Galatasaray ile Fenerbahçe, Erzurum'da Süper Kupa mücadelesi verdiler. Maçtan gülerek ayrılan taraf Galatasaray oldu. İşte Fenerbahçe'nin kupayı kaçırdığı; Galatasaray'ın ise 2. kez Süper Kupa'yı kazandığı maçla ilgili internette dolaşan geyikler...
*Yildirim Demiroren, son 3 ayda Galatasaray'a Besiktas'ta kazandigindan daha cok kupa verdi :)
*Galatasaray'ın her kupa törenine fenerbahçe'nin tam kadro katılım göstermesi çok centilmence..
*Fenerbahçe oynadi mi?Oynamadi. Galatasaray 10 kisi mucadele etti mi etti?Maci kazanmayi bildi mi?Bildi. Gercekten Fenerliysen bunu elestir!
*Galatasaray: "Geçen sene kaldığımız yerden devam ediyoruz, sadece stadı değiştirdik o kadar" dese yeridir :)
*Aziz Yildirim Galatasaray kupasi gorme rekorunu gelistirirken, Yildirim Demiroren de en kisa surede kupa takdimi rekorunu egale etti...
*Galatasaray'ın tüm gollerini trabzonsporlu futbolcular attı. Sadri Şener yarın çıkıp kupa bizim hakkımız derse şaşırmam.
*Aziz Yıldırım "Galatasaray'ın kazandığı kupaları en çok gören başkan" ünvanını korudu.
*10 kişilik takıma hala top çevirip atak yapamıyorsan sorunu hakemde arayamazsın. Sadece tebrik etmek düşer. Tebrikler Galatasaray.
*Yıldırım Demirören'e boş zamanlarında ne yapıyorsun diye sorsalar kitap okurum falan değil de Galatasaray'a kupa veririm diyecek.
''UMUT'suz ev kadınları'' nı tek geçerim
Ben bunlara bittim ya
quote:
Orijinalden alıntı: hayati54
Ben bunlara bittim ya
minibüs iyiymiş ya
quote:
Orijinalden alıntı: hayati54
Ben bunlara bittim ya
mandalina kaç para ya yazıyo ama görmedim net değil
Beni en çok güldüren bu oldu
quote: