscar'a aday olmakla film efsane olmuyor ki. Cannes da ya da başka festivallerde yarışan nice iyi filmler var.

aslında oscar iyi filme ödül verir ancak burada kesin birşey var ne olursa olsun IMDB de ilk 20 de (daha yukarıda olması lazım ayrı)...

cannes ,altın portakal,altın ayı, vs vs bunların verdiği hiçbir ödüle inanmıyorum.. En azından IMDB dede sıkıntılar olsa da her filme aynı haksızlık yapılabilir herkes tarafından bunlar birbirilerini nötürlese yine karşımıza belkide en objektif değerlendirme çıkıyor.

oscar en iyi filme ödül vermez. En çok reklam yapan en iyi filme ödül verir. İmdb'nin inandırıcılığı bitti artık. O eskidendi. Şimdi fanboyların çoğu bir sürü hesap açıp 10 puanı basıyorlar sevdiği filme. Guardians of the Galaxy, Hobbit filmleri, Harry Potter falan bunların ne işi var orada? benim için imdb bitmiştir asıl artık. Rottentomatoes ve metacritic çok daha iyi.

• quote:

quote:

Ne fark eder adam zati ödülünü kitlesi ile alıyor yemiş medyayı Nolan bilen bilir dünya kabul etmiş bir yönetmen literatürde kült yönetmen olmaya aday neymiş medyayı pek takmamak lazım ama insan istiyor yine oscar veya bir kaç ödül almasını

Adam eksikleri vardır yoktur ayrı, gerçekten baş yapıta yakın bir film ortaya koymuş karşılığınıda almak isteyecektir.(nolan aşmıştır böyle şeyleri ama)

eminim ki adamlar film hakkındaki çoğu objektif yada değil eleştirileri bu tür foru sitelerinden saatlerce okuyup feedback alıyordur ... Çünkü ödül organizasyonlarına siyaset,ideoloji yansımaktadır ve yönetmen ,yapımcılar bunun farkındadırlar.

şimdi objektif soruyorum MATHEW bir ödülü hak etmedi mi, yapımcısı yönetmeni,senaristi vs. vs.

Matthew bu ödülü değil adaylığı bile hak etmedi. Ne yaptıki bu filmde bir de ödül alacak? Geçen sene Oscar kazandığı filmdeki oyunculuğunu izledin mi? orda mükemmeldi burada sıradan.

• Bluray ne zaman düşer bi bilgi varmıdır beyler.
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Hocam Blu-ray'ini beklemekten yaşlandım resmen. Şubat diye söyleniyor.
  • quote:

quote:

Bana sorucak olursan kişisel fikrim mathew oscarlık bir performans sergilemedi mathew olmasa idi' crıstıan bale olsa idi filme emin ol bir tık önde olucaktı, bana göre balenin oyunculğu daha iyidir, bende derimki o zaman EXODUS:filminde Musa peygamberi canlandıran c.bale oscara aday hatta ve hatta en iyi yardımcı erkek ödülünü'de 2.ramses karakteri'ni canlandıran Joel edgerton'a gitmeliydi,yıldızlararası filmi elbet şu ana kadar yapılmış ve daha önce beyaz perdeye uyarlanmamış bir senaryodan kasıt bilimsel metod diyelim, ama bu oscar muhabbetinde izleyici kitlesinin'de önemi çok büyük yıldızlararası'nı filminde'ki senaryo yani bilimsel metod'la dünay'da kaç insan ilgileniyor seviyor vs vs, çünkü film bir teori üstüne kurulmuş bazı olaylar ıspatlanmış olmasına rağmen bir çoğuda askıya alınmış halen bir teori üstüne kurulu bir olay, filmde mantık hatası ve olmayacak şeylerde baya mevcut ,ama dedimya film tarihinde bir ilk yaşanıyor ve kaldıki bu filmi süper yaparmı kişiden kişiye değişiyor amaq genel konuşursak bencede gayet başarılı idi, hiç bir film'de çok çok iyi değildir istisnalar hariç, ama Nolan bence oscar konusunda Dicaprio ile aynı sıkıntıyı yaşıyor bence, yılın en iyi film ödülünü almalıydı diyorum bende evet..

Oyunculukta'da joel edgerton bu yılki exodus:filminde resmen firavun rolünü yaşadı,oyunculukta bana göre budur..dark knıght'taki (joker) captan philips'teki rolü ile oscar'lan korsan rolündeki (Barkhad Abdi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BALORX -- 17 Ocak 2015; 20:46:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

Hocam Blu-ray'ini beklemekten yaşlandım resmen. Şubat diye söyleniyor.

hobi hocam işte ondan başkası tat vermiyor bekliyoruz öyle..
  • Filmin kitabı çıkıyormuş

• Bir kitabı eksikti.
  • Amma abartıldı popiler kültür işte. Nolanın daha iyi filmleride var. Zaten yönetmen koltuğunda nolan olmasa kimse bukadar konuşmazdı yakışmadı nolana demi :) haa müzikleri filmin ötesine geçmiştir bence adam yapmış.

• Kitap vardi zaten turkceye cevirmisler

• Müziklerin yapılışı meraklısına gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: karpuz luteum

Filmin kitabı çıkıyormuş

Link falan var mı?
  • Beyler zaten kitaplar film günü çıkmıştı... 2 Kitap bir romanı birde kip thorne science of interstellar.. Bilen bilir zaten linkleri bende mevcut bir sürü kişi aldı benden. İsteyene atarım yine. Ama orijinal dilde, Türkçesini paylaşmış arkadaş.. demek ki TR'ye de Türkçe çeviri gelecek.

Making Of Soundtrack videosu süper daha önce paylaşmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Bir kitabı eksikti.

• quote:

quote:

quote:

Bana sorucak olursan kişisel fikrim mathew oscarlık bir performans sergilemedi mathew olmasa idi' crıstıan bale olsa idi filme emin ol bir tık önde olucaktı, bana göre balenin oyunculğu daha iyidir, bende derimki o zaman EXODUS:filminde Musa peygamberi canlandıran c.bale oscara aday hatta ve hatta en iyi yardımcı erkek ödülünü'de 2.ramses karakteri'ni canlandıran Joel edgerton'a gitmeliydi,yıldızlararası filmi elbet şu ana kadar yapılmış ve daha önce beyaz perdeye uyarlanmamış bir senaryodan kasıt bilimsel metod diyelim, ama bu oscar muhabbetinde izleyici kitlesinin'de önemi çok büyük yıldızlararası'nı filminde'ki senaryo yani bilimsel metod'la dünay'da kaç insan ilgileniyor seviyor vs vs, çünkü film bir teori üstüne kurulmuş bazı olaylar ıspatlanmış olmasına rağmen bir çoğuda askıya alınmış halen bir teori üstüne kurulu bir olay, filmde mantık hatası ve olmayacak şeylerde baya mevcut ,ama dedimya film tarihinde bir ilk yaşanıyor ve kaldıki bu filmi süper yaparmı kişiden kişiye değişiyor amaq genel konuşursak bencede gayet başarılı idi, hiç bir film'de çok çok iyi değildir istisnalar hariç, ama Nolan bence oscar konusunda Dicaprio ile aynı sıkıntıyı yaşıyor bence, yılın en iyi film ödülünü almalıydı diyorum bende evet..

Oyunculukta'da joel edgerton bu yılki exodus:filminde resmen firavun rolünü yaşadı,oyunculukta bana göre budur..dark knıght'taki (joker) captan philips'teki rolü ile oscar'lan korsan rolündeki (Barkhad Abdi)

EXODUS u seyretmedim tamam BALE de beğendiğim oyunculardandır eminim exodus ta çokta iyidir, ama mathew geç keşfedilmiş bir yetenek, MUD, PARA AVCISI hele birde
    TRUE DETECTIVE deki rolü var ki onun üzerine birde İNTERSTELLAR da gelince patladı resmen, True detective ve interstellar göz alıcı yapımlar olması da onun yıldızının daha da parlamasına katkı sağladı tabi ama herşey projeyle de olmuyor oyunculuklar filme çok çok değer katıyor..

Sonuç olarak filmin %100 gerçekliğe dayanma gibi bir kuralı da yok %1 bile....

Hani albümü çıkınca 1 şarkısını bile dinlemeden aldığın şarkıcılar olur ya NOLAN da odur.....

İMDB ilk beşinde ve oscar ödüllerinde en az 10 ödül almış gibi gönüllerimizde..

• quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

Müziklerin yapılışı meraklısına gelsin

Hans zimmer nereden sorumlu acaba

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.