Şimdi Ara

internette tanıştığınız kızla..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
3.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Internette tanıştığınız kıza hiç aşık oldunuz mu?

Ilişkiniz ne kadar sürdü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bırak interneti gerçekte bile olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Bırak interneti gerçekte bile olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Bırak interneti gerçekte bile olmadı.

• Aşık oldum, 1 ay sürdü ilişkimiz. Bizim eve 500 mt ileride oturuyomuş, ama ilk buluşmamıza kadar onu hiç görmemiştim mahallede :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kez aşık oldum daha da olmadım, internet üzerinden çok kızla tanıştım. İlişki süresi 5 aya kadar sürdüğü olmuştu.
  • internetteki herkes jennifer lopez adana limanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün böyle bir konu çok manidâr

• Aşık olmak denemez ama sevmiştim. En fazla 2 ay sürdü.
  • 1 yıl sürdü.

• geçen yaz 19 ağustosta tanıştım. irili ufaklı muhabbetlerle bir süre sonra telefon numarasını verdi mesajlaşmaya başladık (liseli değilim) bir ara iletişimi kestik 1 ay kadar, sonra tekrar mesajlaşmaya başladık, bir gece bu beni aradı, daha ilk defa sesini duyacağım, aradı ve konuştuk.(ne kadar garip bir his olduğunu anlatamam tekrar yaşayamam herhalde o hissi) neyse, artık herşeyimizi paylaşmaya başlamıştık.. bir süre sonra her gece beni aramaya başladı, öğretmen hattı varmış babasından yararlandığı, avealıları araması bedava.. herneyse, artık her gece 4,5 saat konuşmaya başlamıştık, hiç de sıkılmıyorduk. bütün gün, akşam olsa da onunla konuşabilsem diye bekler olmuştum, okuldaki kimse umrumda değildi. üniversite 1. sınıftım geçen yıl. böyle böyle böyle derken (tabi arada msnden kameralı konuşmaya da başlamıştık, çok hoş duygular yaşadım aslında) gün geldi lüzumsuz bi konu üzerine tartıştık.

bu tartışma çok büyüdü kavgaya dönüştü ve ben daha fazla istemiyorum diyerek bitirdim, son lafımı söyledim o da eyvallah dedi.(sanal manal ama üzüldüydüm )
    yaz tatiline kalmış 1 buçuk ay, ve benim yaşadığım şehre geliyorlar ailesiyle tatile, ve biz kavga edip herşeyi bitiriyoruz, olaya gel ya, o kadar zaman beklemişsin dayanmışsın sabretmişsin, şurada 1 buçuk ay kalmış ve onu görücem, ama herşey bitiyor) herneyse, yaz geldi, geleceği tarihi biliyorum ama işe girdim çalışıyorum da aynı zamanda (yazlık bir mekanda yaşıyoruz ailecek ) bir gün izin günümde evde otururken duvarlar bir sallanmaya başladı ki.. evet 6.9 büyüklüğünde deprem oldu, altıma sıçtım ne yapacağımı şaşırdım 30 saniyeden fazla sürdü ve evin konumu da dolgulu bir alanda, altı tamamen bataklık olan eskiden deniz olan bir yerde, böyle keşkül gibi sallandı duvarlar, bir 5 saniye daha uzun sürse bina çökecekti belki de, biz kendimizi dışarı atabildik yine de.

akşam bütün haberlere çıktı bu deprem, duymuşsunuzdur büyük ihtimalle. fethiyede oldu, fethiyede yaşıyorum. gece telefonuma mesaj geldi deprem mi oldu??? sen iyi misin??? diye.

evet iyiyim allahasükür dedim gerekli şeyleri söyledim. oradan ufaktan muhabbet açıldı ve 1.5 2 ayın ardından ilk defa o gece tekrar mesajlastık, geldiğinde görüşmek isteyip istemediğini sordum, bişey söyleyemedi, ben de dedim ki koskoca 1 yıl ben seni bekledim, seni görebilmeyi bekledim, görüşmek istemiyorsan geçirdiğimiz vakite yazık dedim, yazıklar olsun dedim kapattım. ertesi gün tamam ben düşündüm görüşmek istiyorum:) diye mesaj attı.

neyse ki büyük gün geldi ve 1 yıldır konuştuğum mesajlaştığım, sadece kamerada gördüğüm kız ile görüşücem. bana yerini söyledi, fethiyede bir kuaför, ben de hiç bilmem nerde kuaför vardır sorduk bulduk kapıya kadar gittik kız içeride. mesaj attım geldim kapıdayım diye. geliyorum diye cevap attı. ben beklemdeyim üstümü başımı düzeltiyorum en güzel şekilde giyinmişim parfümümü sıkmışım falan bekliyorum.

kuaförün kapısı açıldı yavaş adımlarla benden çok hafif 3,4 santim uzun bir kız çıktı. o an slow motion oldum. filmlerde olur ya, bildiğin böyle slow motionda suratını gördüm yavaş yavaş bana doğru ilerledi, içim kıpır kıpır falan. sonra baştan aşağı süzdüm, bir şort, üstünde de pembeli bişey, ve topuklu ayakkabı giymiş, beni fazla uzun hesab ettiyse giyeyim diye düşünmüş olabilir, neyse, dünya güzeli 1 senelik dert arkadaşım, hoşlandığım, internet aşkı yaşadığım kız karşımda idi. iki yabancı gibi el sıkışarak merhabalaştık ve bir kafeye gidip oturmaya karar verdik... gerisi uzar da uzar. Bu yaz 20 temmuzdan beri artık beraberiz, şu ana kadar gayet güzel gidiyor ilişkimiz. o da bana yakın bir ilde okuyor arada gidip geliyoruz ve yürütüyoruz.

özet : oldum, 1 yıl görmediğim süreyi sayarsan 1 yıl ve 3 ay. canlı olarak gördügüm süreyi sayarsan 3 ay.

• Üşenmedim o kadar yazdım nedense, bir up'lamayı hakettim bence.

Up
  • facebookta tanıştım.Buluştuk iyi anlaşıyorduk birde karşılıklı hissiyat oluştu 2,5 sene sürdü zaten ilk 1 hafta nette kaldı olay sonra buluşmalar vs normal ilişki oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __OsKi__

Üşenmedim o kadar yazdım nedense, bir up'lamayı hakettim bence.

Up

Kardeş okumadım ama bayağı uzun yazmışsın, benimde senin için bir "up" yardımım dokunsun.
  • ben oldum 2 yıl çıktım sonra bitti. hep internetten bulurum zaten, kafana göre değil mi anlıyorsun.
  • kız peşime takıldı 6 ay telefonda taciz etti
  • 1.5 ay sürdü. Beni eklemişti başka şehirdeydi buluştuk ettik fazla uzun süreli olmuyor internetten.
  • İkisiyle evlenme noktasına geldim. Onlardan birisiyle arada ayrılıkları saymazsak 3 sene kadar çıktım. 10 sene önce tanışmıştık ve hala görüşüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __OsKi__

geçen yaz 19 ağustosta tanıştım. irili ufaklı muhabbetlerle bir süre sonra telefon numarasını verdi mesajlaşmaya başladık (liseli değilim) bir ara iletişimi kestik 1 ay kadar, sonra tekrar mesajlaşmaya başladık, bir gece bu beni aradı, daha ilk defa sesini duyacağım, aradı ve konuştuk.(ne kadar garip bir his olduğunu anlatamam tekrar yaşayamam herhalde o hissi) neyse, artık herşeyimizi paylaşmaya başlamıştık.. bir süre sonra her gece beni aramaya başladı, öğretmen hattı varmış babasından yararlandığı, avealıları araması bedava.. herneyse, artık her gece 4,5 saat konuşmaya başlamıştık, hiç de sıkılmıyorduk. bütün gün, akşam olsa da onunla konuşabilsem diye bekler olmuştum, okuldaki kimse umrumda değildi. üniversite 1. sınıftım geçen yıl. böyle böyle böyle derken (tabi arada msnden kameralı konuşmaya da başlamıştık, çok hoş duygular yaşadım aslında) gün geldi lüzumsuz bi konu üzerine tartıştık.

bu tartışma çok büyüdü kavgaya dönüştü ve ben daha fazla istemiyorum diyerek bitirdim, son lafımı söyledim o da eyvallah dedi.(sanal manal ama üzüldüydüm )
    yaz tatiline kalmış 1 buçuk ay, ve benim yaşadığım şehre geliyorlar ailesiyle tatile, ve biz kavga edip herşeyi bitiriyoruz, olaya gel ya, o kadar zaman beklemişsin dayanmışsın sabretmişsin, şurada 1 buçuk ay kalmış ve onu görücem, ama herşey bitiyor) herneyse, yaz geldi, geleceği tarihi biliyorum ama işe girdim çalışıyorum da aynı zamanda (yazlık bir mekanda yaşıyoruz ailecek ) bir gün izin günümde evde otururken duvarlar bir sallanmaya başladı ki.. evet 6.9 büyüklüğünde deprem oldu, altıma sıçtım ne yapacağımı şaşırdım 30 saniyeden fazla sürdü ve evin konumu da dolgulu bir alanda, altı tamamen bataklık olan eskiden deniz olan bir yerde, böyle keşkül gibi sallandı duvarlar, bir 5 saniye daha uzun sürse bina çökecekti belki de, biz kendimizi dışarı atabildik yine de.

akşam bütün haberlere çıktı bu deprem, duymuşsunuzdur büyük ihtimalle. fethiyede oldu, fethiyede yaşıyorum. gece telefonuma mesaj geldi deprem mi oldu??? sen iyi misin??? diye.

evet iyiyim allahasükür dedim gerekli şeyleri söyledim. oradan ufaktan muhabbet açıldı ve 1.5 2 ayın ardından ilk defa o gece tekrar mesajlastık, geldiğinde görüşmek isteyip istemediğini sordum, bişey söyleyemedi, ben de dedim ki koskoca 1 yıl ben seni bekledim, seni görebilmeyi bekledim, görüşmek istemiyorsan geçirdiğimiz vakite yazık dedim, yazıklar olsun dedim kapattım. ertesi gün tamam ben düşündüm görüşmek istiyorum:) diye mesaj attı.

neyse ki büyük gün geldi ve 1 yıldır konuştuğum mesajlaştığım, sadece kamerada gördüğüm kız ile görüşücem. bana yerini söyledi, fethiyede bir kuaför, ben de hiç bilmem nerde kuaför vardır sorduk bulduk kapıya kadar gittik kız içeride. mesaj attım geldim kapıdayım diye. geliyorum diye cevap attı. ben beklemdeyim üstümü başımı düzeltiyorum en güzel şekilde giyinmişim parfümümü sıkmışım falan bekliyorum.

kuaförün kapısı açıldı yavaş adımlarla benden çok hafif 3,4 santim uzun bir kız çıktı. o an slow motion oldum. filmlerde olur ya, bildiğin böyle slow motionda suratını gördüm yavaş yavaş bana doğru ilerledi, içim kıpır kıpır falan. sonra baştan aşağı süzdüm, bir şort, üstünde de pembeli bişey, ve topuklu ayakkabı giymiş, beni fazla uzun hesab ettiyse giyeyim diye düşünmüş olabilir, neyse, dünya güzeli 1 senelik dert arkadaşım, hoşlandığım, internet aşkı yaşadığım kız karşımda idi. iki yabancı gibi el sıkışarak merhabalaştık ve bir kafeye gidip oturmaya karar verdik... gerisi uzar da uzar. Bu yaz 20 temmuzdan beri artık beraberiz, şu ana kadar gayet güzel gidiyor ilişkimiz. o da bana yakın bir ilde okuyor arada gidip geliyoruz ve yürütüyoruz.

özet : oldum, 1 yıl görmediğim süreyi sayarsan 1 yıl ve 3 ay. canlı olarak gördügüm süreyi sayarsan 3 ay.

Bu kadar ayrıntılı yazdığın için teşekkür ederim hocam. Önemli olan kafaların uyuşması bence de.

• yaklaşık 3-4 aydır sevgılım var ve kendısını toplamda 4-5 kere gördüm

Not: internetten tanıştık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neil deGrasse Tyson -- 22 Kasım 2012; 6:57:04 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.