Şimdi Ara

İnternette Zaman Katilleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizin internette çokça zamanınızı çalan ve çok zamanınızı yediğini neredeyse farkettirmeyen neler var?
    Hadi bir düşünün.

Mesela ben eskiden Ogame'e çok zaman ayırırdım. Şimdi düşünüyorum da hiç bir faydasını da görmedim.
    Bir de chat ortamları çok zaman yiyordu.

Sizin zamanınızı çokça çalan neler var?

• Online Oyun

Radyo Yayini yapiyom o

Bide Msn
  • dh
  • ekolay okey abi tek kelimeyle zaman awcisi
  • Online FRP türü oyunlar adamın hayatını karartıyor valla. Sırf bu oyunlar yüzünden görüşemediğim arkadaşlarım var evden çıkmıyorlar. Ben de bir süre ogame oynadım ve çok zararını görerek bıraktım. Bu tür FRP oyunlarını oynamamamın sebebi de ogamedeki tecrübem. Diğerleri bunun kadar zararlı olamaz. Uzak durun çekerim kulağınızı
  • DH

Oyun
  • ogame
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

Ogame Ve DH ha bide inthevip.com

inthevip com nasıl bir sitedir abi tavsiye ediyormusun...
  • bir şeye zaman ayırırken insan bir tercih yapmış olur. her tercih de başka bir şeyden vazgeçiştir. internette zaman ayırmak hem zevkli hem eğlenceli kimi oyun oynar kimi bir şey okur araştırır kimi sohbet eder. bunlar neden zaman katili olsunlar ki? bunları yapmayınca ne yapmayı düşünüyorsanız onu da yapabilirsiniz. saçma bir tartışma konusu. renkler ve zevkler tartışılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birdy -- 27 Ocak 2007; 14:26:18 >
  • Orta 2 de Counter Strike'a başLadım orta 2 den Lise 3 'e kadar bu oyunun müpteLası oLdum. Hayatımı karartı farkında oLmadan. LGS'de sınav bitsede cafeye gidip CS atsam diye duşunuyordum. Her derste de boyLe. İyide oynurdum baya hani miLLeti aLt ediyosunuz ya gaza geLiyor insan dahada kaptırıyor. İnternet bağLattırdım pedere 56k modemLe bütün gün başındaydım o zamanLar 300 miLyon civarı fatura geLiyordu cidden. Peder iyi dayanmış bana vaLLa. ŞimdiLerde zar zor bıraktım oyunu Lise biteLide oLdu baya. Pc açmıyor HL yi açsa gene başLıcaktımda aLLahtan açmıyor. Bi b.k kattığı yok ama nası bağLıyorsa anLamadım vaLLa. Tek kattığı siLahLar hakkında biLgi işte.
  • DH + MSN yüzünden gözler bozuldu ve öss çalışmalarına wakit kalmıo

walla hergece yatarken diyomki Bi daha girmicem dh ye falan boş yere wakit kaybı diom!
    sabah daha kalkar kalkmaz Dh nin anasayfasında buluom kendimi off offff
  • ulen msn ve dh de zaman geçiriom 2gün önce online oyundaydım ama format falan attıık şimdi sorun çıkıyoyoyooo ya
  • DH diyorsunuz ama bu forumun KONU DIŞI bölümünden hiç çıkmazsanız bütün gününüz bol geyikle geçer ama diğer bölümlerde oldukça faydalı bilgiler paylaşılmaktadır.. şahsen ben bu forumu bir eğitici bir kitap olarak görüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

DH diyorsunuz ama bu forumun KONU DIŞI bölümünden hiç çıkmazsanız bütün gününüz bol geyikle geçer ama diğer bölümlerde oldukça faydalı bilgiler paylaşılmaktadır.. şahsen ben bu forumu bir eğitici bir kitap olarak görüyorum

bende diyodum donanim sitesi bişeyler ogreniriz. konu dısından dişariya cikmiyoz paso makara gecmekten bütün gün geyik işte.
  • silkroad
  • DH in bu kadar güzel bölümü varken en gereksiz yeri olan "Konu Dışı" bölümünde polemik yaratmak için mesaj atanların mesajlarını okumak üstelik bir de cevap yazmaya kalkmak... en büyük zaman kaybı...
  • dh zaman kaybı derken şikayatçi değiliz yanlış anlaşılmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: stealth

Online FRP türü oyunlar adamın hayatını karartıyor valla. Sırf bu oyunlar yüzünden görüşemediğim arkadaşlarım var evden çıkmıyorlar. Ben de bir süre ogame oynadım ve çok zararını görerek bıraktım. Bu tür FRP oyunlarını oynamamamın sebebi de ogamedeki tecrübem. Diğerleri bunun kadar zararlı olamaz. Uzak durun çekerim kulağınızı

kesinlikle ogame
  • MSN
  • CAROM 3D sabahtan akşama kadar başındayım oyunun.. beni bu duruma bilardo salonlarının çok pahallı olması getirdi.. pişman değilim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.