Şimdi Ara

İnternetten tanıştığım kız benden para istiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

iPhone için Charm uygulaması var. Rus-Ukraynalı kızların ağırlıklı olduğu bir uygulama. Bir hafta kadar zaman harcadım uygulamada. İlk hafta premium üyelik bedava(reklam yapmıyorum).

Birkaç kızla konuştum. İçlerinden en ilginci babası Meksikalı, annesi Amerikalı olan Marian adlı kızdı. İngilizce konuştuk. Babası genç yaşta vefat etmiş. Annesi başkası ile evlenmiş. Teyzesi büyütmüş kızı. Daha sonraları teyzesi uyuşturucu-alkol batağına saplanmış. Kız yalnız kalmış.

UNICEF'e hemşire olarak katılmış. Savaş olan Afrika-Ortadoğu ülkelerine gidiyormuş dönem dönem.

Bu anlattıklarına inanmadım. Facebook'tan beni eklemesini istedim. Facebook hesabı varmış ama pek göz atmıyormuş. Bu isteğimi geçiştirdi.

Ben hala şüphe ile yaklaşıyordum. Son olarak şunları söyledi:

-Burada bize verilen yemekler bana dokunuyor. Kendi yiyeceğimi alıyordum. Ama param bitti. Bize henüz ödeme yapmadılar. Bana para gönderebilir misin?

Para göndermeye niyetim yok. Böylesi durumlarda emin olmadan para göndermeyin.

Sputnik haber sitesinde Ukraynalı dolandırıcı gelin adayları ile ilgili haber:
    https://tr.sputniknews.com/dunya/201705221028564977-ukraynali-dolandirici-gelinin-kurbani-olmak-istemiyorsaniz-incelemeniz-gerek/

• bu konuyla ilgili komik bi haber vardı. bizim yaşını başını almış dayılardan biri böyle Moldovalı mı ne bi hatunla tanışıyo. hatun Türkiyeye gelip dayıyla evlenmek istediğini söyleyip yüklü bi para istiyo (10bin TL falandı sanırım) dayı parayı ödüyo. parayı alan hatun tabi gelmeyecek, bahane uyduruyo, ben yoldayımama sizin sınır kapısında bana sorun çıkardılar türkiyeye almıyolar beni diyo.

bizim saf ama azgın dayı da soluğu polis merkezinde alıyo ve polise kız arkadaşının sınırdan içeri alınmadığını, bu sorunu düzeltmelerini istiyo. polis tabi hikayeyi dinleyince dayıya gerekeni söylüyolar, sen oltaya gelmişsin diyolar, karı paranı almış üstüne soğuk su iç diyolar.

ama azgın dayı durur mu? inanmıyo polisin söylediğine. polise çıkışıyo, görevinizi yapın diyo, kız arkadaşımın alı koyulmasını engelleyin diyo. polis ne yapsa da dayıyı dolandırıldığına inandıramıyo.

bu arada bizim dayı moldovalı ile iletişim halinde, moldovalı karı bizim dayının ultra-saf olduğunu anlayınca bi kez daha para istiyo (sınırdan geçebilmem için para istiyolar diyo) dayı bunu duyunca polisin engel olma çalışmasına da iplemeyip tekrar para yolluyo.

tabi hikayenin sonu soğuk su
    cinsel açlığın afrikasında, 250 gram için devrimiz dönüyo

• İşin ilginç yanı kız bana geçen hafta yanlışlıkla Rusça mail (cevap) gönderdi, ABD'de yaşayan biri olarak

Neden Rusça gönderdiğini sorduğumda doğru düzgün bir açıklama yapamadı. Rusça bilmediğini söyledi.

uygulamada kısa sürede konuştuk. bana mail adresini verdi. acelesi olduğunu, çıkması gerektiğini söyledi. aynı numarayı başkalarına da yapmıştır.

kendisine eş arıyormuş. unicef kampında bir arkadaşı, eşini internetten bulmuş. bizim kıza tavsiye etmiş bu uygulamayı.

ben bu kişi ya da kişilerin kız olduğundan da şüpheliyim :D

gönderdiği fotoğraflar da fake olabilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: lazer__

Bende onu yazacaktım ne malum kız olduğu

Şebeke bile olabilir.

Türkçe karakterlerle ismimi yazdım. Kopyalayıp yapıştırıp Facebook'tan eklemesini istedim.

Birkaç gün sonra facebook'ta "tanıyor olabileceğin kişiler" kısmında yabancı erkek profilleri vardı. Fotoğrafı olmayan birkaç tane yabancı uyruklu hesap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 23 Mayıs 2017; 12:56:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.