Bir soru sormuştum, yaklaşık olarak 1 senedir cevap bekliyorum, gayet ciddiyetsiz bir firma, sadece yayıncılara destek veriyorlar. |
İnternetini Kapatmadan TurkNet'e Hızlı ve Ücretsiz Geçiş (5. sayfa)

-
-
Merhaba, PM üzerinden sorunuzu tekrar iletebilir misiniz? Yardımcı olacağım. -
2024 ilk ceyreginde gectim yemin ediyorum çağ atlamis gibi oldum hersey icin turktelokoma bu hizmetleri icin tesekkuru borc bilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence bi cacık getiremezsiniz. Turkcell i sev sevme adamlar bi kaç ayda altyapıyı döşedi geçti(Ankara) Siz kimsiniz de habire talep yapıyoruz yalvartıyorsunuz.
İstanbul Bayrampaşa'da altyapı için biz uğraştık komşumla birlikte. Geldi de. Ama sadece bizim ikimizin binasına gelmedi Evin baktığı iki cephedeki komşularda var. Kablo binanın yanından dolaşıyor. Çok trajikomik bir olay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoctnky -- 29 Kasım 2024; 13:16:40 >
Kayseri de altyapınız yok galiba. Gelecek mi acaba :)
-
Bursa'da Dikkaldırım ve Hüdavendigar mahallelerinde zamanında gece kondu olarak yapılmış müstakil evlere GigaFiber kutuları konmuş ama bizim burada her yer yeni site olmasına rağmen GigaFiber'den eser yok. Daire içine kadar fiber hat çekili vaziyette. Mecburen TürkTelekom Fiber hattı üzerinden Türk.Net'ten 100Mbps hizmet alıyoruz. 30 Ağustos Zafer Mahallesinde tek kutu ile aynı anda 20-30 kullanıcı ve daha fazlasına hizmet vermek varken Dikkaldırımda 1, 2 kullanıcı için uğraşıp duruyorsunuz. Kayapa, 30 Ağustos Zafer bölgesine bekleniyorsunuz. @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setcom_2000 -- 30 Kasım 2024; 22:41:41 > -
Aydın ne zaman gelmeyi düşünüyorsunuz
-
reklamı çok ama kendisi olmayan bi sistem fibernet
-
-
ya turknet siz bu işi beceremiyonuz vallahi gözünüzü seveyim kapatın gidin adamlara anlatıyorum bakın binada internet yok sadece bende değil tüm apartmanın interneti yok karşı binada herkeste var altyapıda sorun olduğuna bir türlü ikna olmuyolar ben ne dersem diyeyim arkadaş modem kurulumuna kendini odaklamış modem kurulumu yapmanız gerek diyor
neyseki diğer komşularda turktelekom var kayıt actılarda sorunu giderip herkesin interneti geldi yoksa sabaha kadar modem kurulumu yapcaktık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senolince -- 8 Aralık 2024; 3:31:32 >
-
Evet Aydın bölgesinde performans bekliyoruz.
-
Binamın önünden fiber kablolar geçti ama ne hikmetse hala vdsl kullanıyoruz ve hiç bir firmada bir çalışma yok fiber gelmesi için ne yapmalıyız?
-
Merhaba, altyapı genişletme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz 🍀 -
Telekom Çok Yavaş çalışıyor 2021den beri yan binada fiber kutu var haritadada fiber gösteriyor ben bakıyorum hiper vdsl çıkıyor ve tüm sokak böyle sadece 1 binaya kutuyu koyup gitmişer
Her sene yazıyorum bunlara cevap olarak altyapı çalışmalarımız devam ediyor diyorlar alt tarayı yan daireye kablo atacaksınız bina içinde siyah bir kutuda koydular içerisine misina :) gibi ipte çektiler
2025 oldu hala hareket yok 4 yıl olacak ne gelen var ne giden diyordumki geçen hafta birileri geldi binalara kablo çekiliyor Bu seferde 2 - 2 binaları atlıyorlar sizin bina gözükmüyor diye Söylendi :D
Bunun içinde 2029 kadar fiber kutu binaya bağlanacak gibi duruyor zaten 2021e kadar 10yıldır 4mbps ile idare ettik en azından vdsl ile az biraz rahatladı artık bekleriz yine 3sene 5sene kadar :)
-
Yaklaşık 2 yıldır Konya/Selçuklu Esenler Mahallesi, Eski Sille Caddesi için talep oluşturmaktayım fakat herhangi bir dönüş alamıyorum. Konya merkezde en ücra köşelere bile gigafiber gitti ama biz şehrin ortasında destek alamıyoruz.
-
Mahalleme Fiber internet Alt yapısı gelir gelmez Jet hızı ile Apartmanımıza kurdular TurkNet GigaFiberi . Bundan iyisi Şam'da kayısı =))
-
Hocam öncelikle yazı için eline sağlık. Şu meseleye de değinebilir misin?
https://forum.donanimhaber.com/turknet-burger-king-6-ay-50-indirim-kampanyasi--159675348
Bir link daha vereyim elin değmişken ona da bir bakarsan çok iyi olur.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160329316
-
İster mahalleli istesin istemesin, Fiber Alt yapı geldiği anda istedim mail attım 1 kaç gün içinde Apartmanıma kabloyu çektiler Gigafiber'e geçtim. Gerçekten çok güzel bir hız .
-
Arkadaşlar merhaba. Turksat kablodan internet hizmeti almaktaydim Turk Telekom altyapisindan. Turknete gecis islemi yaptim yine Turk Telekom altyapisina sahip. Gecis islemi seklinde islemler yapildi ve kullandiginiz modem haklari bize gececek iade etmeyin dediler. Simdi baktigimda Turksat kablo 2850 lira fatura cikarmis modem ucreti diye. Turksat kablo bizde gecis islemi diye bir sey yok diyor, modemi bize geri yollamaniz lazimdi diyor. Turknet de devre numarasi veriyor ve churn gecis yapilmis diyor, Turksat kablo size hatali fatura cikarmis diyor, modemin kullanim haklari bize gecti diyor. Bu durumla karsilasan var mi? Ya da tavsiyesi olan herhangi biri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X