Şimdi Ara

internetim surekli gidip geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zyxel P-660HW-T1 v3 802.11g Kablosuz ADSL2+ 4-Port Modem /Router modemım var leptoptan kablosuz baglanıyorum ınternetım surekli gidip geliyor modem ıle ınternet arasındakı baglantı kesıldı dıyor modemde sadece guc dugmesının ısıgı ve wi-fi işareti gibi bi ısaret var sadece onlar yanık kalıyorve 2 dk ınternet kesık duruyor. bazen 2 dakıkada bır oluyor bu olay bazen gunde hıc olmuyor. sorun nedır acaba?

• güncell.
  • modemin yazılımını güncelleyin.Aynı sorun aynı modem bende de vardı düzeldi.
    http://www.zyxel.com/support/download-search.shtml?product=20080815092146&mtype=Firmware&keyword=&submit=Submit
  • quote:

Orijinalden alıntı: swissscientist

modemin yazılımını güncelleyin.Aynı sorun aynı modem bende de vardı düzeldi.
    http://www.zyxel.com/support/download-search.shtml?product=20080815092146&mtype=Firmware&keyword=&submit=Submit

çok teşekkur ederım denıcem yalnız burde server 1 server 2 var hanıgısnı ındırıcem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theonur07 -- 22 Haziran 2013; 0:31:06 >
  • ındırdım ama degısık bısey bu anlamadım bı yardım edermısın abı
  • modem arayüzüne girip bakım menüsünün altından araçlara tıkla.cihaz yazılımı menüsü karşına çıkacaktır
  • Firmware işe yaramazsa bilki modem bozulmaya başlamaktadır.Bilgin olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: We

Firmware işe yaramazsa bilki modem bozulmaya başlamaktadır.Bilgin olsun.

bende öyle dusunuorum cunku yaz kıs balkonda duruor modem haklı bencede babama dıyorum ıcerı almıor kuzenlerımde yan bınada oldugu ıcın orayada kablo gıdıor kablo yetısmedıgı ıcın balkonda duruormus ama bolede modemın omru azalıor bence suan modemın durumunu gorsenız aglarsınız ustu full toz
  • quote:

modem arayüzüne girip bakım menüsünün altından araçlara tıkla.cihaz yazılımı menüsü karşına çıkacaktır

abı ben mı becerıksızım anlamadımda ben buraya gırdım napıcam orda ındırdıgım dosyadakılerı teker teker sectım hıcbırını kabul etmıor yukleme hatası dıyor
  • theonur07 T kullanıcısına yanıt
    Herkes modemin en büyük düşmanı Sıcaklık der doğrudur.ama bilmezler ki Modem de tozlanma olduğunda Sıcaklığın kaç artacağını.Bu toz+sıcaklık benim eski modemimi bozmuştu.Belirtiler modemin nette iken bağlantı kesmesi daha sonra bağlanması Net in geç gelmesi zor bağlanması vs. şeklinde başladı.daha sonra kopmalar sıklaştı.Sonra da tam bozulmadan yeni modem aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theonur07

quote:

modem arayüzüne girip bakım menüsünün altından araçlara tıkla.cihaz yazılımı menüsü karşına çıkacaktır

abı ben mı becerıksızım anlamadımda ben buraya gırdım napıcam orda ındırdıgım dosyadakılerı teker teker sectım hıcbırını kabul etmıor yukleme hatası dıyor

dostum firmwarenin tarihi ne zaman ona bakabilirmisin
  • quote:

quote:

quote:

dostum firmwarenin tarihi ne zaman ona bakabilirmisin

internetim surekli gidip geliyor!

https://store.donanimhaber.com/f9/5c/15/f95c150087d45a0c5de305a5ce20892d.png

buyur

• @theonur07 sürümün güncel dostum.Bir de twitter'dan @TTNETdestek'e telefon numaranı bırak onlar seni geri arıyorlar arıza bildirimi yap.Arkadaşların dediği gibi tozlanma vs.de olabilir.
  • quote:

@theonur07 sürümün güncel dostum.Bir de twitter'dan @TTNETdestek'e telefon numaranı bırak onlar seni geri arıyorlar arıza bildirimi yap.Arkadaşların dediği gibi tozlanma vs.de olabilir.

turkcell super onlıne adsl kullanıyorum. buyuk ıhtımal tozlanmadan cunku ustunu gorsenız kesın dersınız ıstersenız resmını upload edebılırım :)
  • Çözüm değil. Öneri

Aynı sorun bende de vardi. Gelen internet sabit olmadığından dalgalı (Min 3mbit gelir ama neti test ettiğinizde sabit çıkmaz.3.1 3.2 2.9 2.8 gibi farklı rakamlar elde edersınız.) geldığından kopmalar yaşıyordum. splitter ile modem arasındakı kabloyu değiştirdim. Netim daha da iyileşti + kopma sorunlarından da kurtuldum. Eğer aynı kabloyu uzun zamandır kullanıyorsanız değiştirmenizi öneririm.

çok küçük rakamlara değiştirebilirsin. 10 metre 4 tl almıştım. Bi denemeni öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonLt -- 23 Haziran 2013; 2:09:55 >
  • Birçok nedenden dolayı kopuyor olabilir.Değişik yolları dene test et.
  • yalnız ınternetım kablolu deıl kablosuz kullanıyorum evde hıc kablo yok bı tane vardı curumus parcalanmıs ıletmıo halıyle
  • kasayı yan yatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atını giben kovboy

kasayı yan yatır.

leptop
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atını giben kovboy

kasayı yan yatır.

leptop

leptopu yan yatır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.