Şu irc yoluyla dosya paylaşımı hakkında bilgi ve link verebilirseniz sevinirim. P2P'ler biyerden sonra arattığım oyun prog vs bulamıyabilio veya paylaşan olmuo.(Tabii p2p hakkında daha ii bi tavsiyeniz varsa ii olr) irc'lerde bakınmak istiyorum bi de. Bu arada aradığım MS FlightSim2004, sanırım 4cd.[sumo]
kazaa neden kullanmıyorsun ? kazaa lite kullanıyorum güzel sayılır.
kazaa her zaman yüksek hız vermiyor...ayrıca karsıdaki vatanndas cıktıgı zaman bir daha gelmesini bekliyorsun gelmesini dosyas bitsin die..her dosyanın bir den fazla uploader i yok...
irc olayını saolsun burdan bir arkadas yardım etmişti bana(kötü cümle kurdum olabilir düzeltmicem ama veseselam)
bana hazır bi mirc dosyası gonderdi...sonra salak gibi kaybetti o prog...dosyanın içinde ayrıntılı anlatan dokumanlarda vardı...
eyy güzel arkasdasım bu yazıyı okuyorsan bilki o yolladıgını dosyayı kardesin kaybettii..:((
şimdiş bildiklerimi anlatmaya calısayım...:
isteyen irc yoluyla sunucu acıyor...sen o vatandaşa baglanıyorsun ve onda olan ve senin istedigin dosyayı cekişyorsun...hız genelde max. oluyor...
tabi yine belli kurallar var..tecrube önemli...genelde sıra oluyor..sıran gelince baglanıyorsun ve iciyorsun...çok dandik anlattım biliyorum ama elimden gelen bu...sen bişeyler ogrenirsen yaz bana lutfen ama burdan diil...pm at yada msn den...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by AkSaKaL</i> <br />kazaa her zaman yüksek hız vermiyor...ayrıca karsıdaki vatanndas cıktıgı zaman bir daha gelmesini bekliyorsun gelmesini dosyas bitsin die..her dosyanın bir den fazla uploader i yok... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
kardeş search yaparken biraz bekle hemen çekme dosyayı aynı dosyanın user sayısı çok olanını ve bandwithi yüksek olanını seç. 4-5 kişiden aynı anda indirmeye başlar ve biri çıksada devam eder download. senin dediğin 1 kişiden download dc++ daydı ama oda yeni bir versiyon çıkartmış çoklu downloadu sağlayabiliyor
dc++ bu iş için gerekli....
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Öncelikle kazaa gerçekten ii; daha önce 523 mb'lık bi dosya çektim; ama belimi kırılmadı deil, neyse. Şimdiyse 2 gb'a yakın dosya çekmeye çalışıyorum oyun top 4cd; kullanıcı arkadaş sanırım yerinden ayrıldı ve bu bööle zırt pırt giderse biteceği yok. Shareaza hiç çekmiyo; 2 gün bekledim ..çı kırık 25mb'lık bi dosyayı. Peki başka alternatifler neler? Bilgisayarı sabahlara kadar açık tutacak tatmiinkar p2p proglar veya ftp irc vs bildiğiniz kulandığınız şeyler var mı? varsa neler; bizimle paylaşırsanız sevinirim...
wonderdeman ben kazaa kullanıyorum ve bilgisayar sabah akşam download yapıyorr. tek yapman gereken search yaparken user sayısı çok olan ve bandwithi geniş olan dosya seçeceksin bide kazaa faster downloadu indirdinmi başka diyecek bişey yok mesela şu anda bir film indiriyorum 11 in altına hiç düşmüyor. 5 dakkada bir kontrol ediyorum hızda sorun varmı diye ama yok. hemde sadece 2 kişiden download yapıyor 5-6 kişi olduğu zaman 12-13 arasında dolaşıp duruyor