Çok iyi bir şekilde öğrenilebilir mi sizce ? Diziler filmler vs. sayesinde.
Ben %25 ini öyle öğrendim. Şuan Hotelde çalısıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ArizonaKertenkelesi
Ben %25 ini öyle öğrendim. Şuan Hotelde çalısıyorum
hll qnq
eğer öyle bir şey olsaydı yabancı dil kursları bu kadar para kazanmazdı genç, bir dilci olarak söylüyorum ki, iyi bir şekilde okulda ya da kursta öğrenemezsen bi işe yaramaz o dizi ve filmler, en fazla aksan yapmada işine yarar.ama sana kitap okumayı tavsiye ederim, olabilirse yabancı kitabevlerinden olsun.
en fazla sokak dili öğrenilir hocam arkadaşın dediği gibi ben bu şekilde %25 ingilizce öğrendim
quote:
Orijinalden alıntı: King Athelstan
eğer öyle bir şey olsaydı yabancı dil kursları bu kadar para kazanmazdı genç, bir dilci olarak söylüyorum ki, iyi bir şekilde okulda ya da kursta öğrenemezsen bi işe yaramaz o dizi ve filmler, en fazla aksan yapmada işine yarar.ama sana kitap okumayı tavsiye ederim, olabilirse yabancı kitabevlerinden olsun.
İnternetten öğrenilmez. şimdi gidiyorsun en kalınından gramer kıtabı alıyorsun. türkçe ingilizce ve ingilizce ingilizce sözlük alıyorsun. yabancı gazeteleri okuyorsun. today's zaman bu konuda başarılı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme