Şimdi Ara

Interneti ayın kaçında kestirmem gerek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bıktım bu ttnet'ten kotalı net kullandım bu yaz 61 81 61 geldi ne kadar dikkat edersen et yine aşıyor şunu bi kestiryim bi daha kotalı net kullanmam gider uydunet vs sınırsızını kullanırım

10 gün önce ttnet i aradım 61 tl borç oldugunu soyledi. ama fatura geçen gün gelmiş 65 tl. bu faturalar ayın kaçında kesiliyor anlamadım

sitede

temmuz 7.5 gb
    ağustos 6.51 gb
    eylül 500 mb

bu şekilde yazıyor

sorum şu: pazartesi gidip kestirsem bu ay borç 29 tl mi gelir eğer 29 geliyorsa kotayı takip ede ede kullanıp ay bitmeden 4 gb a yaklaştığında kestirsem yine 29 mu öderim?

yardımcı olursanız çok sevinirim yine kavga edicez babamla akşam

• up
  • yardım
  • sınırsız 8mbit 50tl ödüyoruz
  • Biz yarısını ödemiştik. 15 almışlardı bizden.
  • Sınırsız 20 mb. 49 TL ödüyorum.
  • benim bildiğim ttnet gider ayakta dayar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

Biz yarısını ödemiştik. 15 almışlardı bizden.

ayın kaçında kestirmiştiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: IuFuKI

quote:

Biz yarısını ödemiştik. 15 almışlardı bizden.

ayın kaçında kestirmiştiniz

12
  • teşekkürler yarın sabah bi arayıp soryum
  • 20 mbit ve ev telefonu 55 tl coollllllll
  • sabahtan beri küfrediyorum bi daha sınırlı internet kullanmıcam hiç bi tanıdığıma da kullandırtmam
  • yıl 2011

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrioVentus -- 2 Eylül 2011; 22:12:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeisdh

yıl 2012

oldu mu o kadar ya
  • quote:

quote:

yıl 2011

oldu mu o kadar ya

hemen alıntıla zaten.
  • quote:

quote:

quote:

yıl 2011

oldu mu o kadar ya

hemen alıntıla zaten.

Hızlı olan kazansın

• kısmi ücret diye birşey var bildiğim kadarıyla yani sen gidip yarı kesitirisen neti şöyle bir hesap var;

ayın 3 ü yani bir ayın onda biri o zaman 30 tl nini onda birini yansıtırlar faturaya ammaaaaaa ;
    ayın 3 ü ve onda biri ya o zaman kotanında onda biri olcak yoksa her 100 mb için +1 tl hesabı yapılır

Yani diyelim yarın kotan 700 mb olsun senin ödeyeceğin ücret 3 TL + 3TL = 6 Tl olacak ilk 3 tl aylık faturanın 3 te biri sonraki 3 tl ise 400 mb kotayı aştığından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-115E73E60 -- 2 Eylül 2011; 22:38:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecihatt

kısmi ücret diye birşey var bildiğim kadarıyla yani sen gidip yarı kesitirisen neti şöyle bir hesap var;

ayın 3 ü yani bir ayın onda biri o zaman 30 tl nini onda birini yansıtırlar faturaya ammaaaaaa ;
    ayın 3 ü ve onda biri ya o zaman kotanında onda biri olcak yoksa her 100 mb için +1 tl hesabı yapılır

Yani diyelim yarın kotan 700 mb olsun senin ödeyeceğin ücret 3 TL + 3TL = 6 Tl olacak ilk 3 tl aylık faturanın 3 te biri sonraki 3 tl ise 400 mb kotayı aştığından

anladım hocam peki önceki ayın kota aşımının bu ayki faturaya bi etkisi olur mu ttnet bölümünde biri kota aşımları bi ay sonraki faturaya yansır yazmıştı
  • yok hocam o şunu demek istemiştir. Biliyoruz ki TTnetde faturalar bir ay sonrasına geliyor. yani sen yarın interneti kesitirince bu parayı artı agustosun kotalı aşımı dahi parasını ödüyorsun onu demek istemiştir adam yoksa tüm kota aşımları aynı ayın faturasına yansıtılır. Sadece faturalar sonraki ay gelir Tahminimce yarın gidip interneti kestirirsen toplam 60 tl gibi ücret ödersin gibi geliyor ödemediği faturayok sayarsak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.