Şimdi Ara

İnternetten lastik alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnternetten satış her sektörde hızla artıyor, dükkan kiraları çıldırmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: persia06

quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Sıkıntı olmaz. Hediye çeki düşürmeye çalışın. Bulamazsanız 4 farklı mail adresiyle üye olun, 11 TL verir. +5 TL de mobilden veriyor. Tanesi 163'e gelmiş olur.

http://www.kliksa.com/urun/goodyear-20555-r16-91v-efficientgrip-performance-oto-lastigi/901906928 Kliksadan baktım 169 lira 2015 üretim.Siparişi 1-2 saate veririm :).Teşekkürler bu arada önerdiğiniz lastik den memnun olan insan sayısı çok.

2015 olması iyi kışlıkları çıkarma vakti geldi. Bende alayım bari bunları. Hem kliksa daki yorumlara göre Goodyear bayilerinde ücretsiz takma ve balans hizmeti fiyata dahilmiş. Böylece 50TL de cepte kalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiamen -- 8 Mart 2015; 18:32:09 >

• Eğer canınız kazıklanma çekiyorsa ozaman dükkandan alabilirsiniz. Yok kazık yemek istemiyorum diyorsanız internet.
    Faiz yiyenler ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi kalkarlar. Bu onların: "Alım satım da ancak faiz gibidir." demelerinden dolayıdır. Oysa Allah alış verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de faize bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim faize geri dönerse artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır. Allah, faizi yok eder de, sadakaları artırır. Allah, günahkâr kafirlerin hiç birini sevmez. (Bakara 2/275-276).
  • Değişik zamanlarda internetten 6 lastik aldim. sorunda yasamadim

• crazy2005 C kullanıcısına yanıt
    hocam herhangi bi lastikçiye gidecekseniz sanırım tanesini 10 tl ye değişiyorlar dört tane olursa 30 tl'de olabilir.
  • Doğada yok olması 150 yıl süren bir ürün için burada üretim tarihine dikkat edin diyenlere bakmayın, uygun koşullarda 10 yıl raf ömrü olan bir üründen bahsediyoruz ( bizzat devlet tarafından) üretim tarihi 2013 olsa ne olur olmasa ne olur.
  • İkidir internetten alıyorum lastiklerimi,çoğu zaten üretim tarihleri ile ilgili bilgi yazıyor,yamayanlara mesaj atıp bilgi isteyebilirsiniz.Hediye çeki,kredi kartı puan kampanyası yakalayabilirseniz tadından yenmez o zaman.Taktırmak için en fazla lira verdim şimdiye kadar.
    2 n11 den
    sıkıntı çıkmadı
    çek bankan kanpanyası ile çok cazıp fıyatlara almıstım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: crazy2005

internetten alsak nasıl takacağız. herhangi bi lastikçiye mi gideceğiz. kaç tl ye değiştirir acaba?

bizim ordaki lastikçiye eski lastikleri sana vericem, beleşe değiştirir misin dedim, kabul ettim. arabayı değiştirmesem öyle yapacaktım.

Orijinalden alıntı: crazy2005

herhangi bi lastikçiye gidip Tanesi yaklaşık 10 tl ye taktırabiliyosak iyiymiş aslında alınabilir netten. tesekkür ederim

Araç eski ise sıkıntı yok , fakat lastik basınç sensörü ıvır zıvır varsa uğraşırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişisel tecrübem; hb sitesinden goodyear 205/55R16 91V efficientgrip performance üretim yılı 2016 lastiklerini aldım (4 adet kargo dahil toplam 710TL)..parafgünüme denk getirdim, anında 20tl indi, sonra paraf karta %10 paraf puan vardı 70 tl kusur daha geldi (70tl lik yakıt aldım), 4 lastik balans, sibob vs toplam 30tl taktırmak için verdim.sonuç balans-takılması-kargo vs herşey dahil 650tl..ayrıca 1 yıl yol yardımı hediye....
    lastikçinin bana soylediği "abi nasıl yaptın, bedavaya getirmişsin nerdeyse, bayiler tanesini 200tl den takıyorlar
    Bence lastik internetten alınır hb gibi sitelerin sürekli farklı banka kartlarına kampanyaları oluyor, sizin kartınıza olan kampanyayı bekleyin bence..
    Ornek:
    www.hepsiburada.com
    Goodyear 205/55R16 91V FP EfficientGrip Performance Oto Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/goodyear-205-55r16-91v-efficientgrip-performance-lastik-uretim-yili-2016-p-OTLXGOOD-528503

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryadeniz76 -- 23 Mayıs 2016; 19:24:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güvenilir bir web satış sitesi hakkında bilgiler için size okumanız için bir link bırakıyoruz

lastikportal.com.tr
    Bkt Lastik, Tatko Lastik, Solideal Lastik, iş makinası Lastigi, Özka Lastik, Forklift Lastigi, Bobcat Lastigi, beko Kepçe Lastigi
    https://lastikportal.com.tr/lastik-portal-guvenilir-mi--sID37.html
    https://lastikportal.com.tr/lastik-portal-guvenilir-mi--sID37.html
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.