Şimdi Ara

İnternette Otobüs Bileti Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
37.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eminimki internet üzerinden otobüs bileti alan vardır.Sormak istediğim 1-2 soru var.
    Şimdi internet üzerinde otobüs bileti aldık bu bilet elimize nasıl geçiyo yani posta ile geliyomu yoksa bileti almak için gişeler gitmemiz mi gerekiyo .Daha önce bilet alan ayrıntılı anlatabilirse çok sevinirim
    İyi forumlar

• Yapay Zekanın Yanıtı

İnternetten Otobüs Bileti Almak

Günümüzde otobüs bileti almak oldukça kolay hale geldi. Artık otogarlara gidip uzun kuyruklarda beklemenize gerek yok. İnternet üzerinden rahatlıkla otobüs bileti satın alabilirsiniz.

İnternetten Otobüs Bileti Aldıktan Sonra Ne Yapılır?

İnternetten otobüs bileti aldıktan sonra yapmanız gerekenler şunlardır:

• Biletinizi yazdırın veya mobil cihazınıza indirin.
    • Biletinizde belirtilen tarih ve saatte otobüs terminaline gidin.
    • Biletinizi görevliye gösterin ve otobüse binin.
    • Otobüs yolculuğunuzun keyfini çıkarın!

İnternetten Alınan Otobüs Bileti Nasıl Kullanılır?

İnternetten satın aldığınız otobüs biletini kullanmak için aşağıdaki adımları izleyin:

• Biletinizi yazdırdığınızda veya mobil cihazınıza indirdiğinizde üzerinde bir barkod olacaktır.
    • Otobüs terminaline gittiğinizde, görevliye barkodu gösterin.
    • Görevli barkodu tarayacak ve size otobüsünüze yönlendirecektir.
    • Otobüsünüze binin ve biletinizde belirtilen koltuğa oturun.

İnternetten Otobüs Bileti Alınca Yapılması Gerekenler

İnternetten otobüs bileti aldıktan sonra yapmanız gereken bazı ek şeyler şunlardır:

• Biletinizin ayrıntılarını dikkatlice kontrol edin ve herhangi bir hata varsa otobüs şirketine derhal bildirin.
    • Otobüs terminaline zamanında gidin, çünkü trafik veya diğer gecikmeler nedeniyle ek süreye ihtiyacınız olabilir.
    • Yanınıza geçerli bir kimlik kartı alın, çünkü otobüse binerken kimliğinizi göstermeniz gerekebilir.

İnternetten otobüs bileti almak, seyahat etmenin kolay ve uygun maliyetli bir yoludur. Yukarıdaki adımları izleyerek, otobüs yolculuğunuzu sorunsuz ve keyifli bir deneyim haline getirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bilet numarası filan veriyor sana internet üzerinden. o kodu saklıyorsun. sonra terminale gittiğinde bilet aldığın firmanın bürosuna uğrayıp ismini, gideceğin yeri ve saati söyleyince biletini çıkartıp veriyorlar. Eğer online satış yapan otobüs firmalarının ilgili yerlerini okusaydın daha ayrıntılı şekilde bilgi sahibi olabilirdin.
    Hep internet üzerinde alıyorum zaten otobüs biletlerini hem yerimi seçebiliyorum hemde 5-10 tl ucuz oluyor.
  • hocam çok sağol bilgi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

Bilet numarası filan veriyor sana internet üzerinden. o kodu saklıyorsun. sonra terminale gittiğinde bilet aldığın firmanın bürosuna uğrayıp ismini, gideceğin yeri ve saati söyleyince biletini çıkartıp veriyorlar. Eğer online satış yapan otobüs firmalarının ilgili yerlerini okusaydın daha ayrıntılı şekilde bilgi sahibi olabilirdin.
    Hep internet üzerinde alıyorum zaten otobüs biletlerini hem yerimi seçebiliyorum hemde 5-10 tl ucuz oluyor.

Peki hareket saatinden kac dk once gitsek aliriz bileti.

11.45 de otobusum.

11.30 da gitsem alabilir miyim bileti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

Bilet numarası filan veriyor sana internet üzerinden. o kodu saklıyorsun. sonra terminale gittiğinde bilet aldığın firmanın bürosuna uğrayıp ismini, gideceğin yeri ve saati söyleyince biletini çıkartıp veriyorlar. Eğer online satış yapan otobüs firmalarının ilgili yerlerini okusaydın daha ayrıntılı şekilde bilgi sahibi olabilirdin.

Peki hareket saatinden kac dk once gitsek aliriz bileti.

11.45 de otobusum.

11.30 da gitsem alabilir miyim bileti.

Bileti hic almasanda oluyo. Ben hic almiyorum otobuse getiriyolar almayan yolcularin biletini. Sorun olmuyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal biletten bir farkı yok gidip alıyorsun genellikle önceden çıkarmış kenara konulmuş oluyor benim bilet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunun İçin Üye Oldum

Normal biletten bir farkı yok gidip alıyorsun genellikle önceden çıkarmış kenara konulmuş oluyor benim bilet.

Niye sen seçilmiş kişi misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Normal biletten bir farkı yok gidip alıyorsun genellikle önceden çıkarmış kenara konulmuş oluyor benim bilet.

Niye bilmiyorum ama her zaman köşede duruyor
  • Birisi senin yerini işgal etmeye kalkışmadığı sürece biletin önemi yok aslında da al sen yine de. Bindiğin yerde firmanın yerini bul sor işte. Her şeyi bu kadar büyütmeyin gözünüzde. O parayı verdiysen kaçırmadığın sürece o otobüse binersin her türlü. Atmazlar yani seni tutup.
  • Artık bilete bakma falan yok zaten muavinlerin elinde liste oluyor isimlerinizi sorup öyle kontrol ediyor.Ama bileti yinede otobüs içinde de veriyorlar.(Benim kullandığım firmalar böyle hep)
  • quote:

quote:

quote:

Niye bilmiyorum ama her zaman köşede duruyor

Benimkide oyleydi. Cikartmislar bileti koymuslar hemen. :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yokujin

Eminimki internet üzerinden otobüs bileti alan vardır.Sormak istediğim 1-2 soru var.
    Şimdi internet üzerinde otobüs bileti aldık bu bilet elimize nasıl geçiyo yani posta ile geliyomu yoksa bileti almak için gişeler gitmemiz mi gerekiyo .Daha önce bilet alan ayrıntılı anlatabilirse çok sevinirim
    İyi forumlar

Merhaba ben sık sık yolculuk yapıyorum işim gereği bu internetten online satış yapan siteler çoğaldı kredi kartıyla online biletimi alıyorum cep telefonuma pnr numarası ve koltuk numarasu mesaj olarak geliyor hiç sorun yaşamadım otobüs biletindede uçak biletindede şimdi devamlı aldığım siteyide bilgi olarak yazacağım www.hizlibiletal.net
    öğrenci bir arkadaşım var ailesini arıyor biletini aldırıyor harçlığıda cebinde kalıyor ::)) bence bayan öğrenciler için güzel düşünülmüş bu siteler kimseyle muhattab olmadan biletlerini alıyorlar 23 nisanda mersindeydim yarışlar vardı şehir dışından gelen arkadaşlar bilet bulamamıştı biletlere yok çekmişler yada çok pahalı fiyat vermişlerdi arkadaşlara bu sitenin ismini verdim hemen biletlerini aldılar otobüs bileti uygun ama uçak bileti için yorum yapamam herkeze kazasız günler ve hayırlı yolculuklar dilerim

• Kimi zaman netten otobus bileti aliyorum ama sirketin kendi sitesinden.

• http://www.otobusbileti.cc/ burda nasıl olduğu anlatılıyor, otobüs bileti de alabilirsiniz siteden.
  • Bence farkli sitelerden değil de otobüs firmasının kendi sitesinden al

• Metrodan alırken birkaç kez sorunla karşılaştım 1 koltuğu 2 kişiye veriyorlardı ve ya bayan yanı erkek oluyordu ama kamilkoçta hiç öyle bir durum yaşamadım.Otogara gittikten sonra vezneye söylediğinde bileti yazılı olarak veriyorlar.
  • Yokujin kullanıcısına yanıt
    İntenet üzerinden aldığınızda size verilen referans numarasını normal bilet aldığınız yere gidip oraya söylüyorsunuz.Size 20-30 saniye içinde basılı biletinizi veriyorlar.Genelde bilet bastırmanıza gerek yok ama bilet bastırmak her zaman iyidir olası bir sıkıntıya girmezsiniz.
  • İnternet'ten En Ucuz otobüs bileti nasıl alınacağına dair VİDEO'Lu anlatımı burada bulabilirsiniz İnternetten Otobüs Bileti Nasıl Alınır VİDEOİnternetten otobüs bileti almak daha avantajlıdır çünkü koltuk planını görüp yerinizi seçebiliyorsunuz ayrıca yazıhane yazıhane dolanmadan tek seferde tüm firmaların fiyatlarını görebiliyorsunuz. ayrıca internetten bileti aldığınızda CepTelefonunuza gelen PNR kodu ile otobüse direk binebilirsiniz. Benim size en ucuz ve basit tasarıma sahip olarak önerebileceğim site https://www.eliztur.com ayrıca diğer sitelere göre daha çok firma var bu sitede.

• abrano16 A kullanıcısına yanıt
    internet'den bilet satışı yaygınlaşınca firmalar internet'e yaptıkları indirimi kaldırmaya başladılar.geçen sene gerçekten indirim yapan özkaymak(ben genelde ankara'ya gitmek için kullanırım)bu sene indirim yapmıyor.artık en ucuz bilet almanın yolu direk otogar,ama tabiki yazıhaneler değil,yolcu arayan kişiler.yani metro'dan 70 liraya bilet alacağına,ankaraya 40 liraya'da gidersin ama şansına nasıl otobüs denk gelir bilinmez.yalnız ön koltuklarda bilet alırsan pek sorun olmuyor.
  • yaşadığım benzer sıkıntılara yol açar durumdur malum firmadan bilet aldım daha doğrusu ben almamda bir arkadaş oraya soktu beni parasını verdim bileti nereye koyduğumuda unuttum cepte bir yerlerde ama bulamadım bulamayıncada bir sorun olmasın diye bileti unuttuğumu söyleyip bir kağıda numara yazdılar bunu muavine gösterirseniz bileti göstermenize gerek yok dediler tamam dedim. koltuk benim bir yolcu çıkıp gelmesin mi bu koltuk benim diye tutturdu otobüste full dolu ardından olay baya uzadı en sonunda cepleri kurcaladım baktım ki bilet cebimde buldum gösterdim yoksa otobüsten indireceklerdi benü ardından sorun çözüldü şikayet var'a yazmadım ama bu tarz olayları yaşamamanız için elinizde bilet-kanıt olsun beni otobüsten atıyorlardı az daha 60 tl'lik bilet yanacaktı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.