Şimdi Ara

İnterneti nerden almak kullanmak gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • telekoma ödediğim paralarla neler neler yapardım ama netide seviyorum. hele ki zaten devir internet devri oldu herkes sanalda sanki..
    ben günlük 8 saat kalıyorum hatta daha fazlası. bazen oyun falan yada film izliyorum. kotayı çok aşıpta telekoma çok zaman kabarık faturalar ödemişimdir.

ayda 39 tl ye sınırsız kullanıyordum ama oda bitti.

telekomda tam isabet kampanyası varmış ayda 44 tl ye sınırsız taahütlü bunu alacaktım ama bazıları süperonline falan deyip kafamı karıştırıyor. bazen yine sınırlımı yapsam diyorum annem ''sende bu bağımlılık varken sen onu yine aşarsın o tam isabete geç sen'' diyor. ama bende fazla para vermek istemiyorum.

siz internetinizi nerden kullanıyorsunuz arkadaşlar ve genelde ne kadar zaman bilgisayar başındasınız?

• babyface06 B kullanıcısına yanıt
    Kardeş Sana Verdiğim Link'e Bak TTNET SÜPERONLİNE Arasındaki Fark

http://forum.donanimhaber.com/m_81664416/tm.htm
    || MSI GAMİNG M5 || Intel® Core™ i7-6700K 4.0GHz || Kingston HyperX Fury Black 16GB 2666MHz DDR4 || AMD 7990 6GB 384 BİT || ZALMAN Z3 PLUS ||Zalman Psu 600W 80Plus Bronze || WD 2 TB SATA 3 64 MB 7200 Rpm || Samsung Evo 250GB || BENQ 1MS/144MHZ 24" LED || Rampage Gaming Keyboard || Rampage Mouse Pad || Rampage SN-R3| Rampage SGM-X7 Mouse || Logitech F710 Wireless Gamepad ||Logitech Driving Force GT ||
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.