Şimdi Ara

İnternetime bağlanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sanırım bilgisayarımı çökertmiştim bende format attım fakat format sonrası kendi internetime bağlanamıyorum komşunun internetine bağlanıyo ama kendi internetimi seçince ağ adresi alınıyor diyo sonra bağlanmıyo klasik Türk zekamı kullanarak modeme reset attım ama olmadı sizce sorun nedir?

• aygıt yonetıcısınden kontrol edın bakalım ..başında ünlem olan sürücü varmı .. sürücüleriniz eksık yada kurulmamış olabılr ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

aygıt yonetıcısınden kontrol edın bakalım ..başında ünlem olan sürücü varmı .. sürücüleriniz eksık yada kurulmamış olabılr ..

tamam bakıyorum
  • quote:

aygıt yonetıcısınden kontrol edın bakalım ..başında ünlem olan sürücü varmı .. sürücüleriniz eksık yada kurulmamış olabılr ..

yok ya driverdan değil komuşunun kine bağlanıyo ama benim internete gelince buyrun

İnternetime bağlanamıyorum
  • modemın sıfresını degıstırıp deneyın .. wpa ıse wpa 2 yapın yada tam tersı ... olmadı sabıt ip atayın ..
  • quote:

modemın sıfresını degıstırıp deneyın .. wpa ıse wpa 2 yapın yada tam tersı ... olmadı sabıt ip atayın ..

bu dediklerinizi nasıl yapabilirim?
  • modemin arayüzüne girerek .. kurulum yapılan sayfadan sıfre kullanıcı adı v.s.. degıstırebılrsınız ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VPN'e bağlanamıyorum (TurkNet)
    5 yıl önce açıldı
    Pttcell İnternete Bağlanamama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.