Şimdi Ara

İnternetten İmei Kaydı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
896
Cevap
24
Favori
199.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben e-devlet uzerinden basvurmustum, 2 ay oldu hala evraklar inceleniyor diyor...
  • bugün saat 12 gibi e-devletten kaydımı gerçekleştirdim telefonun açılması ne kadar sürer e-devletten yapanlar bilgi verebilir mi..

telefona takar takmaz açılması lazım çünkü normal sim kart kullanıyorum, kaydettirdiğim telefon micro sim kartlar çalışıyo, takınca açılmamış olursa tekrar hat çıkarmakla uğraşmak istemiyorum..
  • Belli ki e-devlet tam bir piyango. bir aydır deniyorum her seferinde tc kimlik ödeme yapılmadı uyarısı geliyor. hergün denedim ve dün itibari ile 1 ay doldu. yani bu uyarıyı bir kere alan arkadaşlar varsa düzelir diye beklemeyin düzelmiyor. düzelmesi için hiçbir kurum da bir şey yapmıyor zaten.

mümkünse o 1 ay içinde bayiiden halledin öyle bir şansınız varsa benim yoktu.

gelelim asıl meseleye,

ben bu vergi dairesinden kayıt ettiremediğim için boşu boşuna yatırdığım harcı nasıl alacağım anlatabilecek olan var mıdır?
    işlemi vergi dairesinden değil, ziraat bankasından yaptım bu arada.

ziraate mi gideceğim yoksa vergi dairesine mi? bir de vergi dairesi ise hangisine gideceğim bana en yakın olana gitmem yeterli midir ki acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: schaq

bugün saat 12 gibi e-devletten kaydımı gerçekleştirdim telefonun açılması ne kadar sürer e-devletten yapanlar bilgi verebilir mi..

telefona takar takmaz açılması lazım çünkü normal sim kart kullanıyorum, kaydettirdiğim telefon micro sim kartlar çalışıyo, takınca açılmamış olursa tekrar hat çıkarmakla uğraşmak istemiyorum..

Normalde telefonunuz geçici kayıt yüzünden kapanmadıysa korkmayın takın hattınızı zaten açık olacak. Ama kayıt düşmesi yüzünden kapandıysa 1-2 gün içinde açıldığını söylüyor kullanan arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_mirror

Belli ki e-devlet tam bir piyango. bir aydır deniyorum her seferinde tc kimlik ödeme yapılmadı uyarısı geliyor. hergün denedim ve dün itibari ile 1 ay doldu. yani bu uyarıyı bir kere alan arkadaşlar varsa düzelir diye beklemeyin düzelmiyor. düzelmesi için hiçbir kurum da bir şey yapmıyor zaten.

mümkünse o 1 ay içinde bayiiden halledin öyle bir şansınız varsa benim yoktu.

gelelim asıl meseleye,

ben bu vergi dairesinden kayıt ettiremediğim için boşu boşuna yatırdığım harcı nasıl alacağım anlatabilecek olan var mıdır?
    işlemi vergi dairesinden değil, ziraat bankasından yaptım bu arada.

ziraate mi gideceğim yoksa vergi dairesine mi? bir de vergi dairesi ise hangisine gideceğim bana en yakın olana gitmem yeterli midir ki acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: schaq

selam herkese, ufak bi bilgilendirme yapcam online kayıt yapmak isteyenler için..

ben ziraat internet şubesinden yaptım ödemeyi ama dalgınlığıma geldi kendi adıma yaptım arkadaşım adına yapmam gerekirken işlemin iptalini ertesi gün istedim iş bizden çıktı vergi dairesiyle görüşün dedi.
    vergi dairesinden parayı geriye almak tam bir işkene sakın hata yapmayın harç yatırırken, yanlış yatırdığınız makbuzun aslı, btk dan kullanılmamıştır belgesi ile gidip verdikleri dilekçeyle başvuru yapmanız gerekiyo, btk'dan istenen evrak için de dilekçe yazıp teslim ediyosunuz, 15 gün içinde adresinize gönderiyolar.
    sonuç olarak, akşama kadar uğraştım parayı geri alamadım evraklar gelince yeni bişeyler talep etmezlerse başvurum kabul olcak, bi hatayla ben yandım siz yanmayın..

• quote:

Orijinalden alıntı: imeibtk

internetten imei kaydı imeibtk.com

Kaç aylık kayıt ?
  • Arkadaşlar; ödeme yapıpta sorunla karşılaşanlar ve parasını alamayanlar için bir rehber yazacağım.

Bir teşekkür kafii dir.

Öncelikle vergi dairesinden vergi ödemenizi geri alabilmeniz için öncelikle ödeme yaptığınız cihazın imei kaydı için tekrar para yatırmanız gerekmektedir. Yani x pasaporta kayıt ettirmeye uğraştınız fakat x pasaportta bir sorun çıktı kaydettiremediniz. Makbuzda ise o şahsın tc kimlik numarası ile cihazınızın imei numarası yazıyor. Sizde x pasaportuna kayıt ettiremediğiniz için y kişinin adına pasaport kaydı yaptırmaya karar veriyorsunuz ve y pasaportuna tekrar ücret yatırıp kayıt yaptırıyorsunuz.

Ödemeyi geri almanız için gereken kriterlerden birisi bu. Bu işlemde x pasaportu için yatırılan ücret iadesi söz konusudur.

Eğer sadece tek bir pasaporta kayıt için vergi ödediyseniz ve paranızı geri almaya uğraşıyorsanız bu işlemin sonucunu ben bulamadım bulabilen varsa banada anlatsın lütfen.

Ayrıca x pasaportunun vergi iadesi ücreti için kişinin türkiye de bir banka hesap numarası olması gerekiyor ve dilekçeye iban numarasını muhakkak ekliyorsunuz.

Şimdi gelelim nereye dilekçe yazılacağına ve dilekçenin içeriğine...

Dilekçeyi Ankara veraset ve harçlar vd. ne gönderiyorsunuz. Adresi: Veraset ve harçlar vergi dairesi Çankırı cad no:15 ulus Ankara. Tel 0312 324 20 75

Ankara Gelir Dairesi Başkanlığı
    Veraset ve harçlar vergi dairesi m.lüğüne

Dairenize ödemiş olduğum vergilerden tarafıma iade edilmesi gereken miktarın dairenizce yapıalcak tetkiklerde borçlu çıkmam halinde borcuma mahsup edilmesi, aksi taktirde aşağıda belirtilen vadesiz banka hesap numarama aktarılmasını arz ederim.

Tc:
    Adı soyadı:
    Makbuz no (vergi dairesden veya bankadan aldığınız makbuzun numarası)
    Banka bilgileri;
    hesap no
    iban no
    telefon no
    tarih
    imza

Ekte makbuzun aslı olacak. Ayrıca fotokopisini muhakkak kendinize ayırınç

Ayrıca aynı imei de yaptığınız ve işleme alınan diğer makbuz bilgilerini de belirtin. Yani aynı imei numarasıyla şu tc kiimlik numaralı şu pasaporta kayıt yapılmıştır gibi yazın dilekçeye.

Bu dilekçeyi sonra kargo ile verdiğim adrese gönderin.

Kargo teslim edildiği bilgisini aldığınızda verdiğim numaradan üç harfler servisini isteyeceksiniz. İlk dilekçe oraya gelecek ve orada kayıt açacaklar. Sonrasında evraklar kontrole gidecek. Kontrol de Asuman hn değerlendirecek ve aynı imei numarasına 2 kez ödeme yapıldığını gördükten sonra durumu muhasebe birimine bildirecek.

Buraya kadar işlemler hızlı ilerliyor fakat muhasebe birimi bu işlemlerde çok yavaş kalıyor. Muhasebe birimi para iadesini yapan kısım. Burada özellikle Tülay hn ı arayın ve ne kadar da sallamaya çalışıyorsa aldırmayın. 2 günde bir aradığınızda 2 haftaya kalmadan ödemeyi iban numarasına gönderiyor. Eğer aramazsanız 2 ay içerisinde anca yatıyor.

2 arkadaş aynı işlemleri yaptık benim işlem muhasebe departmanına ulaştıktan sonra 2 hafta içerisinde yattı. Arkadaşım da defalarca aramak istemedi ve vaktide yoktu ve bu şekilde 2 aya yakın bir sürede yattı.

Ücret yatıyor vakti olan bekleyebilir.

Hiçbir şekilde alıntı değildir. Eğer alıntılayan olursa muhakkak kaynak göstersin.

Ayrıca bu işlem 2. kayıttan sonra ilk kaydın vergi iadesini almaya yöneliktir. Başta da belirttiğim gibi tek imei kayıt için vergi iadesini bir türlü yaptıramadım. Böyle durumlarda vergi dairesi btk ile görüşün bizim yapabileceğimiz birşey yok deyip topu btk ya atıyor.

Haydi hayırlısı.

Kolay gelsin şimdiden...

• ya arkadaşlar, benim gibi e-devlette kayıt yaparken " tckn ye ait vergi kaydı yoktur" die mesaj alanlar ne tür bi çözüm buldular ya da bulabildiler mi, paylaşabilirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: free_mind

ya arkadaşlar, benim gibi e-devlette kayıt yaparken " tckn ye ait vergi kaydı yoktur" die mesaj alanlar ne tür bi çözüm buldular ya da bulabildiler mi, paylaşabilirse sevinirim.

Edevlette bu sorun hala devam ediyo mu?? Bnde para yatirip kayit yapicam ama sorun cozulmedi hala galiba.. İlla operator bayilerine gidip 20lira bayilca bu gidisle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

ya arkadaşlar, benim gibi e-devlette kayıt yaparken " tckn ye ait vergi kaydı yoktur" die mesaj alanlar ne tür bi çözüm buldular ya da bulabildiler mi, paylaşabilirse sevinirim.

Edevlette bu sorun hala devam ediyo mu?? Bnde para yatirip kayit yapicam ama sorun cozulmedi hala galiba.. İlla operator bayilerine gidip 20lira bayilca bu gidisle

2 gündür kayıt yapamıyorum. btk yı aradım, çok rahat bi şekilde, olur öyle şeyler dedi, sonra vodafone a gittim. o da e-devlet yapamıyosa biz de yapamayız dedi. bankaya gittim, bizim bi suçumuz yok, biz hesaba aktarmışız dedi. herkez bi yere yollayıp duruyo, sonuç yok. elde jelatinli telefon bekliyorum.

• quote:

quote:

quote:

2 gündür kayıt yapamıyorum. btk yı aradım, çok rahat bi şekilde, olur öyle şeyler dedi, sonra vodafone a gittim. o da e-devlet yapamıyosa biz de yapamayız dedi. bankaya gittim, bizim bi suçumuz yok, biz hesaba aktarmışız dedi. herkez bi yere yollayıp duruyo, sonuç yok. elde jelatinli telefon bekliyorum.

Nasil ya bayiler de mi yapmiyo su an kayit?? Ee pasaportun suresi dolmadan nerde yapcaz kaydi? 3 hafta sonra pasaportun suresi dolmus olacak kayit icin.. Bayiler kesin olarak islem yapmiyomu su an???

• Arkadaşlar e-devler üzerinden imei kayıtta 2 gündür sorun yaşıyorum..
    2 gün önce işbankasına 115 TL vergiyi yatırdım ancak e-devletten bilgileri girip kayıt yaptırınca "T.C. Kimlik Numaranız ile yapılmış bir ödeme bulunmamaktadır." uyarısını veriyor... ilk olarak 115 tl nin yattığı vergi dairesini aradım para yatmış sistemde gözüküyor dediler.. btk yı aradım tc numaramı verdim uygun gözüküyor diyorlar ne yapacağımı şaşırdım bu konuya çözüm bulan varsa lütfen yardımcı olsun 1 hafta sonra 1 ay süresi dolacak... buarada abone merkezlerindne yaptırma gibi bir şansım yok o yüzden e-devlet bnm tek çözüm yolum.. pasaportumu kaybettim pasaport bilgilerim duruyor ancak abone pasaportun aslını görmek istediği için öyle bir şansım yok...

-vergiyi bankaya yatırırken verdiğim tc imei ve ismi kontrol ettim bir sıkıntı yok
    -kendi pasaportum kendi e-devletimden yapacağım...
    yani tc farklılığı gibi bir sorun yok.. sistemsel sıkıntı diyorlar ama 2 gundur aynı uyarıyı alıyorum...

• Arkadaşlar bu iş için en sağlıklısı parayı vergi dairesine yatırmak sanırım. Sistem tam oturmadığı için bankalar ve vergi daireleri arasında problemler yaşanıyor muhtemelen. Ben iki gün evvel vergi dairesine harcı yatırdıktan en fazla 15 dk. sonra e devletten girerek kaydı hallettim. Bilginize.
  • Arkadaşlar, ziraat bankasına para yatırmıştım. Ardından e-devlete girdim. Hepinizin ortak sorunu olan ödeme yapılmamış hatası ile karşılaştım.

Bankayı
    Vergi dairesini
    BTK'yı

hepsini tek tek defalarca aradım. Hiçbiri bir şey yapamıyorlar. Sorunu çözemiyorlar. Sistemde sıkıntı var diyip düzelmeyebilir bile diyorlar rahat rahat.

Hepiniz ne zamançözülür diye merak ediyorsunuz muhtemelen. Ben ilk günden 1 ay dolana kadar uğraştım ve problem çözülmedi. Çünkü BTK ve vergi dairesi arasında özellikle bankadan yatınca problem oluyor. Benim 1 aylık pasaport sürem doldu ve kaydı yaptıramadım. Çözümü bulan varsa yazsın ama ben size kara haberi vereyim bu hata ile bir kere karşılaşırsanız çözümü olmuyor ne yazık ki.

Bundan sonra işlem yapacaklar için tek tavsiyem var, parayı vergi dairesine yatırın. Sanırım bu problemi daha çok banka aracılığı ile yapanlar yaşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Arkadaşlar; ödeme yapıpta sorunla karşılaşanlar ve parasını alamayanlar için bir rehber yazacağım.

Bir teşekkür kafii dir.

Öncelikle vergi dairesinden vergi ödemenizi geri alabilmeniz için öncelikle ödeme yaptığınız cihazın imei kaydı için tekrar para yatırmanız gerekmektedir. Yani x pasaporta kayıt ettirmeye uğraştınız fakat x pasaportta bir sorun çıktı kaydettiremediniz. Makbuzda ise o şahsın tc kimlik numarası ile cihazınızın imei numarası yazıyor. Sizde x pasaportuna kayıt ettiremediğiniz için y kişinin adına pasaport kaydı yaptırmaya karar veriyorsunuz ve y pasaportuna tekrar ücret yatırıp kayıt yaptırıyorsunuz.

Ödemeyi geri almanız için gereken kriterlerden birisi bu. Bu işlemde x pasaportu için yatırılan ücret iadesi söz konusudur.

Eğer sadece tek bir pasaporta kayıt için vergi ödediyseniz ve paranızı geri almaya uğraşıyorsanız bu işlemin sonucunu ben bulamadım bulabilen varsa banada anlatsın lütfen.

Ayrıca x pasaportunun vergi iadesi ücreti için kişinin türkiye de bir banka hesap numarası olması gerekiyor ve dilekçeye iban numarasını muhakkak ekliyorsunuz.

Şimdi gelelim nereye dilekçe yazılacağına ve dilekçenin içeriğine...

Dilekçeyi Ankara veraset ve harçlar vd. ne gönderiyorsunuz. Adresi: Veraset ve harçlar vergi dairesi Çankırı cad no:15 ulus Ankara. Tel 0312 324 20 75

Ankara Gelir Dairesi Başkanlığı
    Veraset ve harçlar vergi dairesi m.lüğüne

Dairenize ödemiş olduğum vergilerden tarafıma iade edilmesi gereken miktarın dairenizce yapıalcak tetkiklerde borçlu çıkmam halinde borcuma mahsup edilmesi, aksi taktirde aşağıda belirtilen vadesiz banka hesap numarama aktarılmasını arz ederim.

Tc:
    Adı soyadı:
    Makbuz no (vergi dairesden veya bankadan aldığınız makbuzun numarası)
    Banka bilgileri;
    hesap no
    iban no
    telefon no
    tarih
    imza

Ekte makbuzun aslı olacak. Ayrıca fotokopisini muhakkak kendinize ayırınç

Ayrıca aynı imei de yaptığınız ve işleme alınan diğer makbuz bilgilerini de belirtin. Yani aynı imei numarasıyla şu tc kiimlik numaralı şu pasaporta kayıt yapılmıştır gibi yazın dilekçeye.

Bu dilekçeyi sonra kargo ile verdiğim adrese gönderin.

Kargo teslim edildiği bilgisini aldığınızda verdiğim numaradan üç harfler servisini isteyeceksiniz. İlk dilekçe oraya gelecek ve orada kayıt açacaklar. Sonrasında evraklar kontrole gidecek. Kontrol de Asuman hn değerlendirecek ve aynı imei numarasına 2 kez ödeme yapıldığını gördükten sonra durumu muhasebe birimine bildirecek.

Buraya kadar işlemler hızlı ilerliyor fakat muhasebe birimi bu işlemlerde çok yavaş kalıyor. Muhasebe birimi para iadesini yapan kısım. Burada özellikle Tülay hn ı arayın ve ne kadar da sallamaya çalışıyorsa aldırmayın. 2 günde bir aradığınızda 2 haftaya kalmadan ödemeyi iban numarasına gönderiyor. Eğer aramazsanız 2 ay içerisinde anca yatıyor.

2 arkadaş aynı işlemleri yaptık benim işlem muhasebe departmanına ulaştıktan sonra 2 hafta içerisinde yattı. Arkadaşım da defalarca aramak istemedi ve vaktide yoktu ve bu şekilde 2 aya yakın bir sürede yattı.

Ücret yatıyor vakti olan bekleyebilir.

Hiçbir şekilde alıntı değildir. Eğer alıntılayan olursa muhakkak kaynak göstersin.

Ayrıca bu işlem 2. kayıttan sonra ilk kaydın vergi iadesini almaya yöneliktir. Başta da belirttiğim gibi tek imei kayıt için vergi iadesini bir türlü yaptıramadım. Böyle durumlarda vergi dairesi btk ile görüşün bizim yapabileceğimiz birşey yok deyip topu btk ya atıyor.

Haydi hayırlısı.

Kolay gelsin şimdiden...

Müthiş olmuş çok teşekkürler. Ben de parayı geri alma aşamasındaki biri olarak çok işime yarayacak ancak bir soru sormak istiyorum.
    BTK'dan herhangi bir belge almak gerekiyor mu yoksa bu işlemi direkt olarak vergi dairesine başvurarak yapabilir miyiz?

• quote:

Arkadaşlar, ziraat bankasına para yatırmıştım. Ardından e-devlete girdim. Hepinizin ortak sorunu olan ödeme yapılmamış hatası ile karşılaştım.

Bankayı
    Vergi dairesini
    BTK'yı

hepsini tek tek defalarca aradım. Hiçbiri bir şey yapamıyorlar. Sorunu çözemiyorlar. Sistemde sıkıntı var diyip düzelmeyebilir bile diyorlar rahat rahat.

Hepiniz ne zamançözülür diye merak ediyorsunuz muhtemelen. Ben ilk günden 1 ay dolana kadar uğraştım ve problem çözülmedi. Çünkü BTK ve vergi dairesi arasında özellikle bankadan yatınca problem oluyor. Benim 1 aylık pasaport sürem doldu ve kaydı yaptıramadım. Çözümü bulan varsa yazsın ama ben size kara haberi vereyim bu hata ile bir kere karşılaşırsanız çözümü olmuyor ne yazık ki.

Bundan sonra işlem yapacaklar için tek tavsiyem var, parayı vergi dairesine yatırın. Sanırım bu problemi daha çok banka aracılığı ile yapanlar yaşıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: uguruc

Arkadaşlar bu iş için en sağlıklısı parayı vergi dairesine yatırmak sanırım. Sistem tam oturmadığı için bankalar ve vergi daireleri arasında problemler yaşanıyor muhtemelen. Ben iki gün evvel vergi dairesine harcı yatırdıktan en fazla 15 dk. sonra e devletten girerek kaydı hallettim. Bilginize.

arkadaşlar ikinize de çok teşekkürler açıklamalarınız için.. aydınlatıcı oldu bunlar..

bende bu aralar kayıt yaptırıcam, o zaman @uguruc un dediğine göre parayı vergi dairesine gidip yatırmamız gerekiyor kesinlikle.. banka işin içine girince problem oluyor.. bende önümüzdeki hafta bi gün kayıt işlemi yapıcam duruma göre bilgi veririm

• quote:

Arkadaşlar, ziraat bankasına para yatırmıştım. Ardından e-devlete girdim. Hepinizin ortak sorunu olan ödeme yapılmamış hatası ile karşılaştım.

Bankayı
    Vergi dairesini
    BTK'yı

Dostum peki odedigim bergiyi iade alabildin mi varmi bi yontem paran yandimi yoksa.. Bn bankaya yatirmistim 5 gundur odeme yapilmamis uyarisi veriyor yarin son kez deneyecegim hala ayni uyariyo verirse pasaportun 1 aylik suresi dolacagi icin bu sefer gidip vergi dairesine yatiracam belki ozaman olur.. Asil sorum bankaya yatrdgim parayi nasil iade alabilirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: nemesis01

quote:

Bankayı
    Vergi dairesini
    BTK'yı

Dostum peki odedigim bergiyi iade alabildin mi varmi bi yontem paran yandimi yoksa.. Bn bankaya yatirmistim 5 gundur odeme yapilmamis uyarisi veriyor yarin son kez deneyecegim hala ayni uyariyo verirse pasaportun 1 aylik suresi dolacagi icin bu sefer gidip vergi dairesine yatiracam belki ozaman olur.. Asil sorum bankaya yatrdgim parayi nasil iade alabilirim..

Öyle uğraşma bence elindeki makbuzla bir telefon bayisine gidip kayıt yaptır, daha kolay yol sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

Orijinalden alıntı: nemesis01

quote:

Bankayı
    Vergi dairesini
    BTK'yı

Öyle uğraşma bence elindeki makbuzla bir telefon bayisine gidip kayıt yaptır, daha kolay yol sonuçta

Benim iste tek sikintim telefon bayisine gidememek.. Pasaportumu kaybettim pasaport numarami biliyorum ama o yuzden e devletten kayit yaptiriyorum.. Yeni pasaport basvurusuda yapmiyorum yapsam yeni pasaport gelene kdr 1 aylik sure dolacak.. Ayrica pasaporta basvursugun an eski pasaport iptal olacagndan pasaport numaram degisecek bu yuzden e-devlet hakkimda olecek...

• quote:

quote:

Bankayı
    Vergi dairesini
    BTK'yı

quote:

Orijinalden alıntı: uguruc

Arkadaşlar bu iş için en sağlıklısı parayı vergi dairesine yatırmak sanırım. Sistem tam oturmadığı için bankalar ve vergi daireleri arasında problemler yaşanıyor muhtemelen. Ben iki gün evvel vergi dairesine harcı yatırdıktan en fazla 15 dk. sonra e devletten girerek kaydı hallettim. Bilginize.

arkadaşlar ikinize de çok teşekkürler açıklamalarınız için.. aydınlatıcı oldu bunlar..

bende bu aralar kayıt yaptırıcam, o zaman @uguruc un dediğine göre parayı vergi dairesine gidip yatırmamız gerekiyor kesinlikle.. banka işin içine girince problem oluyor.. bende önümüzdeki hafta bi gün kayıt işlemi yapıcam duruma göre bilgi veririm

arkadaşlar vergi dairesinden yapılan ödemelerde de aynı sorun yaşanabiliyor.
    Hatta bizzat yaşadığım olayı aktarayım;
    aynı vergi dairesinden 2 ödeme yaptık.
    Diğer arkadaş edevlet üzerinden işlemini sorunsuz yapmışken,
    bana "T.C. Kimlik Numaranız ile yapılmış bir ödeme bulunmamaktadır." hatası veriyor.

444 9 777' yi aradığımda 'vergi dairesinden kaynaklı sorun olabilir, ödeme ekranda görünmüyordur, abone merkezlerinden yaptırın' dendi.

Ancak vergi dairesinde teyit ettirdim, sistemede görünüyor hatta bir makbuz daha verdiler.
    Vergi dairesinden kaynaklanan bir sorun yok.

edevlet üzerinden yapmak varken abone merkezlerine 30TL vermek de kanıma dokunuyor.
    10TL'ye yapan merkezler de varmış ancak ben bulamadım.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.