Şimdi Ara

İnternetteki Fotoğraflarınız Ne Kadar Güvende ?/Paranoyakmıyım Beyler Ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben dil geliştirme-pen friend sitelerinde mail arkadaşlığı gibi şeyler kullanıyorum.Bilmiyorum benim gibi DH'den de kullanan var mı.Bu sitelerde haliyla üyelerin 2-3 fotoğrafı oluyor.Bakıyorum bazen profile Türk erkeklerde girmiş benle yaşıt.Sonra içime vesvese düşüyor bu herifle bu fotolarla DH'den birisi ise tipim nasıl diye konu açarsa ve bu konuyu da beni tanıyan biri görürse diye.Ya da bu fotoğrafları başka amaçlarda kullanırsa.Sizinde içinizde böyle bir şüphe oluşuyormu yoksa ben çıldırıyormuyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromNewYork -- 5 Kasım 2011; 22:22:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FromNewYork

Arkadaşlar ben dil geliştirme-pen friend sitelerinde mail arkadaşlığı gibi şeyler kullanıyorum.Bilmiyorum benim gibi DH'den de kullanan var mı.Bu sitelerde haliyla üyelerin 2-3 fotoğrafı oluyor.Bakıyorum bazen profile Türk erkeklerde girmiş benle yaşıt.Sonra içime vesvese düşüyor bu herifle bu fotolarla DH'den birisi ise tipim nasıl diye konu açarsa ve bu konuyu da beni tanıyan biri görürse diye.Ya da bu fotoğrafları başka amaçlarda kullanırsa.Sizinde içinizde böyle bir şüphe oluşuyormu yoksa ben çıldırıyormuyum

• Tek paranoyak ben değilmişim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gastly06

quote:

Arkadaşlar ben dil geliştirme-pen friend sitelerinde mail arkadaşlığı gibi şeyler kullanıyorum.Bilmiyorum benim gibi DH'den de kullanan var mı.Bu sitelerde haliyla üyelerin 2-3 fotoğrafı oluyor.Bakıyorum bazen profile Türk erkeklerde girmiş benle yaşıt.Sonra içime vesvese düşüyor bu herifle bu fotolarla DH'den birisi ise tipim nasıl diye konu açarsa ve bu konuyu da beni tanıyan biri görürse diye.Ya da bu fotoğrafları başka amaçlarda kullanırsa.Sizinde içinizde böyle bir şüphe oluşuyormu yoksa ben çıldırıyormuyum

Adam akıllı bir şey sorduk şurda kuşkumda haklımıyım arkadaşlar bilmiyorum sizce ?

• suç duyurusunda bulunursun biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmak Dünyalı

Tek paranoyak ben değilmişim

Hocam sahi bunun adı paranoya mı nefret ediyorum bu özelliğimden nasıl kurtulucam bilemiyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Doqacc

suç duyurusunda bulunursun biter.

Hocam ya biz görmezsek orada burada paylaşıldığını kullanıldığını haberimiz olmazsa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromNewYork -- 5 Kasım 2011; 22:20:13 >
  • sen ne diyosun benim ''ben gülüyom mu lan''lı fotomu bulmuş arkadaşlar googledan sınıfdaki pcnin masaüstü arka planı yapmışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnternette paylaştığın hiçbirşey güvende değil
  • Aslında nette hiçbiyerde gerçek bilgilerini ve resimlerini paylaşmıyacaksın, en iyi ihtimalle birileri dalga amaçlı kullanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Aslında nette hiçbiyerde gerçek bilgilerini ve resimlerini paylaşmıyacaksın, en iyi ihtimalle birileri dalga amaçlı kullanır.

+sonsuz
  • quote:

quote:

Hocam sahi bunun adı paranoya mı nefret ediyorum bu özelliğimden nasıl kurtulucam bilemiyorum

quote:

Hocam ya biz görmezsek orada burada paylaşıldığını kullanıldığını haberimiz olmazsa ?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=dKAlV3fuuMs#t=27s

• quote:

Orijinalden alıntı: sokarca_

quote:

quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=dKAlV3fuuMs#t=27s

Hocam ağlancak halime şu videoyla gülümsettin ya e internette hiçbirşey paylaşmayacaksın diyenler onlar resim felan koymuyormu hiç ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.