Şimdi Ara

Chicken Holmes Gerçek Yüzü (Konunun Kapatılmamasını Arz Ederim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
21
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugün Chicker Holmesin Gerçek Yüzünü Size Anlatacağım İlk Olarak İnanmayan Olur diye Açıklama Video'sunu Koyacağım

Açıklama

(Video Benim Değildir Sadece Savunma Video Büyük Kitlenin Üstüne Düşsün diye Anlatmaktayım)

Şimdi İlk Olarak Chicken Holmes'in Yaptıkları 2020'de CC(Ç@lıntı Kredi Kartı Kullanarak Çeşitli Şeyler Yapıyor) ilerideki zamanlarda Mantaringo Olarak Tanılan YouTuber ile Sevgili Oluyor Fakat Aralarında Büyük Yaş Farkı Var(Ped@fili) Sonraki Zamanlarda Kara Para Aklayıp Kendi YouTube Hesabında Canlı Yayındayken Başka Kişiler Atıyormuş Gibi Yapıyor Ve Rolleniyor Ohaa Falan Filan Vesaire Neyse Bu Chicken İlerideki Zamanlarda Daha Yeni YouTube'a Başlamış Kutu Adlı (16 YAŞINDA) çocukla Ünlü YouTuber'ların Olduğu Bir Discord Server'ında Tanışıyor Ve İlk Zamanlar Muhtemelen 1 Yıl İçerisinde Bunlar Bir Sıkıntı Olmuyor Ve Oyun Oynuyorlar Topluca Bir Sıkıntı Yok Ama Az Önce Dediğim Mantaringo Adlı YouTuber C! NSEL! ÇER! KL! Şeyler Paylaştığını Kutu (YouTuber) Öğreniyor Mantaringo Adlı YouTuber Bilinmeyen Bir kişiye (veya Kutuya atıyor Bilmiyorum) C! Nsel İÇERİKLİ Video'yu Atıyor Ve Kutuda Bunu Chicken Holmes Adlı Şahısa Atıyor Ve ChickenHolmes'de Bu Kutu'ya Boş Chatler Yapma Kafanı Kopartırım/Senin Allah'ını Bilmem Ne yaparım Panellettiririm Görürsün Vesaire Şeyler Söylüyor Ve Her şey Burada Başlıyor. Bu ChickenHolmes (KUTU) 16 yaşındaki küçücük bir çocuğun adresini/okuduğu okulun adresini ulu orta yerlerde paylaşıp yayıyor Bu Kutu Adlı YouTuber Chicken Holmes'in Kopyaladığı Videoları Kimden Kopyaladığıyla Beraber Chicken'a Atıyor Ve Chicken Holmes Adlı Şahıs Buna Dini/Milli Değerlere Küfür Ediyor Ve Bir Seslide Kutu/Chicken Ve 2 Kişi Daha Konuşuyorlar Video: Sesli Video

Neyse Buradan Sonra 2021-2022 Arasında Cinavar/Mengen/Chicken Bunlar Bir Araya Gelip İçerik Üretmeye Başlıyor Sorun Burada Değil Fakat Nedense Bir Anda Hepsi Ayrılıp Yok Oluyorlar?(Muhtemelen Chicken'ın Bu İşlerle Uğraştığını Öğrenip Bağlarını Kopartıyor Fakat Bu Dediği şey Sadece Benim Teorimdir)

ChickenHolmes Adlı Şahıs Yabancı İçerik Üreticilerinin Kapak Fotoğraflarını Alıp Sanki Hakkı Varmış Gibi Alıp hiç Umursamadan 2-3 Şeyi Düzeltip Kendi Kapağıymış Kendi Üretmiş Gibi Paylaşıyor Ve hiçbir şey Olmuyor

Bundan Sonra Anlatacaklarım Chicken'ın Turnuvaları Hakkında Ve Türk YouTuber Cuanzy İle İlgilidir!

-Cuanzy:2.5 Yıl Önce falan Etkinlik Videoları Yapıyordum Çok Kötü Yapıyordum fakat direkt idolüm olarak Chicken'ı Skeppy'i falan görüyordum Türkiyedede tek Chicken Yaptığı İçin Ondan Esinleniyordum adamı direkt çok seviyordum yani her öğlen adamın videosunu izleyerek yemek falan yiyordum belirli bir saate etkinlik yapıyordu katılıyım dedim şans eseri girdim ve o etklinlik videosunun sonunda bana 3V1 atıldı bu arada ya 3V1 ya da 2V1'di ona rağmen etkinliği kazandım ve en sonda da falan vs attık onunla, tabii oraları videoya koymadı onu yendikten sonra falan bana hile deyip beni kickledi bu arada o çok komik olayda muhtemelen şakasına demiştir sonra aradan 1-2 gün geçti ben baktım siteye girdim krediydi herhalde 300-400 kredi ödül vardı

-Kutu: Ödül Yani şey değildi gerçek TL değildi.

-Cuanzy: Ama 300-400TL değerinde bir krediydi sunucu parasıydı. İşte baktığımda yoktu abi hesabımda sonra gittim ticket açtım dedim işte etkinliği kazandım hesabımda kredi yok falan dedim yani yüzsüz gibi ticket'î kapattılar şeyime sonra bende işte o olaydan sonra da hiç etkinliğe falan katılmadım adamdan soğudum. Öyle Normalde Krediyi Alsaydım zaten sunucuda oynayayan birisne verirdim ben zaten sunucuda falan oynamıyordum.

Burada Bu Olay Bitiyor Ve Çalıntı Kapak Hakkında konuşuyor ChickenHolmes Adlı Şahıs(Seslide Konuşuyor Ve Yanında KUTU VAR):

-Chicken: Abi o muhabbet var ben bilmiyorum aşırı kaliteli içerik üret- ya ben, çalmadan her hafta video atmak imkansız ya ben sana öyle söyleyeyim

-Kutu: Ya illa çalarsında yani bu çalmanında bir esinlenmesi var bir çalması var yani.

-Chicken: Abi Ben abartıyorum, kesinlikle abartıyorum Direkt thumbnaila kafa koyuyorum ama yani zor ya diğer türlü

burada da Bu Olay Bitiyor.

ChickenHolmes adlı şahısın bir de sözde kendisinin çıkardığı ChickenSMP Sunucusu Var Ama Aslında Her şey Ünlü DrDonut Adlı İçerik Üreticisinin SMP Sunucusunun Kalitesiz bir Kopyasıdır. DrDonut'ı Bilmeyenler Var İse DrDonut Dünyanın En Büyük SMP Sunucusunun Sahibidir Sunucusu En Az Günde 15BİN kişi Tarafından Oynanmaktadır Neden Kalitesiz Diyorsanız 1.Sunucusu 30 dakikada bir restart atıyor 2.Sunucusu Fazla Oynanmış Görünsün diye Bot Basıyor Diğer Oyun Modlarında İse Sunucuda Sürekli Para Yatıran Kişilerin Kazandığı Bir Sunucudur(PAY-TO-Win) bu sunucu sadece tavuğun cebi biraz daha dolsun diye yapılmış kaliteden yoksun bir sunucudur

Evet arkadaşlar Benim Anlatacaklarım Bu kadar Yöneticiler Konuyu Kaldırmazsa Çok Sevinirim.

Detaylı Bilgi En Üstte Verdiğim Link'tedir

Herkese İyi Akşamlar Kendinize Dikkat Edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.