< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 11 Ocak 2020; 19:7:11 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 11 Ocak 2020; 19:7:11 > |
Merhaba arkadaşlar. Ben İbrahim Özdiş , CHP Adana milletvekiliyim. Twitter'daki etkinliğinizi görüp buraya geldim, tek tek mesajla konuşmak yerine buradan topluca konuşabiliriz :) Bu hesabı ben ve danışmanım kullanacak ( danışmanım kullansa da pek tabi konuşulanları, yazılanları bana anlatacak) . Şimdi AKK gibi saçma bir uygulama üzerine toplanmışsınız, twitterdaki mesajlarınızda da çok güzel örnekler vardı. Benim tam da bu konuda Şubat ayında bir çalışmam oldu yukarıdaki bir kaç arkadaş link vermiş, dilerseniz ben de tekrar atayım onun üzerine konuşmaya başlayalım.
|
Su resimleri abartmasaniz bi konuya giriyorum akk doluyor
|
Bu resimde konuya gelip hiç bir yardım yapmayıp sadece eleştirenlere gelsin. |
Merhaba, yazılanları okudum kusura bakmayın yoğunluktan dolayı her an internet başında olamıyorum biraz geç olsa da takip ediyorum başlığı, yavaş yavaş da önceki yazılanları okuyorum.Sonuna kadar haklısınız arkadaşlar.Parası verilen ( hem de fazla fazla verilen) bir hizmet kesintisiz ve sağlıklı olmalı. Benim verdiğim soru önergesi AKK üzerineydi ancak yazdıklarınız üzere bir noktayı kaçırdığımı gördüm. Gerçekten (örneğin) 16 mbit'e kadar diye belirtilen ve sözleşme yapılan çoğu abonelikte bırakın 16mbit'i çoğu zaman 10 mbit hızı bile göremiyoruz.Bu noktada kullanıcı suçlanamaz. Yoğunluk var, altyapı kalitesi yetersiz diye açıklama yapmak son kullanıcıyı bağlamaz, bağlamamalı. Aynı bu tarz mücadeleyi şimdi elektrik kesintileri için veriyorum .Seçim bölgem ve memleketim olan Adana'da çok sık elektrik kesilir yaz aylarında. Sorduğumuzda cevap olarak altyapı eski, bazı sıcak günlerde aşırı yoğunluk oluyor denir. Ben milletvekili olsam da sonuçta bir orada yaşayan bir insanım ve düşününce bu beni bağlamaz diyorum.Parasını veriyoruz, altyapı eskiyle yenilersin, uzun vadeli de olsa yatırım programı oluşturursun bu kadar basit. Bu konuda (AKK) hep beraber çalışırsak bir değişim yaratabileceğimize inanıyorum. Bu hafta içerisinde diğer milletvekili arkadaşlarla da konuşacağım. Bugünlük benden bu kadar gençler. Yarın tekrar konuşuruz, görüşmek dileğiyle.
|
Gençler merhaba, birkaç mesajda gördüm ki parti lafı geçmiş. Lütfen yapmayalım, çok gereksiz. A partisi, B partisi değil kim olursak olalım genel anlamda bir mağduriyet ve saçma bir durum varsa birleşmeliyiz, çözüm yolu oluşturmalıyız, bu oluşumu daha fazla insanın duymasını sağlamalıyız. Yaptığınız, yaptığımız şey suç değil, parti veya herhangi bir ideoloji ile alakalı bir şey hiç değil.Ben bir vatandaş olarak parasını ödediğim hizmeti düzgün almak istiyorum ama alamıyorum.Hakkımı arıyorum.Olay bu. Lütfen çözüm yollarını konuşalım. Ankara'da yaşayan, konunun ehli ve TBMM'ye gelip tanışmak/konuşmak isteyen birkaç arkadaş bana mesaj atarsa sevinirim.
|
Merhaba gençler. İlk olarak şunu söyleyeceğim; maalesef soru önergeme cevap gelmedi. Muhtemelen de gelmeyecek. Ben de soru önergemi yenileyip, sizin yazdıklarınız üzerinden yeni eklemeler yapıp tekrar vereceğim zira ilgili Bakan değişti.Ayrıca konunun daha da dikkat çekmesi bakımından danışmanıma meclis araştırma önergesi hazırlama talimatı verdim en kısa sürede onu da hazırlayıp teslim edeceğiz. Sömürülmek ve paramızla rezil olmak bize yakışmıyor. Sizlerin twitter'dan DM veya mention tarzı eylemlerinin yavaş da olsa ses getireceği kanaatindeyim. Belki Ankara'daki arkadaşlarla beraber mecliste bu konuda bir basın toplantısı da düzenleriz ( Bu başlıkta yaptığınız fotoğrafları ve montajları, kısacası sizlerin diliyle caps'leri basın toplantısında da kullanabiliriz ) . Yeni önergeyi ve meclis araştırmasını hazırlayıp teslim ettiğimde buradan da paylaşacağım. Bu arada meclise odamda buluşup yüz yüze de konuşabiliriz, bu anlamda konunun ehli ve Ankara'da yaşayan arkadaşlar bana mesajla ulaşabilir. İletişimde olalım. Sevgilerimle.
|
Bu kota uygulaması yanlış ve olmaması gereken bir uygulamadır ve bunun kesinlikle kaldırılması gerekmektedir.
%94 kısıtlanıyoruzhttp://forum.donanimhaber.com/m_113440929/tm.htm IPTV'de olmayan "adil kullanım kotası" internette neden var?http://forum.donanimhaber.com/m_105229292/f_//tm.htm Şöyle bir dünya turu yapalım: İlk durağımız komşu Gürcistan: Caucasus Online http://www.co.ge/en/internet/ 50 mbps tamamen sınırsız internet ayda 50 Gürcistan Larisi (68 Türk Lirası) Oradan bir diğer komşumuz Bulgaristan'a yolculuk yapalım: Mtel https://www.mtel.bg/mtel-NET/mm/cart/mc/overview/ma/index/mf 200 mbps tamamen sınırsız internet ayda 29 Bulgar Levası (49 Türk Lirası) Şimdi de Bulgaristan'ın komşusu ve yine bir Karadeniz ülkesi olan Romanya'dayız: RCS & RDS http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net/fiberlink 300 mbps tamamen limitsiz internet ayda 28 Romen Leyi (20 Türk Lirası) 1000 mbps tamamen limitsiz internet ayda 45 Romen Leyi (33 Türk Lirası) Hazır Romanya'ya gelmişken komşusu Moldova'ya da bir uğrayalım: StarNet https://www.starnet.md/abonamente-internet-only-sector-locativ/net-standard-sl/ 100 mbps tamamen sınırsız internet ayda 190 Moldova Leyi (28 Türk Lirası) Madem eski Doğu Bloku ülkelerinde seyahat ediyoruz, Polonya'ya da uğramadan olmaz: UPC https://www.upc.pl/internet/ 120 mbps tamamen sınırsız internet ayda 59 Polonya Zlotisi (45 Türk Lirası) Biraz da Estonya havası alalım: Telia https://www.telia.ee/era/internet/pusiuhendus/ 500 mbps tamamen sınırsız internet ayda 16 Euro (53 Türk Lirası) Not: TeliaSonera şirketi Turkcell'in %14,02 hissesini elinde bulundurmaktadır. Kotam doldu. |
Arkadaşlar meclis toplantısı gayet başarılı geçti, gerek ahmet, vekilimiz gerçekten çok uğraşıyorlar, yakın zaman bir basın toplantısı yapılacak.
Vekilimiz gerçekten çok samimi ve ilgili bir abimiz, biz mecliste ahmet bey ile yemeğimizi yiyip odaya geldiğimizde 5 dakika sonra vekilimiz bize katıldı hoş geldiniz vs bir kaç kelime konuştuk çok meşgul birisi 2-3 telefon konuşmasından sonra bütün telefon konuşmalarını iptal etti ve bizden özür diledi, tamamen AKK üzerine odaklandı, yapmış olduğumuz ülkelere göre internet hızları fiyatlandırmalara baktı vekilimizde gerçekten şok oldu bu kadar fark varmıymış dedi. Yakın zamanda basın toplantası yapacağını söyledi ve ekibe avukat arkadaş ve bilişimci bir arkadaş dahil olmasını istedi uzunca konuştuk, gerçekten çok hoş birisi idi, ve buradaki herkes gibi oda AKK konusunda çok ilgili ve kaldırılması , yapılanması için elinden geleni yapacağını söyledi. Gerçekten bu kadarını beklemiyordum sayın vekil ve ahmet bey çok iyi insanlar, donanım haber üyeleri olarak hepimiz teşekkürlerimizi sunmalayız. Bu gün gerçekten arkamızda baba gibi bir vekil olduğunu gördüm inş. bir şeyler değişecek yada yeniden yapılandırılacak vekilimiz dilekçeleri meclise vermiş yakın zamanda TBMM salonunda konuşması olacak. Ayrıca şunuda belirtmekte fayda bu gün meclis ekibinde olup son anda işi çıkanlara birşey demiyorum yedekte bekleyip telefonları dahi açmayan ve birisininde geleceğini söyleyip gelmeyen arkadaşlara yazıklar olsun. Lütfen destek olan arkadaşlar hep yanımızda olsun, artık eski konu yada basit bir şekilde 3-5 kelime yazılan bir ortam yok, adli ve idari makamlara ulaşılmış bir konu var. Meclis yazısını hazırlayan arkadaşa çok teeşekkür ederim gerçekten harika bir yazı idi meclis fotoğraflarını konuya mesaj atmak yerine muco arkadaşa gönderiyorum ana sayfaya hazırlar. Meclisten hepinize selam gönderdim (: |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muco -- 8 Haziran 2016; 12:34:13 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 5 Aralık 2016; 15:57:37 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 8 Haziran 2016; 12:42:02 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 8 Haziran 2016; 13:28:52 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_gunner -- 8 Haziran 2016; 13:08:47 > |
|
|
|