Şimdi Ara

İnternette Çok Canım Sıkılıyor TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler zaten anca akşam 8'den sonra internete girebiliyorum. Online oyun oynayacak zamanım yok ve internette acayip canım sıkılıyor başka yapacak bir şeyim de yok açıkçası.

İnternette hangi sitelere takılmamı önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Böck -- 27 Eylül 2011; 21:33:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Beyler zaten anca akşam 8'den sonra internete girebiliyorum. Online oyun oynayacak zamanım yok ve internette acayip canım sıkılıyor başka yapacak bir şeyim de yok açıkçası.

İnternette hangi sitelere takılmamı önerirsiniz

9gag
  • Dün şans eseri girdim bu siteye ama çok gezinemedim. Bobiler gibi bir şey sanırım

Yav 1 haftadır youtube'da komik video izlemekten bıktım resmen böyle siteler lazım
  • up up up up
  • Mesajım burda kalsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnternete girmeyip farklı şeyler yap o zaman Hobilerini falan yapabilirsin 8den sonra internete girmek yerine
  • bende senle aynı şekildeydim sonra pcyi yaktım interneti kapattırdım.

şuan da istediğim zaman sıcak tostta yiyebiliyorum.

< Bu ileti tost makinesi kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

İnternete girmeyip farklı şeyler yap o zaman Hobilerini falan yapabilirsin 8den sonra internete girmek yerine

Ya hocam yapcak bişi olsa yapardım bu oturduğumuz yerde pek arkadaşım da yok pek değil hiç yok. Eski yerde kaldı hepsi Kışlıkta yapıcak bir şey bulamıyorum haftaiçi özellikle. Bu aralar tek hobimde ders çalışmak oldu bilgisayar harici zaten

Ne yapabilirim? popmundo'ya mı başlasam napsam hem kızlarla muhabbet olur çirkin de olsalar

• sözlük oku. blog yaz. film izle. dizi izle. programlama dili öğren.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.