Şimdi Ara

İnternetim Devamlı Kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet sürekli kopuyor.Ev telefonunu açıp biraz beklediğimde internet geri geliyor.Acaba sorun nedir 2-3 gündür internete giremez oldum.Şimdiden teşekkür ederim.

• Merhaba.
    Öncelikle telefondan modeme giden kabloda splitterın bağlı ve çalışır olduğunu düşünüyorum.
    Oncelikle sadece telefon açtığınızda internete bağlanoyor, telefon kapandığında kopuyorsanız. Telekom santralinde size internet sağlayan santlarin kartındaki splitter ters taklılı.

Hayır
    Ben her iki haldede 10 - 15 dk aralarla bağlantım kesiliyor derseniz.
    1.Once telekon 444 0 375 arayın teknik desteği bağlannın.
    Buyuk htimalle hattınızın sinyali zayıftır.
    Düzeltmeye çalışırlar. Ancak telefondaki arkadasın uğraşına rağmen düzelmezse arıza kaydı açarlar.
    2.Onlarda sizin bnanızın girişindeki hattın sinyal kalitesini ölcer ve sze bilgi verir. İnşallah binaya kadar sorun vardır. Çunku aksi hale size binanın içindeki kablolamadan sorun olacağını soylerler. ve kendi çalışma sahalarına da girmez.

Ben her üçünü de yaşadım.

Öncelikle moden ve teelfon bağlantınızı kontrol edin.
    sonra 1 . adıma geçin

• quote:

Orijinalden alıntı: kdutman

Merhaba.
    Öncelikle telefondan modeme giden kabloda splitterın bağlı ve çalışır olduğunu düşünüyorum.
    Oncelikle sadece telefon açtığınızda internete bağlanoyor, telefon kapandığında kopuyorsanız. Telekom santralinde size internet sağlayan santlarin kartındaki splitter ters taklılı.

Hayır
    Ben her iki haldede 10 - 15 dk aralarla bağlantım kesiliyor derseniz.
    1.Once telekon 444 0 375 arayın teknik desteği bağlannın.
    Buyuk htimalle hattınızın sinyali zayıftır.
    Düzeltmeye çalışırlar. Ancak telefondaki arkadasın uğraşına rağmen düzelmezse arıza kaydı açarlar.
    2.Onlarda sizin bnanızın girişindeki hattın sinyal kalitesini ölcer ve sze bilgi verir. İnşallah binaya kadar sorun vardır. Çunku aksi hale size binanın içindeki kablolamadan sorun olacağını soylerler. ve kendi çalışma sahalarına da girmez.

Ben her üçünü de yaşadım.

Öncelikle moden ve teelfon bağlantınızı kontrol edin.
    sonra 1 . adıma geçin

Hocam öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin için.Telefonu kapatınca hemen gitmiyor her zamanda olmuyor mesela öğlen bir sorun yoktu ama şimdi gidiyor telefonu açıyorum geliyor sonra yarım saat falan sonra tekrar gidiyor.bu sefer 3-4 defa devamlı kopma oluyor sonra tekrar düzeliyor bu sefer uzun süre gitmiyor ertesi gün tekrar oluyor.
    Yarın da böyle olursa ararım bi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akşamları kopma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.