Şimdi Ara

İnternette tanışılan erkekler kızlara yalandan mı çok güzelsin diyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kamerada ya da resimde gördüğü kıza yalan mı söylerler çünkü hiç çirkinsin diyen olmadı sonuçta herkesin zevki farklıdır nasıl herkes bir kızı beğenebilir ki? mesela bir arkadaşım var çok güzel gerçekten güzel normalde kimse çok da iltifat etmez ama internetten tanıştığı erkekler ömrümde böyle bir kız görmedim diyecek kadar ileri gidiyorlar. aynı erkekler bir yerde karşılaşınca da iki kelam edemiyorlar çekinip kaçıyorlar acaba internet inasnların düşüncelerini daha rahat açmalarını mı sağlıyor?

• Bir yandan evet bir yandan hayır. Özgüveni eksik erkeklerin tek yolu internet zaten. Başka şansları yok. Ve karşındaki kız çok güzelse eğer hiç konuşamazlar bile. Ama internet sonsuz bir ortam. Ve İnternet ortamında 15 yaşındaki veletler bile terörist. En çirkin olana bile aynı şeyleri yazıyorlar. Belki kız düşürür ortamda hava atarım diye. Hele birde yaşı 18-19 un altında şahıslarsa onlar. Kıza bunları söyler. Kız cevap verirse bile büyük bir olay bu onlar için. Laf arasında konuyu açar sonra da diğerlerine taktik vermeye başlar. En büyük sıkıntı da yazdığı kız gerçekten çirkin olsa bile o ortamda megan fox Adriana lima dan geri kalmaz.
    Kısacası bu biraz yaşla orantılı bişey. Küçükse evet her kıza yazarlar. Büyükse ama özgüven eksikliğide olabilir, zihniyeti bozuk bir barzo da olabilir bilemezsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kaçıncı konun ? hepsini bence bi yerde topla hep beraber sor forumda yenisin galiba üst üste aynı şeylerle ilgili konu açma. soruna gelcek olursak kamera insanları biraz daha üüzel gösteriyor ve senin karsındaki erkekde kızlaral fazla muhabbet etmemıs bir tipse kıza iltifat edip onunla daha fazla konusmaya calısıyordur
  • Internette takilan tipler asosyaldir cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. Konun bu sanırım internetten birisiyle tanıştın webcam de felan görüştünüz sana güzelsin felan dedi sende ciddi düşünüp düşnmediğini merak ediyorsun yanlışmıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xronize kullanıcısına yanıt
    muhtemelen bu kişi erkek bence baska bir acıklaması olamaz konu dısında banlanan birilerindendir onun tek çaresi turbolinea 2si güzel sevgili olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

muhtemelen bu kişi erkek bence baska bir acıklaması olamaz konu dısında banlanan birilerindendir onun tek çaresi turbolinea 2si güzel sevgili olurlar

olabilir hocam ama bilemeyiz ki sen öyle diyince mantıklı geldi biraz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xronize kullanıcısına yanıt
    üyelik tarihi bugün alınmış ve konu gecmişine baktım hep erkek konuları bana pek inandırıcı gelmedi gidp kızlar soruyor sitesine gitse anlarımda buraya gelmesi bu soruları sorması düşündürücü yada ben çok komplo teorisi yaptım cünki hepsi konu dışı özelde konuları ciddi bir konu değil açtığı konular
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

üyelik tarihi bugün alınmış ve konu gecmişine baktım hep erkek konuları bana pek inandırıcı gelmedi gidp kızlar soruyor sitesine gitse anlarımda buraya gelmesi bu soruları sorması düşündürücü yada ben çok komplo teorisi yaptım cünki hepsi konu dışı özelde konuları ciddi bir konu değil açtığı konular

dh ifşa grubu iş başında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.