ilk mesajda olduğu gibi paypal'a ödeme yapıyorlar.Sen oradan parayı aktarabiliyorsun.Mesala Ebay'a aktarabilir alış veriş yapabilirsin...
Yalan bunlar inanmayın arkadaşın 11 mesajı var belli ki... O bende 1 ay önce başladım diyen arkadaşın hiç mesajı yok. sakın yapmayın böyle şeyler.
quote:
Orijinalden alıntı: gfbdogukan
Yalan bunlar inanmayın arkadaşın 11 mesajı var belli ki... O bende 1 ay önce başladım diyen arkadaşın hiç mesajı yok. sakın yapmayın böyle şeyler.
Arkadaşım zaten alıntıdır bu paylaştığım.Bu diğer forumlarda özellikle paylaşım forumlarında kulanılan bir sitedir. Eğer güvenilir olmasaydı bu kadar kullanıcı r ap i d s h a r e yi bırakıpta hotfile'a geçmezdi...
Ayrıca bu mesaj işini anlamış değilim benim 11 mesajım olmamalı.Eğer konu açmak ise o mesaj doğru olabilir ama 111 yorum yapmadığım kesindir..
Donanımhaber'e üyelik tarihim ve bilgilerim:
Katılım zamanı: 1 Ağustos 2007; Mesaj sayısı: 11 | İkinci El Mesajı 0 Son 50 | Son 100 Üye şu anda Forumda Son mesaj 12 Aralık 2009; 16:24:34 Son giriş 12 Aralık 2009; 16:40:04
Hot file doğru olabilir ama lockerz fake
Reklam kokuyor.
adam iyi yere tezgah açtı maşallahhhh maşallahhhhhhhhhh
quote:
Orijinalden alıntı: Knight of Night
Reklam kokuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: novalgine_plus
Knight__ 1. mesajda üye olurken benim refimle üye olabilirsiniz diyorum zaten isteyen benim refimle üye olmaz.Sadece konuyu açan biri olarak,eğer bu işe girecek birileri varsa yararlansın.İlla benim refimle üye ol diye kimseyi zorlamıyorum.Herkes özgür ne de olsa..
navalgine_plus forumun amacı zaten paylaşmak değil midir?Bunları paylaşmayacağızda neyleri paylaşacağız...
+18 +99 felan boşverinde adam gibi şeyler yükleyin en azından rapid share'e biri rakip olsun...
Güzel bir hesap yapmışlar da burada bukadar gb lık ne yükleyeceğimizi kimse söylememiş.Mutlaka kaçak bir program,film,yada oyun olmalı ki indirilsin. Bunları bulabilmek için de başka yerlerden indirip buraya yüklemek lazım.Yani uzun ve belirsiz bir iş. Nacizane fikrimdir.
quote:
Orijinalden alıntı: kont_andre
Güzel bir hesap yapmışlar da burada bukadar gb lık ne yükleyeceğimizi kimse söylememiş.Mutlaka kaçak bir program,film,yada oyun olmalı ki indirilsin. Bunları bulabilmek için de başka yerlerden indirip buraya yüklemek lazım.Yani uzun ve belirsiz bir iş. Nacizane fikrimdir.
Sürekli takip ettiğin bir yabancı dizi varsa vede onu internetten indirip arşiv vs yapıyorsan.Bunları paylaşım forumlarına yükle..
1-2 ay sonra hotfile hesabına bak.Ne kadar kazanmışsın
quote:
Orijinalden alıntı: gfbdogukan
foruma yeni üye oldum ve orda nneden 0 yazıyor anlamaadım...
Paypal hesabı açtım ama kredi kartı numarası gerekli mi..Ayrıca hotfile a da paypal hesabı ile ilgili bişey bulamadım..Yani o parayı paypal hesabına nasıl aktarıcaz..
quote:
Orijinalden alıntı: JP!!!!!!!
Paypal hesabı açtım ama kredi kartı numarası gerekli mi..Ayrıca hotfile a da paypal hesabı ile ilgili bişey bulamadım..Yani o parayı paypal hesabına nasıl aktarıcaz..
Paypal hesabında kredi kara gerekmez...Hotfileden para aktaralabilmek için 15$ paran olmalı en az.O kadar olmadan öyle bir seçenek göremezsin(paypala para aktar gibi).
Sen şuan uuploadlara devam et ve o dosyaları forumlarda paylaş download edilsin.15$ olduğunda eğer sorun yaşarsan imzamdaki mail adresine mail gönder.Yardımcı olurum...
Knight__ 1. mesajda üye olurken benim refimle üye olabilirsiniz diyorum zaten isteyen benim refimle üye olmaz.Sadece konuyu açan biri olarak,eğer bu işe girecek birileri varsa yararlansın.İlla benim refimle üye ol diye kimseyi zorlamıyorum.Herkes özgür ne de olsa..
navalgine_plus forumun amacı zaten paylaşmak değil midir?Bunları paylaşmayacağızda neyleri paylaşacağız...
e bizde maşallah diyoruz zaten
Ogameci geldi aklıma
başlık seçimi bir kez yanlış, gerçekten böyle söylenildiği gibi olsa da bu argümanı üçkağıtçılar kullanıyor... yok para kazanmak çok kolay, yok sadece bir iki tık ve ödülün-paranın güya ispatına yönelik uydurma fotoğraf-video felan...
Boşa uğraşmayın bu işlerle, emeğiniz uğraşınız boşa gider....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme