Şimdi Ara

interneti ortak kulanma tutanak tutuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
283
Cevap
1
Favori
10.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben evde yokken ttnet yetkilileri gelmiş biri şikayet etmiş inteneti başkalarına veriyorum diye tutanak tutmuşlar.yarın ttnete gideceğim olayı ögrenmek için oraya gidince ceza almamak için nedemeliyim.bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim.

• hımm peki kablomu çektiydiniz yoksa kablosuz bağlantıylamı yapıyordunuz. bunu nasıl ıspatlamışlarki
  • Bağlantı kablosuz yapıldıysa tüm cihazlar evin içinde dersin olur biter.
  • kardeşim ayrıntı vermemişsin ki ne anlicaz biz bundan
  • wifi dan mı yoksa kablodan mı ortak net?
  • kablolu olarak veriyordum karsı apartmana biri dilekce yazmış interneti dagıtıyor diye.ttnet yetkilelirde kontrol etmeye gelmişler tabi evdede kimse yoktu geri gitmişler. bende az önce telekoma gittim ben internet falan vermiyorum sadece lan üzerinde oyun oynuyorum dedim.onlarda biz dilekceyi merkez subeye gönderdik onlar bi heyet gönderirler bakarlar verip vermediğine dediler.tabi bende bütün kabloları cıkardım.şimdilik bi sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto83

kablolu olarak veriyordum karsı apartmana biri dilekce yazmış interneti dagıtıyor diye.ttnet yetkilelirde kontrol etmeye gelmişler tabi evdede kimse yoktu geri gitmişler. bende az önce telekoma gittim ben internet falan vermiyorum sadece lan üzerinde oyun oynuyorum dedim.onlarda biz dilekceyi merkez subeye gönderdik onlar bi heyet gönderirler bakarlar verip vermediğine dediler.tabi bende bütün kabloları cıkardım.şimdilik bi sıkıntı yok.

2 bılgısayarada köklu format atın daha sonra normal lan baglantısı yapın aklıma bu gelıyor bır,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bence bu çok sacma birsey.Internete sen babalar gibi parani odemiyormusun oduyorsun.O interneti sen parayla mi dagitiyorsun hayir?Eee daha ne dertleri ne bunlarin senin konunla ilgili olarak ben bir ttnet musteri hizmetlerine soracagim.Sende bir sor sorustur ne gibi bir hata yaptim ben diye.bence hukuki olarak hicbir sikinti yok.Kimsede karisamaz buna para cezasi filan almanda buyuk hata olur eger oyle birsey talep edilirse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • landan oyun oynuyoruz dersin kurtulmak için.modemi çıkaryorum dersin.
  • Tum kullanicilarin bilmesi icin yeni konu aciyorum.
  • modemde kabloları takı görmedikleri için kafam rahat.beni hiç birseyle suclayamazlar.su an komsuların kablolarını cıkartım gelip baksalar bile hiç birsey bulamazlar.
  • komsularin bilgisayarindan lan bagdastiricisini silmeni oneririm.
  • boşuna uğraşmayın eğer interneti paylaştıysan log kayıtlarında gözükür. 192.168.1.2 -> log kayıtları + 192.168.1.3-> log kayıtları diye çıkar. onlar isterse ip nizden bu foruma şöyle landan oynuyorum filan dediğinizide görürler :) ha müşteri kaybetmemek için ceza keseceklerini zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Download Canavarı -- 9 Mayıs 2012; 20:26:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4S1R6A

Hocam bence bu çok sacma birsey.Internete sen babalar gibi parani odemiyormusun oduyorsun.O interneti sen parayla mi dagitiyorsun hayir?Eee daha ne dertleri ne bunlarin senin konunla ilgili olarak ben bir ttnet musteri hizmetlerine soracagim.Sende bir sor sorustur ne gibi bir hata yaptim ben diye.bence hukuki olarak hicbir sikinti yok.Kimsede karisamaz buna para cezasi filan almanda buyuk hata olur eger oyle birsey talep edilirse.

quote:

Detayli bilgi vermek istiyorum.Bu konu hakkinda cok dikkatli olun.Komsunuz sikayet edebilir cunku daha once boyle bir olay yasadik.Interneti paylasma olayi telekom pazar payini olumsuz etkiliyormus.Ayrica bu adsl aboneleriyle imzalanan anlasmayada aykiri birseymis. 7. maddesinde 'Abone ADSL hizmetini kendi ihtiyaçları için kullanır. Başkalarına kullandırmaz. Aksi taktirde Türk Telekom sözleşmeyi feshetmeye yetkilidir. Abonenin ADSL hizmetini başkalarına kullandırması borçla ilgili yükümlülüklerini ortadan kaldırmaz.Bunu daha once Türk Telekom Isparta İl Müdürlüğü tarafindan aciklama yapilmis.Ortak kullanimda internet sahibinin interneti kapatiliyor.

bunu müşteri hizmetlerine mi sordun

Başta saçma derken zaten biranda ciddi konuşmaya başlamışsın.Bu yıllardır zaten bilinen birşey, hizmeti aldığın hane dışına paylaşmak yasak.Sende öğrenmişsin dikkat edin yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 9 Mayıs 2012; 20:29:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Hocam bence bu çok sacma birsey.Internete sen babalar gibi parani odemiyormusun oduyorsun.O interneti sen parayla mi dagitiyorsun hayir?Eee daha ne dertleri ne bunlarin senin konunla ilgili olarak ben bir ttnet musteri hizmetlerine soracagim.Sende bir sor sorustur ne gibi bir hata yaptim ben diye.bence hukuki olarak hicbir sikinti yok.Kimsede karisamaz buna para cezasi filan almanda buyuk hata olur eger oyle birsey talep edilirse.

quote:

Detayli bilgi vermek istiyorum.Bu konu hakkinda cok dikkatli olun.Komsunuz sikayet edebilir cunku daha once boyle bir olay yasadik.Interneti paylasma olayi telekom pazar payini olumsuz etkiliyormus.Ayrica bu adsl aboneleriyle imzalanan anlasmayada aykiri birseymis. 7. maddesinde 'Abone ADSL hizmetini kendi ihtiyaçları için kullanır. Başkalarına kullandırmaz. Aksi taktirde Türk Telekom sözleşmeyi feshetmeye yetkilidir. Abonenin ADSL hizmetini başkalarına kullandırması borçla ilgili yükümlülüklerini ortadan kaldırmaz.Bunu daha once Türk Telekom Isparta İl Müdürlüğü tarafindan aciklama yapilmis.Ortak kullanimda internet sahibinin interneti kapatiliyor.

bunu müşteri hizmetlerine mi sordun

Başta saçma derken zaten biranda ciddi konuşmaya başlamışsın.Bu yıllardır zaten bilinen birşey, hizmeti aldığın hane dışına paylaşmak yasak.Sende öğrenmişsin dikkat edin yani.

Benim sacma dedigim para cezasi vs gibi olaylar.Yani biliyorum ama hukuksal olarak kesin bir ceza belli degil ben yeni ogrendim hukuki tarafini :)

• nerden kanıtlayacaklar senin interneti paylaştıgını, istedigim kabloyu istedigim yerden istedigim yere çekerim, istedigim kablosuz agı kurarım kimse karışamaz kanıtlayamazda

korkmayın bunlardan hiç bir şey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: exeuntfor

nerden kanıtlayacaklar senin interneti paylaştıgını, istedigim kabloyu istedigim yerden istedigim yere çekerim, istedigim kablosuz agı kurarım kimse karışamaz kanıtlayamazda

Hayal aleminde yaşıyorsun belli, teknik olarak hattı takibe aldılarsa, sen istediğin itiraz yap havanı alırsın, sana paylaşım yapılan bilgisayarları, logları, girdiğin siteleri, tek tek ispatlarlar, bu işte merak etme adamların 1 dakikasını dahi almaz, tek tuşla Log döküman almaları yeterlidir.

Kanunlardanda haberiniz yok belli, 2010 senesinde çıkan kanuna bakarsan net cezalarıda görürüsün,illegal paylaşımı bırak Kapsamlı Dolandırıcılık olarak yargılanırsın, hat verdiğin diğerleride ceza almaz tek cezayı sen alırsın.

Bilmiyorsunuz bari İnsanları telkinde bulunmayın, Adam diyorki tutanğaı merkeze göndermişler bu ne demektir biliyormusun, ellerinde demekki sadece resmi olarak ispat kalmış onuda eve gelerek onaylamışlar, bundan sonrası ise TTNET merhametine kalmış.

Sen kablo çekmekten ibaret sanıyorsun belli, adamların umrunda bile değil senin çektiğin kablolar, onlar teknik takibe bakarlar, sen istersen camdan yada bacadan 100 tane kablo sallandır, neyine bakacaklar, safmı bu adamlar?

Yakalanan Arakdaş geçmiş olsun, Merkeze gittiyse işin zor, büyük ihtimal teknik takip gerçekleşmiştir, gittiğinde zaten sana tek tek bunları açıklarlar, Ticari ihlal ve suç olduğu içinde umarım büyük bir ceza almassın.

Kişilerin sayısı artıkça cezanda katlanır, bunuda sana bağlantı yaptığın kaç bilgisayar olduğunu zaten, belgelerle gösterirler itiraz edersende zaten sana bir kopyasını verirler, bu kopyada her şeyi detayları ile görürsün.

Dua ette, uzun bir süreçte olmasın, Vergi takibinede takılırsın, usulsüzlükten cezada yersin, sonuçta maddi kayıp Devlete karşı işlenmiş suç olarakta değerlendirilir.

Kısaca öyle kanıtlarlarki, şaşkınlıktan gözlerin fırlar, girdiğin tün sitelerin ve downloadların sana log halinde listesini verirler, yani teknik takip sandığın gibi kabloyla olmuyor !

Kimseyide yanlış yönlendirme, halen kablo sandığın için yazdım, kabloyla alakası yok, bunu anlamışındır umarım.

• eğer interneti paylaştırılan diğer evde internet hattı sahibininse o zaman ceza gelebilir mi onu merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Orijinalden alıntı: exeuntfor

nerden kanıtlayacaklar senin interneti paylaştıgını, istedigim kabloyu istedigim yerden istedigim yere çekerim, istedigim kablosuz agı kurarım kimse karışamaz kanıtlayamazda

Hayal aleminde yaşıyorsun belli, teknik olarak hattı takibe aldılarsa, sen istediğin itiraz yap havanı alırsın, sana paylaşım yapılan bilgisayarları, logları, girdiğin siteleri, tek tek ispatlarlar, bu işte merak etme adamların 1 dakikasını dahi almaz, tek tuşla Log döküman almaları yeterlidir.

Kanunlardanda haberiniz yok belli, 2010 senesinde çıkan kanuna bakarsan net cezalarıda görürüsün,illegal paylaşımı bırak Kapsamlı Dolandırıcılık olarak yargılanırsın, hat verdiğin diğerleride ceza almaz tek cezayı sen alırsın.

Bilmiyorsunuz bari İnsanları telkinde bulunmayın, Adam diyorki tutanğaı merkeze göndermişler bu ne demektir biliyormusun, ellerinde demekki sadece resmi olarak ispat kalmış onuda eve gelerek onaylamışlar, bundan sonrası ise TTNET merhametine kalmış.

Sen kablo çekmekten ibaret sanıyorsun belli, adamların umrunda bile değil senin çektiğin kablolar, onlar teknik takibe bakarlar, sen istersen camdan yada bacadan 100 tane kablo sallandır, neyine bakacaklar, safmı bu adamlar?

Yakalanan Arakdaş geçmiş olsun, Merkeze gittiyse işin zor, büyük ihtimal teknik takip gerçekleşmiştir, gittiğinde zaten sana tek tek bunları açıklarlar, Ticari ihlal ve suç olduğu içinde umarım büyük bir ceza almassın.

Kişilerin sayısı artıkça cezanda katlanır, bunuda sana bağlantı yaptığın kaç bilgisayar olduğunu zaten, belgelerle gösterirler itiraz edersende zaten sana bir kopyasını verirler, bu kopyada her şeyi detayları ile görürsün.

Dua ette, uzun bir süreçte olmasın, Vergi takibinede takılırsın, usulsüzlükten cezada yersin, sonuçta maddi kayıp Devlete karşı işlenmiş suç olarakta değerlendirilir.

Kısaca öyle kanıtlarlarki, şaşkınlıktan gözlerin fırlar, girdiğin tün sitelerin ve downloadların sana log halinde listesini verirler, yani teknik takip sandığın gibi kabloyla olmuyor !

Kimseyide yanlış yönlendirme, halen kablo sandığın için yazdım, kabloyla alakası yok, bunu anlamışındır umarım.

arkadaşım kimse kimsenin girdiği siteyi loglayıp kayıt altına alamaz bu özel hayatın ihlalidir anayasal suçtur

ikinciside modem çıkışından itibaren hersey tek gerçek ip üzerinden devam eder yani geriye dönük olarak kimin nereye girdiği anlaşılamaz-yani kaç farklı kişinin nereye girdigi ayrı olarak-. eğer bir iç ağınız yani ev ağınız varsa buda şifreliyse kimse sizin ağınızda ne yaptıgınızı göremez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exeuntfor -- 10 Mayıs 2012; 4:24:42 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.