Şimdi Ara

İnterneti sadece Facebook için kullananlar, Facebook'tan önce ne yapıyordu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok ilginç; eğitimli, eğitimsiz, öğretmen, öğrenci, yaşlı, genç, kadın, erkek... Fark etmiyor. Benim çevremde de çok var. Saatlerce Facebook'ta vakit geçiriyor. Acaba diyorum, olmasaydı ne yapardı? Ki eskiden de yoktu. Anlam vermek güç. Yanlış bir şey diye söylemiyorum. Sonuçta tek doğru yoktur. Herkesin kendi doğrusu vardır. Benimki merak işte.

• Ben şahsen 2-3 sene öncesine kadar facebook kullanmayan biriyim. Facebookla tanışmadan önce oyun programlama yapıyordum.
  • millet önceden msn de takılıyordu. facebook msn in papucunu direk dama attı.

msn şuan e-mail için kullanılıyor desem, onu da diyemiyorum. çünkü gmail gibi mail odaklı uygulama kullanmak daha mantıklı. kullanıcı arayüzü daha sade ve gereksiz bir sürü zımbırtıdan ayrılmış
  • Şahsen Facebook'dan önce çeşitli forumlarda takılıp,Messenger üzerinden sohbet ederdim.Bu konuyu konuşuyoruz zaman zaman arkadaşlarla.''Facebook'dan önce ne yapıyoduk,daha mı iyiydik acaba?Facebook çıktı mertlik bozuldu,şimdi herkes kiminle nerde ne yaptığımızı biliyor vs. '' diyerekten ''kapatsam mı acaba?'' noktasına geliyorum.
  • ilk önceleri icq vardı
    mırc vardı
    sonradan msn yaygınlaştıı

bazıları camfrog chatta takılıyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoQi -- 23 Ekim 2011; 16:20:47 >
  • 10-11 li yaşlarda ram miktarlarını bilip birkaç da teknik terim bilince beni bilgisayar uzmanı yapmıştı sınıftakiler zamanında.Şuan hepsinin facebooktan öte bişey bildiğini sanmıyorum hala. bilip birksm=evillol.gif]
  • Facebook'u zaten haftada bir açardım hiç sevmem bi arkadaş önerdi açtım 2 buçuk sene önce.DH'ye başladığımdan beri facebook'u açmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senin saatlerce facebookta vakit geçiriyor dediğin tipler büyük ihtimal faceden kadın düşmesini bekleyen asalaklardır
  • 2004de de vardı şimdide
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.