Şimdi Ara

İnternetten alış-veriş yapıyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer yapıyorsanız en son ne aldınız ,fiyatı neydi ? Paylaşırsanız fikir alış verişinde bulunabiliriz.

• Evet sık yapıyorum, en son telefon aldım 70tl'idi
  • markofoniden 3 tane tshirt aldım
  • Evimister.com 50 tl ve 25 tl'lik hediye çeki dağıtmıştı 110 liralık aspiratörü 60 liraya aldım. Arzum Bebbe nem ve ısı ölçer dijital saati ve halıyı bedavaya aldım.

Limangodan Braun saç kurutma makinesini hediye çekiyle yarı fiyatına aldım :D Yine hediye çekiyle duracell 4lü pili ve gillette mach3 turboyu normalde ikisi 20 lirayken 3 liraya aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 11 Mart 2012; 16:34:16 >
  • Ben de trendyoldan bir kaç alış veriş yaptım bu ara, geçenlerde limangodan gömlek-kazak almıştım... gerçekten çok uygun ve kaliteli mallar.. Artık dışarıdan alış veriş yapmaya kıyamıyorum :)
  • 10 liraya aldığım LOFT marka mont. Bu da benim son siparişim.

İnternetten alış-veriş yapıyor musunuz?
  • http://goo.gl/GTP9R
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mecbur kalmadıkça yapmam. Ama internetten alışverişe karşı da değilim.
  • 20 kg'lik dumbell seti ve bübük-göğüs yayı-atlama ipi-bilek yayı seti aldım. toplam 150 tl .
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Mecbur kalmadıkça yapmam. Ama internetten alışverişe karşı da değilim.

Hocam bunun mecbur kalmakla bir alakası yok bence, aynı ürün ve daha ucuz fiyat. Kim istemez :)
  • en son dh 2.el kısmından 170tlye psu almıştım.
  • 3 d gozluk.
  • Sahibinden com'dan telefon sattım 200 tl ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Hocam bunun mecbur kalmakla bir alakası yok bence, aynı ürün ve daha ucuz fiyat. Kim istemez :)
    Kargo parası vermeyi ve aldığım ürünün gelmesini beklemeyi hiç çekemem valla.
  • hem piyasadan ucuza hem de tam aradığım ürünü yorulmadan buluyorum, ayağama geliyor. O yüzden giyim dışındaki alışverişi internetten yapıyorum. En son cep telefonu, traş makinesi, gardrop ve resim malzemesi aldım.
  • Sadece oyun için kullanıyorum internetten alışverişi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Kargo parası vermeyi ve aldığım ürünün gelmesini beklemeyi hiç çekemem valla.

Kargo bedava günleri oluyo limango trendyol gibi sitelerde. Ben aldığım hiçbir ürüne kargo parası vermedim.
  • bakkallık ihtiyacları bile internetten alacağım utanmasam giyim-elektronik vs haricinde migros sanal market de candır
  • daha bugün internetten anneme çamaşır kurutma makinası ve buhar kazanlı ütü aldım hediye olarak
  • gsstore den t-shirt sipariş ettim 3 hafta oldu hala gelecek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.