|
Bir soru sormuştum, yaklaşık olarak 1 senedir cevap bekliyorum, gayet ciddiyetsiz bir firma, sadece yayıncılara destek veriyorlar. |
|

1 Mobil
|
Bir soru sormuştum, yaklaşık olarak 1 senedir cevap bekliyorum, gayet ciddiyetsiz bir firma, sadece yayıncılara destek veriyorlar. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoctnky -- 29 Kasım 2024; 13:16:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bursa'da Dikkaldırım ve Hüdavendigar mahallelerinde zamanında gece kondu olarak yapılmış müstakil evlere GigaFiber kutuları konmuş ama bizim burada her yer yeni site olmasına rağmen GigaFiber'den eser yok. Daire içine kadar fiber hat çekili vaziyette. Mecburen TürkTelekom Fiber hattı üzerinden Türk.Net'ten 100Mbps hizmet alıyoruz. 30 Ağustos Zafer Mahallesinde tek kutu ile aynı anda 20-30 kullanıcı ve daha fazlasına hizmet vermek varken Dikkaldırımda 1, 2 kullanıcı için uğraşıp duruyorsunuz. Kayapa, 30 Ağustos Zafer bölgesine bekleniyorsunuz. @TurkNetDestek < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setcom_2000 -- 30 Kasım 2024; 22:41:41 > |
|
Aydın ne zaman gelmeyi düşünüyorsunuz |
|
|
ya turknet siz bu işi beceremiyonuz vallahi gözünüzü seveyim kapatın gidin adamlara anlatıyorum bakın binada internet yok sadece bende değil tüm apartmanın interneti yok karşı binada herkeste var altyapıda sorun olduğuna bir türlü ikna olmuyolar ben ne dersem diyeyim arkadaş modem kurulumuna kendini odaklamış modem kurulumu yapmanız gerek diyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senolince -- 8 Aralık 2024; 3:31:32 > |
|
|
"I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone." |
|
Binamın önünden fiber kablolar geçti ama ne hikmetse hala vdsl kullanıyoruz ve hiç bir firmada bir çalışma yok fiber gelmesi için ne yapmalıyız? |
|
Telekom Çok Yavaş çalışıyor 2021den beri yan binada fiber kutu var haritadada fiber gösteriyor ben bakıyorum hiper vdsl çıkıyor ve tüm sokak böyle sadece 1 binaya kutuyu koyup gitmişer Her sene yazıyorum bunlara cevap olarak altyapı çalışmalarımız devam ediyor diyorlar alt tarayı yan daireye kablo atacaksınız bina içinde siyah bir kutuda koydular içerisine misina :) gibi ipte çektiler 2025 oldu hala hareket yok 4 yıl olacak ne gelen var ne giden diyordumki geçen hafta birileri geldi binalara kablo çekiliyor Bu seferde 2 - 2 binaları atlıyorlar sizin bina gözükmüyor diye Söylendi :D Bunun içinde 2029 kadar fiber kutu binaya bağlanacak gibi duruyor zaten 2021e kadar 10yıldır 4mbps ile idare ettik en azından vdsl ile az biraz rahatladı artık bekleriz yine 3sene 5sene kadar :) |
|
Yaklaşık 2 yıldır Konya/Selçuklu Esenler Mahallesi, Eski Sille Caddesi için talep oluşturmaktayım fakat herhangi bir dönüş alamıyorum. Konya merkezde en ücra köşelere bile gigafiber gitti ama biz şehrin ortasında destek alamıyoruz. |
|
Hocam öncelikle yazı için eline sağlık. Şu meseleye de değinebilir misin? https://forum.donanimhaber.com/turknet-burger-king-6-ay-50-indirim-kampanyasi--159675348 Bir link daha vereyim elin değmişken ona da bir bakarsan çok iyi olur. https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160329316
|
|