merhaba arkadaşlar benim sorunum bir anaokulunun sitesinden canlı yayını izleyemiyorum sayfa görüntülenemiyor çıkıyor firewall falan kullanmıyorum güvenlik duvarını kapattım antivirüsün firewall'ını kapattım ama nafile fakat başka bir bilgisayarda bunlar aktif olduğu halde seyrediliyor yardımcı olabilirmisiniz
Tarayıcınıza java kurmanız gerekli olabilir. javanın sitesine giderek java eklentisini kurabilirsiniz. Yada buraya tklayın.
java var kurulu
operayı yükleyip dene
Sitenin adresini verirsen daha kolay yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum. bu arada tarayıcıyı değiştireceksen terciğini firefoxdan yana kullanmalısın.
maalesef format atmak zorundasın aynı sorunla karşılaştım bütün yolu denedim ama en sonunda format atmak zorunda kaldım varsa başka yolu anlayan arkadaşlar yardımcı olsun
Pahalı Kamera Sistemi Olmadan Da Güvenlik Sağlanabilir
Kamera Sistemi
Pek çok firma canlı yayın sistemi kullanarak iş yeri güvenliğini sağlar. Zaman zaman farklı detaylarla uğraşmak zorunda kalmak zorlayıcı olabilmektedir. Fakat ip kamera canlı yayın sayesinde tamamı kapalı devre görüntüleme kullanılırken güvenlik sistemi de en üst düzeyde tutulmaktadır. Bu nedenle de şifre kullanımı veya yazılım yükleme gibi aşamalar söz konusudur. Ancak sunulan kamera sistemi hizmetiyle artık tüm bunlarla uğraşmak zorunda değilsiniz. Kaliteli ürünlerle kullanılacak olan sistemle iyi bir güvenlik kamerası canlı yayın ve ses sistemine sahip olacaksınız. Hem de şifre ve kullanıcı sınırlaması olmadan.
Alt Yapı Desteği Sayesinde Geniş Kitleye Erişim
Kurumunuzun nasıl hizmet verdiğini canlı yayın olarak herkese açık şekilde gösterebilmek, farklı hedef kitleye ulaşmak, güven kazanmak ve işletmenizin görselliğini sergilemek açısından oldukça avantajlı duruma geçmenizi sağlayacaktır. Bu sayede ulaşmakta zorluk çekilen kitlelere, kişilere ve kurumlara çok daha rahat ulaşarak, iletişime geçebilirsiniz. Böylelikle hem işletme sahibi olarak siz firmanızın kontrolünü gerçekleştirmiş, hem de başkalarının sizi daha yakından tanımasına imkan sağlamış olacaksınız. Özellikle hizmet sektöründe güvene dayalı ilişkilerin söz konusu olduğu düşünülürse böyle bir durumun işletmenize sağlayacağı fayda düşünüldüğünden çok daha fazla olacaktır. Kullanılan canlı yayın güvenlik sistemleri için yüklü miktarlarda ödeme gerçekleştirilebilmektedir. Ancak zahmetsiz ve kolay ama kaliteli bir alt yapıyla işletmenin düşük maliyetlerle ekonomi yapması da sağlanacaktır. İşte işletmelerin bir bütün olarak baktığı bu resimde güvenli bir güvenlik kamera sistemi, geniş iletişim ağı ve ekonomik bir ip kamera sistemi kontrolü sağlamak artık mümkün.
Canlı yayından kasıt nedir ? Hangi site açılmıyor ? Bu arada bazenleri bilgisayarın bios pillerinde ki sıkıntı yüzüne tarih ve saat geri kalıyor ondan kaynaklı olabilir sorun, saati ve tarihi bir kontrol et.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme