Şimdi Ara

İnternetim Aşırı Yavaşladı Yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Nisan ayıana geçtiğimizden beri internetim aşırı derecede yavaşladı. 8 mbps olan internetim şuanda hiztestlerinde 3 4 mbps max. görüyor geçtiğimiz aylarda kesinlikle böyle birşey yoktu çok iyiydi League of Legends oynuyorum geçtiğimiz aylar en fazla 80 ping alırken şuanda 600 den aşşağı düştüğünü görmedim. 3 4 kez ttneti aradım arıza kaydı bıraktım fakat bizim tarafımızdan şuan maksimum hızı alıyorsunuz internetiniz gayet hızlı dediler gerekli kontrolleri vb. şeyleri yaptık ve gayet iyi bir hızınız var diyolar. Ama hız testlerinde 3 4 mbps en fazla alıyorum nedeni ne olabilir acaba arkadaşlar çıldırıcam yakında modemdemi birşey var hatlarda mı bir sıkıntı vardır nedir acaba bi yardımcı olurmusunuz lütfen. Teşekkür ediyorum şimdiden.

Ayrıca Super Online internet'i kullanan varsa hizmet kalitesi hakkında bilgi verirse çok sevinirim en kötü ihtimal superonline a geçicem.

• hocam, modemi resetleyip baştan kurun olmadı firmware ' sini güncelleyin, olmadı farklı modemle deneyin olmadı ttnet ne kadar sorun yok dese de sorun onlarda.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    öncelikle cevabınız için teşekkür ederim hocam. Modemi fabrıka ayarlarına döndürüp tekrar kurdum yne aynı sonuc 2.5 mbps internet hızı :) yarın farklı bir modemle deneyeceğim o da olmazsa turktelekoma falan biyerlere gidicem hatlarda belki sorun vardır diye ne yapıcam hiç bilmiyorum hiçte yardımcı olmuyorlar ki bizde sroun gözükmüyor diyorlar baka bi çözüm sunmuyorlar öyle telefonda tartışabilecek bir kişiliğede sahip değilim ki bağırıp çağıramıyorum onlarda baştan savıyo :) Tekrardan teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bomkafa

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim hocam. Modemi fabrıka ayarlarına döndürüp tekrar kurdum yne aynı sonuc 2.5 mbps internet hızı :) yarın farklı bir modemle deneyeceğim o da olmazsa turktelekoma falan biyerlere gidicem hatlarda belki sorun vardır diye ne yapıcam hiç bilmiyorum hiçte yardımcı olmuyorlar ki bizde sroun gözükmüyor diyorlar baka bi çözüm sunmuyorlar öyle telefonda tartışabilecek bir kişiliğede sahip değilim ki bağırıp çağıramıyorum onlarda baştan savıyo :) Tekrardan teşekkürler hocam

Onlar hep öyle söyler sorun yok der, bekletir.

Aynılarını yaşadım bu sefer piyango sana vurdu demek, altyapıları yetmiyor kısıyorlar hızları böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Onlar hep öyle söyler sorun yok der, bekletir.

Aynılarını yaşadım bu sefer piyango sana vurdu demek, altyapıları yetmiyor kısıyorlar hızları böyle.

kardeş ayni sorun nisan ayina girdikden 3 saat sonra benimde başima geldi ayriyetten upload hizim 67 kbit yani 0.06 kbyte sayfalar açilmasi filan işkence 3 gündür böyle acaba elektirik kesildiğinde bunlar jenaratör filan kullaniyorsalar yüksek voltajdan makinelerimi yaktilar 3 gündür bana dedikleri tek şey her şey normal bizde sıkıntı yok ev içi kablolara baktim sıkıntı yok aşşa yönde hat zayiflamasida yok bir tek yukari yöndeki değerler çok anormal buda açtiğim konuhttp://forum.donanimhaber.com/m_104395157/tm.htm

• kobra90 kullanıcısına yanıt
    Aynen banada öyle dediler 3 kez ticket attım online işlem merkezinden 3 kere aradılar bizde sorun yok kontrol ettik dediler ya bende elektrik kesintisinden kaynaklanan bir sorun oldugunu yada İstanbul Gaziosmanpaşa'nın hatlarına elektrik kesilince birşey oldu diye düşünüyorum çünkü bu güne kadar hiç böyle olmamıştı. Deli olucam bi insan 1200 ping görebilir mi bir oyunda ya :) Şuan 3mbps ile botlarla cs:go oynuyorum sadece :)
  • quote:

Aynen banada öyle dediler 3 kez ticket attım online işlem merkezinden 3 kere aradılar bizde sorun yok kontrol ettik dediler ya bende elektrik kesintisinden kaynaklanan bir sorun oldugunu yada İstanbul Gaziosmanpaşa'nın hatlarına elektrik kesilince birşey oldu diye düşünüyorum çünkü bu güne kadar hiç böyle olmamıştı. Deli olucam bi insan 1200 ping görebilir mi bir oyunda ya :) Şuan 3mbps ile botlarla cs:go oynuyorum sadece :)

kardeş sana söyle diyim günlük bf veya truck oynardik arkadaşlarla işin stresini atardim durum böyle olunca skypeda bile sesim zor gidiyor online oynamaya tenelzul bile etmedim biliyorumki sonuç felaket olacak canım çok sıkıldı acayip sınır stres oldum normalde sakinimdir bunlar yüzünden stres atamadiğim için az daha iş yerinde dövüşecektim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetim aşırı yavaş.
    9 ay önce açıldı
    Ps3 internetim çok yavaş
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de mevcut son bir kaç gündür hız rezalet
  • kobra90 kullanıcısına yanıt
    Ya sikayetvar.com'a baktım son 2 günde en az 100 tane şikayet gelmiş bağlantı hızı düştü diye. Ya bi sorun varsa da söyleseler bilsek tamam eyvallah ama bizde sorun yok diyip kapatıyorlar bari çözüm söyle ne yapabilirim diye tek dedikleri modem teknik servisini arayın yav modem daha yeni 8 9 ay oldu alalı ondanda sorun çıkacagını zannetmiyorum. Büyük ihtimal şu Türkiye genelinde olan elektrik kesintisi sebebiyle bir sıkıntı çıktı söylemiyorlar
  • Gençler sakin olun aynı şeyi çok fazla yaşadım ben bir günde modem bozulamaz ki benim modemim üst düzey bir modemdir ben herşeyin en yüksek performanslısını almaya özen gösteririm hadi onu geçtim yedek modemim de var o da kaliteli, ev tesisatını da kendim yenilemiştim sorunun onlardan kaynaklandığın anlıyorum ben arıyorum bari bunu kabul etseler....

Hiçbirşeyden haberi olmayan günde bilmem kaçyüz tane soru cevaplamaktan bıkmış robot gibi ezberlediği cevapları aktarmaktan başka yorum katamayan düşük bilgisi ile söylediklerime cevap bile veremeyen kişinin uygulayacağı prosedürler belli zaten "öyle veya böyle" ye geliyor olay ve sonunda türkiye gerçeklerinin farkına varmaya başlıyorsunuz, Dünya'nın en pahalı internetlerinden birini rezalet hızlarla, kotalarla, sorunlarla sunan müşteri memnuniyeti son derece düşük ve bundan da bir kaygı duymayan firma profiliyle yüzyüze geliyorsunuz.

Senin en önemli, en temel, en çok kullanıcısı olduğun markanı satarsan Lüblanlı'ya seni mi umursayacak ? daha fazla yazı yazmaya gerek yok, anlayanlar anladı.

Ayrıca altyapıda hiçbir iyileştirme yok anca yeni lüx rantı çok fazla olan yerlere koyuyorlar fiberi, biz bekleyelim 2015' ten sonra bir 2055' te döşenir herhalde diğer dünya ülkelerinde yeni rekorlar kırılmaya devam eder bu arada.

Türkiye ' nin gerçekleri o kadar acı ki, mantık bitiyor tamamen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 4 Nisan 2015; 2:31:47 >

• Ayni sorun bende de var martin ortalarinda basladi bu sorun 7mbit sorunsuz aliyordum fakat simdi hizimi 3e dusurmusler duzeltilmez ise sorunum sozlesmeyi fesh edicem parasinida oderim sorun degil bunlarla mi ugrasicam kafalarina gore hiz dusuruyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kajmeran89 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Netlimitsiz kampanyasına abone olmuştun 2015 in 8. ayında bitecek abonelik ben şuanda iptal edersem başka bi pakete geçsem ada ttnet aboneliğimi kapattırsam ücret ödeyecekmiyim ? Super online tavsiye etti çevremdekiler de birde onu denerim diyodum :D Böyle gitmeyecek çünkü
  • Yanlis bilmiyorsam size paket dahilinde uygulanan indirimleri kullandiginiz ay ne kadar ise atiyorum 8 ay kullandiniz aylik 10 lira indirim avantaji var, 80 lira aliyorlar sizden, cikarken indirimleri geri aliyorlar modem aldiysaniz modem sizde kaliyor herhalde 1 yili gectigi icin, kullandiginiz paketin iptal işlemlerine bakin orada daha detayli görürsünüz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.