Bildirim
İnternetime bağlanamıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
aygıt yonetıcısınden kontrol edın bakalım ..başında ünlem olan sürücü varmı .. sürücüleriniz eksık yada kurulmamış olabılr .. -
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
aygıt yonetıcısınden kontrol edın bakalım ..başında ünlem olan sürücü varmı .. sürücüleriniz eksık yada kurulmamış olabılr ..
tamam bakıyorum -
quote:
aygıt yonetıcısınden kontrol edın bakalım ..başında ünlem olan sürücü varmı .. sürücüleriniz eksık yada kurulmamış olabılr ..
yok ya driverdan değil komuşunun kine bağlanıyo ama benim internete gelince buyrun
-
modemın sıfresını degıstırıp deneyın .. wpa ıse wpa 2 yapın yada tam tersı ... olmadı sabıt ip atayın .. -
quote:
modemın sıfresını degıstırıp deneyın .. wpa ıse wpa 2 yapın yada tam tersı ... olmadı sabıt ip atayın ..
bu dediklerinizi nasıl yapabilirim? -
modemin arayüzüne girerek .. kurulum yapılan sayfadan sıfre kullanıcı adı v.s.. degıstırebılrsınız ..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- pcı basit iletişim denetleyici nedir
- anakart neden yanar
- şekilli harfler
- ms gaming overlay hatası
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- silinen dosyaları geri getirme
- vram nedir
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- steam açılmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X