Şimdi Ara

İnternette 3-5 tıkla para kazanılırmı !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Efet beyler sanırım bunun için bir site war ama tam ingilizcem olmadıgı için cözemedim ama önce paypaldan uyelik alıyorsun sonra paypaldan uyelik aldıgın aynı e maille bu siteden uyelik alıyorsunhttp://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=talimar
    (*****) yazan yere ( a w s u r v e y s )yazmalısınız tabi boşluk olmuycak
    ve sonra bu siteye uye oluyorsunuz ve altta 6 dolar 4 dolar yazan linkler war tek yapmanız gereken o linklere tıklayıp biraz ingiliceniz le o site hakkında yorum yapmak ve site hesapınıza para yatıyor sonra ise paypaldan girip paypalı destekleyen sitelerden harcıyorsunuz bu kdr basit ama inglizce lzm biiraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utharkruna -- 26 Ocak 2008; 0:45:10 >

• bunların hepsi yalan arkadaşım

bu arada çakmışın referansı oraya
  • yok kardeş sen kazan biz almayalım , hadi kib
  • bux ve adbux parayı gerçekten veriyo ama bu siteye üye olan gerçekten gözümde gerizekalıdan öteye gidemez kim size 3 tıkla 27 dolar verin gerçek deil o site
  • kardes bi bakıma olede bide siteye gir bak nası ugrasılmıs bir site madem bi işe yaramıo ndn okdr ugrasınlarki
  • quote:

Orjinalden alıntı: utharkruna

kardes bi bakıma olede bide siteye gir bak nası ugrasılmıs bir site madem bi işe yaramıo ndn okdr ugrasınlarki

kerizleri işletmek için
  • quote:

kardes bi bakıma olede bide siteye gir bak nası ugrasılmıs bir site madem bi işe yaramıo ndn okdr ugrasınlarki

o siteyi yapmak en fazla 15 dk alır
  • quote:

bu arada çakmışın referansı oraya

+1923
  • para tikla.com a girin ödeme 100% ama 1 sene çalışırsınız kazanacağınız para 30 ytl yi geçmez:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simple -- 26 Ocak 2008; 9:31:22 >
  • quote:

Ben 2003 yılında bütün yaz bu tip sitelerle uğraşmıştım.

Bırak yazın tatile gitmeyi, tuvalete zor gidiyordum.

Neden çünkü git gel 3-4 dakka gidiyor ben burda 3-4 dakkada 15-20 dolarlık reklam izliyordum.

Sonuç elimiz boş , boşa giden zaman.

Sakın bulaşmayın ha...
  • Tabi ki kazanırsın, neden kazanmayasın.
    Ama o harcadığın zamanı başka işe versen kat kat fazlasını kazanırsın.
  • AW Surveys'te modemi resetleye resetleye kendi referansım olarak üye oldum. 75$ oldu ödeme istedim, 1.5ay oluyo hala gelmedi. Ama sonuç aldığım siteler bux.to ve GPTreasure. 40$'a yakın kazandım 1.5 ayda. Az gibi görünebilir ama domain vs. alıyorum paypal'la kolay oluyor. Benim referansım olursanız sevinirim =)

http://bux.to/?r=pesimistyler
    ve
    http://gptreasure.com/register.php?ref=pesimistyler

Teşekkürler =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramsarTarz -- 26 Ocak 2008; 11:12:55 >

• Adamlar kerizleri işletmek için elinden geleni yaparlar belki trilyonlar harcarlar hiç belli olmaz.Onun sonunda da bir kazançları vardr.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.