Şimdi Ara

İnternetten İmei Kaydı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
896
Cevap
24
Favori
199.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bahçelievler'de kayıt işlemlerini 10TL'ye yapan bir yer buldum, yarın. işlemi yapacağım. Gelişmeleri paylaşırım.
    edevlet'e her girdiğimde o mesajı görmektense 10TL veririm, içim rahat olur.
    Pasaportun süresinin bitimine 4 gün kaldı.
  • Arkadaslar bu konuda son mesaji atayim.. Ben 1 hafta once bankadan vergiyi yatirdm ancak 1 haftadir e-devlet uzerinden imei kayit yaparken surekli tc kimlik numarasina ait odeme bulunmamistir uyarisi veriyordu. Aramadigim yer kalmadi BTK vergi dairesi banka e-devlet musteri hizmetleri herkes topu birbirine atiyordu kimse yardimci olmadi olmicakta... Pasaportumun gunu yarin doluyor bnde gittim 1 saat once vergi dairesine tekrar yatrdm 115 ve 2 dakka sonra e-devletten kaydi sorunsuz yaptirdim.. Simdi ilk yatrdigim bankaya olan verginin iadesi icin ugrasacam... Sonuc olarak ozellikle e-devletten kayit yaptiracaklar SAKİN VE SAKİN VERGİYİ BANKADAN YATİRMAYİN VERGİ DAİRESİ TEK COZUM... Buarada bn pasaportu kaybettigimden abone merkezinde yaptiramiyorum yoksa ikinci vergiyi yatirmaktansa timden dekontla kayit yaptiridim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis01

Arkadaslar bu konuda son mesaji atayim.. Ben 1 hafta once bankadan vergiyi yatirdm ancak 1 haftadir e-devlet uzerinden imei kayit yaparken surekli tc kimlik numarasina ait odeme bulunmamistir uyarisi veriyordu. Aramadigim yer kalmadi BTK vergi dairesi banka e-devlet musteri hizmetleri herkes topu birbirine atiyordu kimse yardimci olmadi olmicakta... Pasaportumun gunu yarin doluyor bnde gittim 1 saat once vergi dairesine tekrar yatrdm 115 ve 2 dakka sonra e-devletten kaydi sorunsuz yaptirdim.. Simdi ilk yatrdigim bankaya olan verginin iadesi icin ugrasacam... Sonuc olarak ozellikle e-devletten kayit yaptiracaklar SAKİN VE SAKİN VERGİYİ BANKADAN YATİRMAYİN VERGİ DAİRESİ TEK COZUM... Buarada bn pasaportu kaybettigimden abone merkezinde yaptiramiyorum yoksa ikinci vergiyi yatirmaktansa timden dekontla kayit yaptiridim...

imei kaydı için para yatırılırken sizden hangi bilgiler istendi.. sadece imei ve pasaport sahibinin tc si yeterlimi..yoksa pasaport sahibinin kendisi ve pasaportumu???

• quote:

Orijinalden alıntı: laglow

quote:

Arkadaslar bu konuda son mesaji atayim.. Ben 1 hafta once bankadan vergiyi yatirdm ancak 1 haftadir e-devlet uzerinden imei kayit yaparken surekli tc kimlik numarasina ait odeme bulunmamistir uyarisi veriyordu. Aramadigim yer kalmadi BTK vergi dairesi banka e-devlet musteri hizmetleri herkes topu birbirine atiyordu kimse yardimci olmadi olmicakta... Pasaportumun gunu yarin doluyor bnde gittim 1 saat once vergi dairesine tekrar yatrdm 115 ve 2 dakka sonra e-devletten kaydi sorunsuz yaptirdim.. Simdi ilk yatrdigim bankaya olan verginin iadesi icin ugrasacam... Sonuc olarak ozellikle e-devletten kayit yaptiracaklar SAKİN VE SAKİN VERGİYİ BANKADAN YATİRMAYİN VERGİ DAİRESİ TEK COZUM... Buarada bn pasaportu kaybettigimden abone merkezinde yaptiramiyorum yoksa ikinci vergiyi yatirmaktansa timden dekontla kayit yaptiridim...

imei kaydı için para yatırılırken sizden hangi bilgiler istendi.. sadece imei ve pasaport sahibinin tc si yeterlimi..yoksa pasaport sahibinin kendisi ve pasaportumu???

Şahsına gerek yok herhangi bir kağıda not edin ve öyle gidin imei ve tc yi yeterli. Ama operatörlerden kayıt yaptıracaksanız pasaport sahibinide istiyorlar ıslak imza için, tanıdığınız çalışıyorsa hallederler ama

• quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

quote:

Şahsına gerek yok herhangi bir kağıda not edin ve öyle gidin imei ve tc yi yeterli. Ama operatörlerden kayıt yaptıracaksanız pasaport sahibinide istiyorlar ıslak imza için, tanıdığınız çalışıyorsa hallederler ama

cevap için teşşekürler..

• quote:

quote:

quote:

quote:

cevap için teşşekürler..

Rica ederim, gerçi yeri de burası değil ama bir de indirim ve yenilikleri takip edebileceğiniz karşılaştırmalı site adresi vereyim bitireyim :

Link

• Arkadaşlar ben de dolandırılanlardanım.9ay önce falan cihazı almıştım.bu zamana kadar cihaza üç kez falan mesaj geldi cihaz kapancak diye.ilk ikisinde aldığım adamı aradım düzeltti.üçüncüsünde adam arazi...yani cihazım şartları uygun olmayan bir kaç pasaporta kayıtlı anladığım kadarıyla.şimdi bi tanıdığımın pasaportunu buldum ve tek kayıt yapma şansım e-devlet üzerinden olacak.daha önce kayıtlı olduğu için herhangi bir ceza ücreti 115'e ilave olarak ödermiyim?bi de pasaporta kayıt yaptırırken sıkıntı çıkarır mı?boşuna para yatırmiim..cevaplar için teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mymemyself

Arkadaşlar ben de dolandırılanlardanım.9ay önce falan cihazı almıştım.bu zamana kadar cihaza üç kez falan mesaj geldi cihaz kapancak diye.ilk ikisinde aldığım adamı aradım düzeltti.üçüncüsünde adam arazi...yani cihazım şartları uygun olmayan bir kaç pasaporta kayıtlı anladığım kadarıyla.şimdi bi tanıdığımın pasaportunu buldum ve tek kayıt yapma şansım e-devlet üzerinden olacak.daha önce kayıtlı olduğu için herhangi bir ceza ücreti 115'e ilave olarak ödermiyim?bi de pasaporta kayıt yaptırırken sıkıntı çıkarır mı?boşuna para yatırmiim..cevaplar için teşekkürler şimdiden.

Şu an imei kayıt kontrolünde kayıtdışı cihaz görünüyorsa bildiğim kadarıyla silme işlemine gerek yok. Siz yine de garanti bilgi için araştırın birde parayı yani 115 TL yi bankaya değil de vergi dairesine yatırın da şu sıkıntınız üstüne birde onunla uğraşmayın

• quote:

quote:

Arkadaşlar ben de dolandırılanlardanım.9ay önce falan cihazı almıştım.bu zamana kadar cihaza üç kez falan mesaj geldi cihaz kapancak diye.ilk ikisinde aldığım adamı aradım düzeltti.üçüncüsünde adam arazi...yani cihazım şartları uygun olmayan bir kaç pasaporta kayıtlı anladığım kadarıyla.şimdi bi tanıdığımın pasaportunu buldum ve tek kayıt yapma şansım e-devlet üzerinden olacak.daha önce kayıtlı olduğu için herhangi bir ceza ücreti 115'e ilave olarak ödermiyim?bi de pasaporta kayıt yaptırırken sıkıntı çıkarır mı?boşuna para yatırmiim..cevaplar için teşekkürler şimdiden.

Şu an imei kayıt kontrolünde kayıtdışı cihaz görünüyorsa bildiğim kadarıyla silme işlemine gerek yok. Siz yine de garanti bilgi için araştırın birde parayı yani 115 TL yi bankaya değil de vergi dairesine yatırın da şu sıkıntınız üstüne birde onunla uğraşmayın

Teşekkür ederim.bu konuyla ilgili nereden bilgi alabilirim peki?btk'yı arayıp sorunca başlarından savacak tarzda cevap verecekler diye aramak istemiyorum.

• quote:

Teşekkür ederim.bu konuyla ilgili nereden bilgi alabilirim peki?btk'yı arayıp sorunca başlarından savacak tarzda cevap verecekler diye aramak istemiyorum.

Yok rahatlıkla arayabilirisniz çok yardımcı oluyorlar, hatta akşam saatlerinde arayın fazla yoğun olmaz o saatlerde 24 saat açık çağrı merkezi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lefkur

Bahçelievler'de kayıt işlemlerini 10TL'ye yapan bir yer buldum, yarın. işlemi yapacağım. Gelişmeleri paylaşırım.
    edevlet'e her girdiğimde o mesajı görmektense 10TL veririm, içim rahat olur.
    Pasaportun süresinin bitimine 4 gün kaldı.
    3 gündür sistemde sorun olduğundan abone merkezlerinden de işlem yapılamıyor.
    Yarın pasaportun son günü zaten. ben de 115'i iade alacağım gibi görünüyor.

• Arkadaslar ben cep telefonumu annemin pasaportuna kayit ettirmeyi dusunuyorum..Kendisinin e-devlet sifresi var ve btk ya girdik... orda dolduracagimiz bosluklarda IMEI numarası dışında cep telefonu soruluyor oraya annemin cep tel numarasini mi yoksa kendi kullandığım numarayımı yazmam gerekiyor...bilgi verirseniz cok memnun olurum

• arkadaşlar ben ziraat bankasından dekontu kendi adıma yatırdım ama abimin pasaportuna kaydettirecem.Acaba nasıl bir çozum yolu var.dekont kendi adıma pasaport abim adına Türkcell den yapabilirmiyiz?Acaba.
  • mermo arkdşım sanırım forumda cevaplamışlar tel no nun bir onemi yok
  • mermo arkdaşım unutmadan btk dan kayıt yapacaksanız dekont dahil butun bilgilerin pasaport sahibine ait olması gerekiyor.ben dekontu kendi adıma ama abimin pasaportuna kayıt yapacağım ıçın işin içinden çıkamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zahirrama

mermo arkdşım sanırım forumda cevaplamışlar tel no nun bir onemi yok

Teekkurler ben ne olur ne olmaz kendi telefonumu yazayim o halde

• Bende vergi dairesine parayı yatırdım.Aynı sorun bendede oldu tc kimlik numarasıyla yatırılmış bir para yoktur uyarısı alıyorum.Çözüm hakkında herhangi bir bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.

• Arkadaşlar btk yi aradım e devlet üzerinden kayıt için bütün belgelerin pasaport sahibine ait olmalı benim gibi dekont farklı yatırılmış ise iletişim merkezi kabul ederse bizde yani btk da sorun olmaz dediler
  • Arkadaşlar e-devlette var mı bi gelişme??

• e devletten kimlikle kayıt yaptıranlar varmı çünkü gürcistan veya kıbrıs da kimlikle giriş çıkış yapılıyor ????
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.