Şimdi Ara

İnternetten birşey sipariş ettim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ebay'dan bir nano quadcopter sipariş ettim. Çin'den buraya kaç günde gelir. Tahmini gelme süresi eylül 3- eylül 28 arası diyor. Okadar fazlamı. 2 ay sonramı gelecek.

Düzenleme 1: Dün maillerime baktım ve 19.08.2015 tarihinde kargoya verilmiş yani şu an kargode. Çinden buraya kaç günde gelir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdolfFeedler -- 20 Ağustos 2015; 15:31:52 >

• 3 sene önce sipariş ettiğim uzaktan kumandalı tekne daha geçen gün geldi. Sen umudunu kes bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okadar uzun sürdümü yoksa trollüyomusun anlamadım. Gerçekse vay halimize. Geleceği yok ama insan bekliyor işte. Keşke amerikadan söyleseydim. Gerçi aynı şey ama olsun. Geldiğinde güncellerim konuyu.
  • Benimkisi 1 senede geldi. Artık devletimiz gümrükte hızlı çalışıyor. önceden 3 senede gelen kargo artık 1 senede geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkhoff -- 19 Ağustos 2015; 9:34:41 >
  • Ne 2 ayı kardeş, az kaldı Eylul'e..
  • Benim de bir siparişim çinden 6 ay sonra gelmişti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çinden benim parça 1 ayda gelmişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı
  • 1 ayda geliyor ortalama olarak normal süresi bu zaten araştırıp öyle alsaydınız keşke.=)
  • 15 gün içinde gelir gümrükte sorun çıkmazsa. Bende bir kere sipariş vermiştim oradan biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.