Şimdi Ara

İnternetim hızlı ama patch yavaş atıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Torrent veya normal indirme ile 600-700 kb civarı hızla indirirken son patchi 30 kbla indiriyorum. DNS'leri otomatik yaptım, google yaptım, kapatıp açtım hiçbiri olmadı.
    Bir kez sonuna kadar bekledim 0 mb kaldıktan sonra 1 saat daha bekletti hiçbir şey olmadı. Bi çaresi var mıdır veya manuel indirebilir miyim son patchi?

• aynı sorun bendede vardı ama bazen hızlı yapıyor bazen ise çok yavaş
  • Keşke bazen hızlı yapsa benimki de, 40ı geçemedim daha. Deliricem ya yok mu bi çözüm yolu?
  • Ben başladığımdan beri böyle
  • ya arkadaslar kac mb bu update anlamadım 650mb ındırıyor kaldı 420mb :( yavaslıgıda cabası
  • Tüm patch 400 mb civarıydı sanırım 180 kaldı benim. Bir kez tamamını indirdim ama olmadı kapatıp açınca da baştan başladı. Şimdi tekrar indiriyorum umarım olur. 60 kb'ı gördüm sevindim resmen.
  • bnm nıye 650mb :( şimdi iniyo umarım sorunsuz tek seferde bıter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 internetim çok yavaş
    15 yıl önce açıldı
    LoL İndirme çok yavaş
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Umarım. Kolay gelsin. Cevaplar için teşekkürler.
  • ayarlardan p2p açıksa kapat.kapalıysa aç :D
  • ayıp ama ya 650mb indi şimdide 1992mb indirmeye calısıo sonuc olarak bu gece bana oyun yok nedır bu ya :(
  • p2pyi defalarca açıp kapattım 50 tane dns denedim otomatik dahil hiçbiri fayda etmedi. normal bekledim ama saatlerimi aldı. neyse en azından tekrar sorun çıkmadı.
  • Normalde 870-900 kb arası indirme hızına ulaşıyorum ( torrent değil ) ama bu oyunda 70 kb anca buluyor. Demek ki sıkıntı bizde değil.
  • 1920 kb ile indirdim son patchı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayıp ama söylenir mi öyle ulu orta yine patch gelmiş şimdi inene kadar assassin's creed 3'ü bitiririm :D
  • DNS ayarlarınızı değiştirmişseniz otomatik yapıp tekrar deneyin. Bende işe yaradı 27kbit den 3203kbit hıza ulaştım.
  • 1729 la indirdim ss var :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3640 ile indi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.