arkadaşlar interneti ortak kullanıyoruz geçen gün aniden inetrent gitti. bende çatıya çıktım baktım benim hatta sorun yok hapta iki ışıkta yanıyor. ağ bağlantım da var gözüküyor. interneti veren kişiyle görüştüm internet sorun yok diyor ama ben pc den ağ bağlantısına baktığımda bağlantı var gözüküyor. gelen 0 giden ise 9-10 gibi gözüküyor.ip numarasına ve dns numarasına baktım sorun yok gözüküyor, otamatik ip al dedim almadı, sonra elle tekrar girdim ama bu sefer varsayılan ağ geçidi ile diğer dns yi otomatik yazmadı oralar boş duruyor. bu durumu nasıl çözebilirim yardım edtersiniz sevinirim 3 gündür net yok evde. xp kullanıyorum.
1-)Modem kurulumunu baştan yap 2-)Dns'yi otomatiğe al 3-)Bunlar işe yaramadıysa bir arkadaşından ya da bilmiyorum bir yerden modem bul başka bir modemle dene bakalım(Model arızalanmış olabilir)
arkadaşlar hallettim. alt ağ maskesi mi geçidi mi bir şey vardı ip ile aynı yaptım orayı sorun çözüldü. iki gündür boşa bekliyormuşum:)) çok saolun.