Şimdi Ara

İnternetimi dondurdum geri hemen açilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun aksam 8 de internetimi dondurdum. Okul bitiyor diye fakat başima büt sinavlari cikti. 14 gun daha burdayim tekrar acarlarmi hemen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dondurulan İnternetin Geri Açılması

İnternet hizmetini geçici olarak dondurduktan sonra ne kadar sürede açılacağını merak ediyor olabilirsiniz. İnternetin açılma süresi, internet servis sağlayıcınıza (ISS) ve dondurma yöntemine bağlı olarak değişebilir.

Türk Telekom için Dondurulan İnternet Nasıl Açılır?

Türk Telekom aboneleriyse dondurulan internetlerini şu yöntemlerle açabilirler:

• Müşteri Hizmetlerini Arayın: 444 1 444 numaralı telefondan müşteri hizmetlerine ulaşarak internet hizmetinizin açılmasını talep edebilirsiniz.
    • Online İşlemler Merkezi: Türk Telekom'un Online İşlemler Merkezi'ne girerek "İnternet Hizmetleri" sekmesinden internetinizi açabilirsiniz.
    • Bayi Ziyaret Edin: Yakınınızdaki bir Türk Telekom bayisini ziyaret ederek internet hizmetinizin açılmasını talep edebilirsiniz.

Diğer ISS'ler için Dondurulan İnternet Nasıl Açılır?

Diğer ISS'lerin dondurulan internet açma prosedürleri farklılık gösterebilir. Genellikle aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekir:

• ISS'nizin web sitesini ziyaret edin.
    • Müşteri hizmetleriyle iletişime geçin.
    • Çevrimiçi hesap yönetimi panelinize giriş yapın.

Dondurulan İnternet Kaç Günde Açılır?

Dondurulan internetin açılma süresi genellikle birkaç saat ile birkaç gün arasında değişir. Ancak bazı durumlarda daha uzun sürebilir.

İnternetinizi açtıktan sonra bağlantınızın hızını ve kalitesini kontrol etmeniz önemlidir. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız ISS'nizle iletişime geçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Açılır.
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    Hocam suan arasam acarlar mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmişte deneyimlediğimde onayladıktan hemen sonra benim hattım açılmıştı. Fiziksel olarak müdahale olmadıysa müşteri hizmetlerinden işlem onayı verince açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

Geçmişte deneyimlediğimde onayladıktan hemen sonra benim hattım açılmıştı. Fiziksel olarak müdahale olmadıysa müşteri hizmetlerinden işlem onayı verince açılıyor.

tesekkürler hocam suan netim açıldı faturma bi ücret kitlenmez demi herhangi +10 +20tl haricinde bişe gelmez değil mi
  • Metamfetamin Elması kullanıcısına yanıt
    normal aylık faturalandırman gelir. dondurma ücreti yok borç ödenmediğinden açma kapama bedeli var bunda öyle bir durum yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.