Şimdi Ara

İnternetten Almanca öğrenbebilir miyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar almanca öğrenmek istiyorum. İnternetten bir şekilde bişiler yapabilir miyim?

Bir dil öğrenmek için pratik çok önemli, öğrendiğin kelimeleri konuşarak geliştirmen lazım. Sadece okuyarak ve ezbere , ara sıra kendi kendine pratik yaparak pek etkili seviyede almancayı öğrenemezsin.
    Ondan dolayı net senin için bir araç olsun, teoriyi bilgisayarınla ve Internet le değerlendire bilirsin.
    Ama pratik kısmı için mutlaka kurslar öneririm 3 ve ya 6 aylık kursa katılmanı tavsiye ederim.
  • Şu an lise eğitimimi almanca olarak yapıyorum [sayısal dersler almanca]. Dersleri hala tamamen anlayamama ragmen, bu seviyeye gelebilmem, 1 sene boyunca haftada 25 ders ile oldu. Dersleri anlayamıyorum demek almanya da bişeyler yapamadım demek değil ama terimler falan zorluyor. Demek istediğim, sen de haftada 10-15 DERS ile 1 sene içerisinde güzel bir konuma gelebilirsin.
  • Almancıyım,anadilim gibi Almanca konuşuyorum ve şunu söyleyeyim,öğrenilmesi biraz zor bir dil,mesela İngilizceye nazaran.Özellikle artikellerin ve 3 farklı cinsiyetin olması (maskulinum,femininum,neutrum) bu dili zor kılıyor.

Kurslara gitmen şart.Pratik için ise Almanya'ya uğramak şart,yoksa bir türlü adam akıllı konuşamazsın.Anlarsın ama konuşamazsın.

Benim ingilizcem şuan öyle.Yazılı metinleri gayet iyi anlıyorum ama pratikte zorlanıyorum,sırf bunun için birkaç ay İngiltere'ye gideceğim.

İEL demisin???
  • Almanca hem zor bir dil hemde nette kaynak sıkıntısı çekersin. Ben Anadolu lisesi mezunuyum. Yabancı dilimiz almancaydı. 7 sene almanca eğitimi gördüm. İngilizceyi kendi çabalarımla öğrenmeye çalıştım. Şuanda İngilizce seviyem almancadan daha iyi. İngilizcede kaynak sıkıntısı çekmiyorsun. Her şey ingilizce izlediğin filmler cnbc-e deki diziler online oyunlar işletim sistemi ister istemez kalıyor aklında bişeyler. Almanca öyle değil. öğrenmek istiyorsan almancayı bence kursa yazılmalısın. İngilizce deseydin kursa git demezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlleinMann -- 18 Ocak 2008; 20:54:36 >

Orjinalden alıntı: Baron17

Arkadaşlar almanca öğrenmek istiyorum. İnternetten bir şekilde bişiler yapabilir miyim?

ja...bu kadar almancam var...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.