Şimdi Ara

İNTERNETTEN (PARA KAZANMA SANATI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Link.tl ile son dönemde yeni sisteme geçtiklerinde ücretsiz sitemden para kazanmaya başladım. Daha sonra domain ve hosting aldım. Site aylık kendi parasını çok rahat çıkartıyor. Buraya örnek olması açısından bunu yazıyorum birde link.tl ye referans üye kazandırmak için. Şu ana kadar site ilgili hiç bir problem yaşamadım. Desteğe başvurmadım bile sadece hesabımı açtım. Sitemde konuları paylaşıp link.tl linkleri verdim. Birden bire büyümeye başladı. Konu paylaşımı filan eskisi gibi yapmıyorum fakat buna rağmen hala açtığım siteden kazanç sağlıyorum.

Sitemdeki içerikler sadece 1 oyun ile ilgilidir. Refli link ile üye olursanız sizlerin desteği ile böyle bir siteyi global olarak açmak istiyorum. Takıldığınız veya yardımcı olabileceğim konuları yorumlardan benimle paylaşabilirsiniz. Vaktinizi ayırıp yazımı okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim. İyi forumlar iyi çalışmalar...

SİSTEM ÇOK BASİT ARKADAŞLAR ZATEN SİTEYE KAYIT OLDUĞUNUZDA LİNK KISALTMA YAPARAKDA GÜZEL PARALAR KAZANABİLİRSİNİZ.

ÜYE OLMAK İÇİN BU BAĞLANTIYA TIKLAYIN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.