Şimdi Ara

İnternetten kitap alışverişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben D&R'ın sitesinden kitap satın almak istiyorum. Fakat bir şey aklıma takıldı. Kitabın fiyatının yazdığı yerde Ciltsiz diye bir seçenek var. Eğer daha önce alışveriş yapan varsa bana bi açıklayabilir mi. Ciltsiz diyerek neyi kastediyo.

İnternetten kitap alışverişi

• Ciltsiz karton kapak olduğunu belirtiyor muhtemelen.Bu seçenek tüm kitaplarda mı yoksa bazı muhtelif kitaplarda mı var ona bakmak lazım...
  • dr.com.tr den birçok kitap aldım, ciltsiz derken normal kitaplardan yani yukarıda arkadaşın belirttiği gibi karton kapaktan bahsediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

Ciltsiz karton kapak olduğunu belirtiyor muhtemelen.Bu seçenek tüm kitaplarda mı yoksa bazı muhtelif kitaplarda mı var ona bakmak lazım...

bazılarında ciltli ciltsiz diye seçenekler var evet. büyük ihtimalle dediğiniz gibidir teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

dr.com.tr den birçok kitap aldım, ciltsiz derken normal kitaplardan yani yukarıda arkadaşın belirttiği gibi karton kapaktan bahsediyor.

çok teşekkür ederim gerçekten. Alışveriş yapıcaktım ama ne olduğunu bilmediğim için korktum. Tekrar teşekkür ederim :)
  • dr dan çok kitap aldım hiçbir sorun da çıkmadı
  • Arkadaşlar açıklamasını yapmış gerçi ama ciltsiz dediği normal karton kapak. Ciltli dediği ise sert karton kapak. Aralarındaki tek fark bu. Okuma, taşıma bakımından ciltsiz kitaplar; saklama bakımından ciltli kitaplar daha avantajlı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bkm kitap sitesi nasıldır?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • D.R ı tavsiye ederim 2-3 gün içerisinde kargoya verirler soruna gelince ciltsiz dediği karton kapaktır ve ciltsiz ürünler ciltlilere göre ücreti daha az olan ürünlerdir
  • cevap verenlere çok teşekkür ederim. Sayenizde rahatlıkla alışveriş yaparım artık. Sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeKIRCA

D.R ı tavsiye ederim 2-3 gün içerisinde kargoya verirler soruna gelince ciltsiz dediği karton kapaktır ve ciltsiz ürünler ciltlilere göre ücreti daha az olan ürünlerdir

3 kez söyledim dr dan hepsi 25-26 saate geldi
  • dr'nin mağazalarında kitaplar etiket fiyatından satılıyor. internet sitesinde ortalama %25 indirimli satılıyor. toplu alımlarda mağazayla site fiyatı arasında ciddi fark oluşuyor. bu yüzden ben hep sitesinden alışveriş yapıyorum. ama gönül isterdi ki mağazalarında da fiyatlar indirimli olsaydı da kitapları görerek, dokunarak alabilseydik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jean valjean

dr'nin mağazalarında kitaplar etiket fiyatından satılıyor. internet sitesinde ortalama %25 indirimli satılıyor. toplu alımlarda mağazayla site fiyatı arasında ciddi fark oluşuyor. bu yüzden ben hep sitesinden alışveriş yapıyorum. ama gönül isterdi ki mağazalarında da fiyatlar indirimli olsaydı da kitapları görerek, dokunarak alabilseydik.

Bende aynı şekilde düşünüyorum. Belki garip gelicek ama benim için kitaba ilk dokunduğum andaki etkileşim çok önemli Ama dediğin gibi maalesef mağaza fiyatlarında indirim yapmıyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.