Şimdi Ara

İnternette bir sorun var gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • videolar bazen dolmuyor daha 2.snyede donma yapıyor 2-3 kere aynı sayfayı acınca tekrardanda hemen yükleniyor

bazen fotoğrafların yarısı açılıyor bazılarının tamamı açılıyor.bi yavaşlık var ama anlayamadım neyle kaynaklı olabilir modeme resette attım ?

• hah aynısı oluyor işte bana. dsmart mı ?
  • Benim ki superonline bir kaç gündür bazı video sitelerinden sıkıntı yaşıyorum youtube dahil.
  • Bendede ayni dsmart net :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsmartım bende aynı sorun
  • aynı sorun bendede var. Video yüklenıyor bi noktada donuyor sayfayı yenıleyınce hemen doluyor fotoğraflarda aynı garip bi sorun Ttnet

• quote:

Orijinalden alıntı: cana-cana

aynı sorun bendede var. Video yüklenıyor bi noktada donuyor sayfayı yenıleyınce hemen doluyor fotoğraflarda aynı garip bi sorun Ttnet

Mozilla firefox veya u torrent sitesinden indiremiyorum.Antivirüs update yapmıyor.Nasıl bir sorundur bu böyle sizler download yapabiliyormusunuz.Yoksa iptal ettireceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Sorunum Var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tigerspeed

quote:

aynı sorun bendede var. Video yüklenıyor bi noktada donuyor sayfayı yenıleyınce hemen doluyor fotoğraflarda aynı garip bi sorun Ttnet

Mozilla firefox veya u torrent sitesinden indiremiyorum.Antivirüs update yapmıyor.Nasıl bir sorundur bu böyle sizler download yapabiliyormusunuz.Yoksa iptal ettireceğim.

Aradılarmı geri seni ? Gün içerisinde aramadılar beni sorun devam ediyor. Ilk kez boyle birşey başıma geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigo3535

quote:

Orijinalden alıntı: Tigerspeed

quote:

Aradılarmı geri seni ? Gün içerisinde aramadılar beni sorun devam ediyor. Ilk kez boyle birşey başıma geliyor.

Aramadılar ilk gelen adam sorun yok hatta dedi gitti bir daha istedim ne rarayan var ne soran yarın iptalini isteyeceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.