Şimdi Ara

İnternetten Fem Dergi Aboneliği (ACİL YARDIM!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Fem dersanesine gitmiyorum ancak Fem'in 10. sınıf dergilerini bu sene kullanmak istiyorum. Size 3 sorum olacak.

1) FemMarket'den 10. Sınıf Fem Dergi'ye abone olmak güvenilir mi? Para önceden ödendiğinden dergileri belirledikleri tarihlerde göndermemezlik yaparlar mı ya da eksik gönderiler mi?

2) En yakın Fem Şubesine gidip şubede abone olabiliyor muyuz? Dergiler geldiğinde bizzat gidip alınıyormuş.

3) FemMarketten mi abone olmak daha güvenilir ve pratik yoksa şube üzerinden abone olmak mı? Acil cevaplarsanız sevinirim... Teşekkürler...

• Denemedim bilmiyorum ama kesin gelir dergiler o konuda sıkıntı çıkcağını zannetmiyorum. Tek sıkıntı şu olabilir oraya kayıt olurken epey bilgini veriyorsun cemaat saklıyo olabilir o bilgileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: fevzicanacar

Merhaba arkadaşlar. Fem dersanesine gitmiyorum ancak Fem'in 10. sınıf dergilerini bu sene kullanmak istiyorum. Size 3 sorum olacak.

1) FemMarket'den 10. Sınıf Fem Dergi'ye abone olmak güvenilir mi? Para önceden ödendiğinden dergileri belirledikleri tarihlerde göndermemezlik yaparlar mı ya da eksik gönderiler mi?

2) En yakın Fem Şubesine gidip şubede abone olabiliyor muyuz? Dergiler geldiğinde bizzat gidip alınıyormuş.

3) FemMarketten mi abone olmak daha güvenilir ve pratik yoksa şube üzerinden abone olmak mı? Acil cevaplarsanız sevinirim... Teşekkürler...

ben yardımcı olayım sırayla cevaplamak gerekirse

1)fem marketten kastın femdergi.com sa güvenilirdir , gönderim tarihinden önce satın alırsan gecikme olmaz hatta bana baya önce göndermişlerdi eksikte gelecegini sanmıyorum en kötü arar söylersin numaraları var sitede yardımcı olurlar

2)bende konuşmuştum biz satamıyoruz dediler femdergi.com dan alın dediler ama adamlar gayet samimi bi hafta önce gelsen beleş verirdik istediğini hepsini yolladık dediler (eski dergiler geçen seneki)

3)şube üzerinden bilmiyorum ama femdergiden abone olursan kapına kadar geliyorlar umarım yardımcı olabilmişimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Denemedim bilmiyorum ama kesin gelir dergiler o konuda sıkıntı çıkcağını zannetmiyorum. Tek sıkıntı şu olabilir oraya kayıt olurken epey bilgini veriyorsun cemaat saklıyo olabilir o bilgileri

Nasıl yani ne kadar bilgi alıyorlar ki alt tarafı isim soyisim numara
  • Sodalayn kullanıcısına yanıt
    çok yardımcı oldum kardeşim, sağol. Sanırım internetten abone olacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fevzicanacar

çok yardımcı oldum kardeşim, sağol. Sanırım internetten abone olacağım

Rica ederim yardım edebildiysek ne mutlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.