Şimdi Ara

internetimde sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internetim bağlı modemimde açık fakat sayfa açılamıyor..msn ye giremiyorum..yazılımı yeniden yükledim ama olmadı..lütfen yardomcı olun

• Sorun diğer sayfalardada var mı yoksa sadece msn emi giremiyorsun
  • önce bi tarama yaptır. sonra modemi resetle ve ayarları tekrar yap.
  • modemin internete bağı olduğundan emin isen eth modem ise
    bu arlar ttnet dns lerinde sorun var bir cok arkadaş bu problemi yasıyro dnsleri değiştirmenizi öneririm

quote:

Orjinalden alıntı: seyhat

internetim bağlı modemimde açık fakat sayfa açılamıyor..msn ye giremiyorum..yazılımı yeniden yükledim ama olmadı..lütfen yardomcı olun
  • arkadaşım hangi şehirdensin bilmiyom ama 3 yada 4 gündür bende internette sorun yaşıyorum dediğin gibi msn'e giremiyorum.Bilmiyom denedin mi ama msn'e giremeyince karşına çıkan kutucukta sorun gider diye bi sekme var oraya bi tıkla ordan ne olduğunu bi anlarsın bende DNS ile ilgili bi problemin var diyodu bi dene bakalım
  • arakadaşlar modemimde reseti bulamadım..resetsiz olabilme olasılığı varmı ve sadece msn değil hiç bir sayfa açılmıyor..bağlantı var olarak gözüküyor modemeimde 3 ışık var 1 ve 3. ışık yanıyor diğeri yanmıyor..işletim sistemini tekrar kurdum ama olmadı..bağlantım usb üzerinden lütfen yardımcı olun..cafelarden bıktım
  • Formata hayır kampanyası dahilinde .ota mota format atmaktan vazgecirilmeye calışıyor insanlar
    kardeşim internete bğalanmıyosun diye niye işletim sistemini yeniden kuruyosun

modemde 1 ve 3. ısıklar yanıyor demişsin modemin markasını soylememişsin ne biliyim 1 ve 3 üncü ısıklar hangisi!!

modeme reset atmayın girin modemin içine modemi aldığınıza içinden cd cıkmadımı onu kullanın sonra windows ip yapılandırmasına gelin
    kendi dns nizi kendini ver

usb modemlerde nasıl oluyor yazamıcam hepsi bi farklı ama eth modemlerde ip ayarlarını elle giriyosunuz dns leride ben195.174.37.14 giriyorum sorunsuz çalışıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    win 7 de internet kesilme sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arakadaşlar modemimde reseti bulamadım..resetsiz olabilme olasılığı varmı

modemin fişini çek 5-10 dk bekle sora modemin sayfasına gir.
    vpi : 8
    vci :35 değerini gir.

password ve kullanıcı adını yaz. tel no olması lazım ikiside.
    kullanıcı adı : 1231636@ttnet gibi bişi olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andromeda -- 5 Ocak 2006 13:08:32 >
  • sayın binbaşım

meraktan soruyorum hangi modemin fişini cekip 5- 10 dakika bekleyince resetleniyor ?

ya bu fikri size kim verdi allah aşkına ne sacma bişi ya

modemi resetlemek için arka tarafında iğne yada kalem ucu ile basılabilek kadar kucuk bri delik bulunur bu deliğe ince bir materyal yardımı ile 5 - 10 saniye basarsanız ki genelde işlem tamamlanın modemin ısıkları yanıp soner bu şekilde reset atılır.

modemin fişini cekince nasıl bios siliniyo hayret bişi ya
  • fişi çekince modem ayarları sıfırlanır ok. biosla kurduğun bağıntıyıda anlamadım. biz ayarı modem sayfasından yapıoruz sen nası bi yöntem izliosun merak ettim dorusu.
    quote:

Orjinalden alıntı: MemphisLinus

sayın binbaşım

meraktan soruyorum hangi modemin fişini cekip 5- 10 dakika bekleyince resetleniyor ?

modemi resetlemek için arka tarafında iğne yada kalem ucu ile basılabilek kadar kucuk bri delik bulunur bu deliğe ince bir materyal yardımı ile 5 - 10 saniye basarsanız ki genelde işlem tamamlanın modemin ısıkları yanıp soner bu şekilde reset atılır.

• Orjinalden alıntı: angora_s

fişi çekince modem ayarları sıfırlanır ok. biosla kurduğun bağıntıyıda anlamadım. biz ayarı modem sayfasından yapıoruz sen nası bi yöntem izliosun merak ettim dorusu.

Hocam bu ayarı modem sayfasından nasıl yaptığınızı biraz anlatırmısınız. Benzer bir sorun bende de var. Dünden beri resetlemeyi düşünüyordum. Ama gerek yok diyorsanız bu yöntemi denemek istiyorum. Bu arada modem datron marka tek portlu...
  • sayın binbaşım

konumuz modem resetlemekse benim bahsettim bios modemin içindeki eprom özür dilerim yanlış yazmışım ama anlamanı beklerdim
    eth bir modemin epromuna veri giriyosun ve epromdaki veriyi fiş cekerek sileceğini idda ediyorsun ve hala arkasında duruyosun

eğer eth modem fişi cekince sıfırlanıyorsa modeminizde bir sorun vr demekrtir..

ha farklı bir yontem izlemek gerekseydi bunu telnet ile yapardım :)

quote:

Orjinalden alıntı: angora_s

fişi çekince modem ayarları sıfırlanır ok. biosla kurduğun bağıntıyıda anlamadım. biz ayarı modem sayfasından yapıoruz sen nası bi yöntem izliosun merak ettim dorusu.
    quote:

sayın binbaşım

• yuhh artık sen fiş çekerek eprom silindiği anlamı çıkarıosan sana dicek bi sözüm yok. biz burada internet ayarları sıfırlanır dioruz bilmiom anlatabiliom mu? hani sende sormuşsun ya nasıl yapılıo die. işte onu anlatmaya çalışıoz.
  • eth modemdenmi bahsediyorsun usb modemdenmi ?

eth dan bahsediyorsan eproma eset atınca cihaz fabrika ayarlarına geri döner benim eprom silinmesinden kastım budur
    fişi cekince kullanıcı adı ve şifresini modem ip sini girerek yazman gerekmesinin sebebide budurama fişi cekince modem fabnrika ayarına dönmez o ayrı

neyse arkadaşım bilmiyosan öğrenmeye claış en azından

quote:

Orjinalden alıntı: angora_s

yuhh artık sen fiş çekerek eprom silindiği anlamı çıkarıosan sana dicek bi sözüm yok. biz burada internet ayarları sıfırlanır dioruz bilmiom anlatabiliom mu? hani sende sormuşsun ya nasıl yapılıo die. işte onu anlatmaya çalışıoz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MemphisLinus -- 5 Ocak 2006 13:42:28 >

• resetten kastımız adsl de bağlantı olduğu halde nete girmiosa bu şekilde kapatıp açarak bağlanabilirsin. yoksa resetten kastımız modemin sıfırlanması deil. anlatabildim mi
  • genelde resetlemek modemi fabrika ayarına geri getirmektir onun yerine reset kelimesini hiç kullanmadan amodemi ac kapat derseniz adamın kafası karısmaz ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.